Kas tas "PAMELO" ?? Karambolos pavadinimą pirmą kart girdžiu.. čia vaisius?? kur jo gaut?

Pamelo - greipfrutų rūšis, maximose dbr jiems išpardavimas

QUOTE(Siracusa @ 2007 04 28, 05:32)

QUOTE(Siracusa @ 2007 05 01, 23:04)
mmmmmm

Karambola - 
Jei LT, tai buna maximose, daugiau niekur nemaciau...
Skanus vaisius...

Jei LT, tai buna maximose, daugiau niekur nemaciau...

QUOTE(marfa @ 2007 05 02, 10:24)

su kiviais cirkinuosi ilgai

pasodinau maždaug vasario gale, pora savaičių kasdien taikiau tą šoko terapiją, kai naktį su visu vazonu keliavo į šaldytuvą, ryte vėl ištraukdavau ant palangės

mažiukai dar, turi pūkuotų lapelių, kai liko du, per kelias dienas dar labiau paaugo, nei fotkėj

reikės paragauti tos karambolos
atrodo labai gaivus vaisius o augaliukas tai dar nuostabesnis turėtų būti

Tikrai reiketu paragaut.TAip pat jos dziovintos naudojamos kaip prieskonis.

sveikos pamišelės
jo.. turėjau ir aš tokią ligą
ko tik neauginau
iki šiol gyvi: mangas, guava
dar nesenai buvo gyvas kokių trijų metų granatmedis, lauras..bet jie atsibodo ir "mirė"
dar auginau citrinas, ananasą, kivius, datules, papają, žemės riešutus (maloniausia, nes duoda derlių
).
Dar sodyboj auginau velnias, pamiršau kaip vadinasi, bet irgi duoda vaisius mūsų sąlygomis...tokie raudoni pomidoriukai sausame varpelyje
Turi kažkokį lietuvišką pavadinimą
lot.Physalis?? nepamenu?
nu vienžo auginau daug visko, kas būna mūsų parduotuvių (ir ne tik) lentynose
ai, tiesa, dar gyvas "pomidoras", kaip jis vadinasi ?
aj, tamarilas - toks 2 m aukščio smirdantis ir pomidorus vedantis medis. Bet kažkodėl pas mane tik žydi, bet vaisių neveda
dabar perėjau prie vaikų auginimo

jo.. turėjau ir aš tokią ligą

ko tik neauginau

iki šiol gyvi: mangas, guava
dar nesenai buvo gyvas kokių trijų metų granatmedis, lauras..bet jie atsibodo ir "mirė"
dar auginau citrinas, ananasą, kivius, datules, papają, žemės riešutus (maloniausia, nes duoda derlių

Dar sodyboj auginau velnias, pamiršau kaip vadinasi, bet irgi duoda vaisius mūsų sąlygomis...tokie raudoni pomidoriukai sausame varpelyje

nu vienžo auginau daug visko, kas būna mūsų parduotuvių (ir ne tik) lentynose

ai, tiesa, dar gyvas "pomidoras", kaip jis vadinasi ?

dabar perėjau prie vaikų auginimo

QUOTE(taburete @ 2007 05 03, 22:13)
sveikos pamišelės
Turi kažkokį lietuvišką pavadinimą
lot.Physalis?? nepamenu?

QUOTE(marfa @ 2007 05 04, 09:01)

aha, dumplainis

buvau prisisejus pilna lysve sodyboj, tai normalu derliu dave

kiviai mano kazkaip labai sunkiai dygo ir anksti mre.
su jais beda ta, kad norint vaisiu, reikia tureti moteriska ir vyriska augalus.
kazkaip man nesekmini buvo kiviai.
siaip pats azartas daiginti, o auginti..kazkaip atsibosta

Marfa -Ziuriu jus Suomijoj gyvenat? Vis keikiu save, kad kai keliavau po Suomija neissikasiau tu mistiniu geltonu uogu. Net nezinau kaip jos vadinas - pusiau zemuoge pusiau aviete - ta ju nacionaline uoga

QUOTE(taburete @ 2007 05 04, 08:26)
aha, dumplainis
Marfa -Ziuriu jus Suomijoj gyvenat? Vis keikiu save, kad kai keliavau po Suomija neissikasiau tu mistiniu geltonu uogu. Net nezinau kaip jos vadinas - pusiau zemuoge pusiau aviete - ta ju nacionaline uoga