Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(rrr? @ 2007 01 28, 10:37)
Kartu lauksim daigeliu  wub.gif

Taip yahoo.gif žiūrėsim kada tie daigeliai pasirodys assa.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 29, 14:35)
4u.gif O as antra i eile drinks_cheers.gif ,galeciau pasikeitimui pasiulyti is Turkijos atvezto granato seklytes isdaiginta granateli  mirksiukas.gif

Gerai, tik pirma man dar reikia issiaiskinti, koks ten skiepijimo principas, ir kurios jau skiepytos sakeles auga, nes bus taip, kad prigenesiu jums neveisliniu sakeliu biggrin.gif
Dar norejau paklausti, kaip is liciu seklu isdyge augaleliai atrodo? Bandziau per google.lt, bet man nerodo augalo, tik vaisius. Vakar prisipirkau liciu, ir gal kokias 10 seklu susmaigsciau, gal bent viena isdigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2007 01 30, 09:41)
Gerai, tik pirma man dar reikia issiaiskinti, koks ten skiepijimo principas, ir kurios jau skiepytos sakeles auga, nes bus taip, kad prigenesiu jums neveisliniu sakeliu biggrin.gif
Dar norejau paklausti, kaip is liciu seklu isdyge augaleliai atrodo? Bandziau per google.lt, bet man nerodo augalo, tik vaisius. Vakar prisipirkau liciu, ir gal kokias 10 seklu susmaigsciau, gal bent viena isdigs g.gif

ax.gif Mielai nufotografuociau,bet buvau ilgam isvaziavus ir visi augaliuka apdziuvo,tad siuo metu nekaip atrodo doh.gif ,bet jei bus visvien idomu,tai nufotografuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2006 10 21, 23:49)
Sveikos,

aš auginu avokado medelį, citrinuką ir mango medeli.
Štai mangas:
user posted image

Ach, koks gražuolis.... Maniškis buvo kokių penkerių metų amžiaus. Po to numetė lapus ir galiausiai visai nudžiūvo, kaip man jo gaila.

Iš Anglijos parsivežiau laukinių anyžių sėklų, nes kai eidavau keliu, jie taip kvepėdavo anyžium. Nuostabiai. Atrodo panašiai kaip paparčiai, o sėklos tai kaip kmyno tik 5 kart didesnės. Tik va, nedygsta niekaip. Neišmanau ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(laurud @ 2007 01 30, 21:42)
Ach, koks gražuolis.... Maniškis buvo kokių penkerių metų amžiaus. Po to numetė lapus ir galiausiai visai nudžiūvo, kaip man jo gaila.

Iš Anglijos parsivežiau laukinių anyžių sėklų, nes kai eidavau keliu, jie taip kvepėdavo anyžium. Nuostabiai. Atrodo panašiai kaip paparčiai, o sėklos tai kaip kmyno tik 5 kart didesnės. Tik va, nedygsta niekaip. Neišmanau ką daryt.

Pasek i dezute ir isnesk i lauka, po menesio isinesk i vidu ir sudygs. Siaem augalams reikia pasalti "uodegytes" ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darkness_lower @ 2007 01 29, 11:13)
nusipirkau pasifloros vaisiu bandysiu sodinti....
norejau paklaust per kiek mazdaug laiko jos prasikala?

O kur galima nusipirkti pasifloru?Pasifloros kiek zinau dygsta ilgai, kazkur skaiciau, kad net iki 2 menesiu
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 30, 21:30)
ax.gif Mielai nufotografuociau,bet buvau ilgam isvaziavus ir visi augaliuka apdziuvo,tad siuo metu nekaip atrodo doh.gif ,bet jei bus visvien idomu,tai nufotografuosiu  mirksiukas.gif

Nufotografuok, jei gali, ir toki apziuvusi, as bent issivaiz\duoti noriu, kaip jis atrodo, o tai prisisejau ir nebezinau, koks turi buti.
Atsakyti
Sveikutės.

Aš irgi susidaiginau ličių daigelių. Kadangi kaip ir kitos nežinojau iš kurio galo kalsis daigelis, tai sėklas suvyniojau į šlapią vatą ir po savaitėlės jau daigelius sodinau į vazonėlį. Tiesa, vazonėlyje, kol kas karaliauja vienas ličis, jis jau turi 4 lapus. Ličio lapai labai reaguoja į paros laiką, jis juos vakare nuleidžia, o va ryte pakelia thumbup.gif

Tiesa, buvau susidaiginusi ir aš mango sėklą, tačiau daigelis po mėnesio numetė lapus ir sutižo, atrodė, kad per drėgna jam buvo doh.gif O medelis iš ties gražus MamyteVK
Atsakyti
as noreciau paklaust ar daznai reikia laistyt tuos pasetus licius, kad sudygtu? g.gif as juos laikau ant palanges virs radiatoriaus, na kad silciau jiems butu, tai aisku zeme greit isdziuva. as juos kiekviena diena papurskiu, bet gal jiems to nepakanka g.gif , gal reikia palaistyt daugiau g.gif , nes papurskus, tai zeme ne visa dregna, o tik pavirsius g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 02, 16:46)
as noreciau paklaust ar daznai reikia laistyt tuos pasetus licius, kad sudygtu? g.gif  as juos laikau ant palanges virs radiatoriaus, na kad silciau jiems butu, tai aisku zeme greit isdziuva. as juos kiekviena diena papurskiu, bet gal jiems to nepakanka g.gif , gal reikia palaistyt daugiau g.gif , nes papurskus, tai zeme ne visa dregna, o tik pavirsius g.gif .

g.gif Aš tai kai suvyniotas sėklas laikiau vatoj, tai visad drėgna vata buvo, tiksliau ant stiklinės dugno, kurioj sėklos buvo, vis vandens būdavo 4u.gif
O va vazone, tai tikriausiai irgi drėgną visad turi būt ax.gif , ben jau kol pasirodo daigelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muselyte @ 2007 02 02, 14:33)
Sveikutės.

Tiesa, buvau susidaiginusi ir aš mango sėklą, tačiau daigelis po  mėnesio numetė lapus ir sutižo, atrodė, kad  per drėgna jam buvo  doh.gif  O medelis iš ties gražus MamyteVK

Aciu, aciu mirksiukas.gif , auga mano mangiukas, tik jei gauna truputi skersvejo, tai is karto numeta nauja, vos tik pradejusi lysti lapeli. Tai dabar kai kambari vedinu, tai ji nunesu toliau mirksiukas.gif .

Reikes ir man liti susidaiginti.
Gal kuri jo foto turit?
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 02, 17:07)
Aciu, aciu  mirksiukas.gif , auga mano mangiukas, tik jei gauna truputi skersvejo, tai is karto numeta nauja, vos tik pradejusi lysti lapeli. Tai dabar kai kambari vedinu, tai ji nunesu toliau  mirksiukas.gif .

Reikes ir man liti susidaiginti.
Gal kuri jo foto turit?

Dar vis laukiam pasodinusios ax.gif kol išlys mirksiukas.gif
Atsakyti