Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Kas tas "PAMELO" ?? Karambolos pavadinimą pirmą kart girdžiu.. čia vaisius?? kur jo gaut? mellow.gif
Atsakyti
„Pamelo“ - greipfrutų rūšis, maximose dbr jiems išpardavimas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 04 28, 05:32)

thumbup.gif wub.gif pritariu,tik jau su seklom taip zaisti tai as niekaip neprisiruosiu.... blush2.gif O tu pati augini? ax.gif Man dar labai grazus greifruktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 05 01, 23:04)
„Pamelo“ - greipfrutų rūšis, maximose dbr jiems išpardavimas hihihi.gif

mmmmmm blush-anim-cl.gif o jų gi yra daug rūšių. tai gal ir augaliukai skirtingai atrodo g.gif
Atsakyti
Karambola - user posted image

Jei LT, tai buna maximose, daugiau niekur nemaciau... g.gif Skanus vaisius... ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 05 02, 10:24)
thumbup.gif  wub.gif pritariu,tik jau su seklom taip zaisti tai as niekaip neprisiruosiu....  blush2.gif O tu pati augini? ax.gif Man dar labai grazus greifruktas thumbup.gif

su kiviais cirkinuosi ilgai lotuliukas.gif
pasodinau maždaug vasario gale, pora savaičių kasdien taikiau tą šoko terapiją, kai naktį su visu vazonu keliavo į šaldytuvą, ryte vėl ištraukdavau ant palangės lotuliukas.gif tai po kurio laiko išdygo pomidoras doh.gif lotuliukas.gif iš kur jis tam vazone atsirado iki šiol nžn, gal su žemėm sėklytė papuolė g.gif o kiviai aplink pomidorą pradėjo lyst dar po poros sav., kai jau pamiršti buvo tongue.gif pridygo daugybė, pusę susigadino ištransportuojant pomidorą į kitą vazoną, kitus didžiausius vėliau pramažinau, palikau du mažiausiai išstypusius cool.gif

mažiukai dar, turi pūkuotų lapelių, kai liko du, per kelias dienas dar labiau paaugo, nei fotkėj wub.gif žiūrėsiu, kas iš jų bus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
reikės paragauti tos karambolos essen.gif atrodo labai gaivus vaisius o augaliukas tai dar nuostabesnis turėtų būti thumb_yello.gif
Atsakyti
Tikrai reiketu paragaut.TAip pat jos dziovintos naudojamos kaip prieskonis. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos pamišelės lotuliukas.gif
jo.. turėjau ir aš tokią ligą stupid.gif
ko tik neauginau g.gif
iki šiol gyvi: mangas, guava
dar nesenai buvo gyvas kokių trijų metų granatmedis, lauras..bet jie atsibodo ir "mirė"
dar auginau citrinas, ananasą, kivius, datules, papają, žemės riešutus (maloniausia, nes duoda derlių thumbup.gif ).
Dar sodyboj auginau velnias, pamiršau kaip vadinasi, bet irgi duoda vaisius mūsų sąlygomis...tokie raudoni pomidoriukai sausame varpelyje rolleyes.gif Turi kažkokį lietuvišką pavadinimą g.gif lot.Physalis?? nepamenu?
nu vienžo auginau daug visko, kas būna mūsų parduotuvių (ir ne tik) lentynose blink.gif
ai, tiesa, dar gyvas "pomidoras", kaip jis vadinasi ?g.gif aj, tamarilas - toks 2 m aukščio smirdantis ir pomidorus vedantis medis. Bet kažkodėl pas mane tik žydi, bet vaisių neveda schmoll.gif
dabar perėjau prie vaikų auginimo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 05 03, 22:13)
sveikos pamišelės lotuliukas.gif
Dar sodyboj auginau velnias, pamiršau kaip vadinasi, bet irgi duoda vaisius mūsų sąlygomis...tokie raudoni pomidoriukai sausame varpelyje rolleyes.gif  Turi kažkokį lietuvišką pavadinimą g.gif lot.Physalis?? nepamenu?

4u.gif Dumplainis mirksiukas.gif O tai kas nutiko su tavo kiviais?Pas mane siemet irgi vien netektys, praradau ir lyti ,ir granatukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 05 04, 09:01)
4u.gif Dumplainis  mirksiukas.gif O tai kas nutiko su tavo kiviais?Pas mane siemet irgi vien netektys, praradau ir lyti ,ir granatukus schmoll.gif

aha, dumplainis mirksiukas.gif
buvau prisisejus pilna lysve sodyboj, tai normalu derliu dave thumbup.gif
kiviai mano kazkaip labai sunkiai dygo ir anksti mre.
su jais beda ta, kad norint vaisiu, reikia tureti moteriska ir vyriska augalus.
kazkaip man nesekmini buvo kiviai.
siaip pats azartas daiginti, o auginti..kazkaip atsibosta schmoll.gif
Marfa -Ziuriu jus Suomijoj gyvenat? Vis keikiu save, kad kai keliavau po Suomija neissikasiau tu mistiniu geltonu uogu. Net nezinau kaip jos vadinas - pusiau zemuoge pusiau aviete - ta ju nacionaline uoga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 04 gegužės 2007 - 08:28
QUOTE(taburete @ 2007 05 04, 08:26)
aha, dumplainis mirksiukas.gif
Marfa -Ziuriu jus Suomijoj gyvenat? Vis keikiu save, kad kai keliavau po Suomija neissikasiau tu mistiniu geltonu uogu. Net nezinau kaip jos vadinas - pusiau zemuoge pusiau aviete - ta ju nacionaline uoga rolleyes.gif

4u.gif Aha,tu tikriausiai apie moroshka kalbi (cia tokia aviete),bet deja jinai prie musu neauga,jos labiau i Siaure galima rasti... Jei skaitai rusiskai ,pasiziurek ,ar apie ta pacia kalbam cia
Atsakyti