Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai, kasdienybė

Tikrai, ryšys yra labai svarbus dalykas. Aš irgi žinau tą jausmą, kai reikia vaiką gražinti-parsivesti ir vėl gražinti doh.gif Labai buna sunku ir mums ir ypač vaikams. Nuo ko pradėt....o nuo ko pradėjai? Vaikus radai, dabar popieriukus reikės įforminti mirksiukas.gif
O čia mūsų pasivaikščiojimas prieš kelias savaites
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 01 27, 18:02)
O man ką tik paštininkė atnešė didžiulį pluoštą dok-tų ir šaukimą į teismą dėl Dianos globos paskirimo. Teismas bus vasario 27d doh.gif ilgokai laukti. Dabar pasidarė idomu, ar g.b. kad man nepaskirs globos, kažkos nerimas atsirado, nors tarnyboi sakė viskas gerai g.gif

tongue.gif Ech, tai tik formalumas......
QUOTE(*Julyte* @ 2006 01 31, 12:09)
Tikrai, ryšys yra labai svarbus dalykas. Aš irgi žinau tą jausmą, kai reikia vaiką gražinti-parsivesti ir vėl gražinti doh.gif Labai buna sunku ir mums ir ypač vaikams. Nuo ko pradėt....o nuo ko pradėjai? Vaikus radai, dabar popieriukus reikės įforminti  mirksiukas.gif
O čia mūsų pasivaikščiojimas prieš kelias savaites
user posted image

thumbup.gif saunuoliai, labai grazu ir molas toks grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu girdėt, kad su kiekviena diena niekuo nekalti vaikai suranda mylinčias šeimas, besišypsančias mamas. Aš jau irgi pagalvoju apie mergytę savo Justui, nes jau nešiojasi tokią mažą lėlytę ir sako "sesė mano". Bet aš dar laukiu, gal Justo biologinė sugalvos pagmdyt mergaitę, tai jiems kartu augti būsų idealu.
Atsakyti
Sveikos gyvos mielosios 4u.gif
Pasigirsiu šiandien važiuoju į renginį kurieme bus globos namų vaikai ir globėjai su savo vaikais biggrin.gif Tai važiuosim mes su visa šeimyna,renginį organizuoja rajono verslininkai su meru.Mano vaikai šiek tiek jaudinas į tokį renginį važiuodami,bet tegul visi pasižiūri į mano laimingus,drąsius ,gražius vaikus.Tegul pamato,ne tik laimingus vaikus bet ir laimingus tėvus{čia aš apie mudu su vyru}Gal sakau kuriam širdis suvirpės ir parsives vaikutį į savo namus,ne tik į svečius bet ir ant visados...Čia mano viena iš daugelio svajonių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 02 01, 22:47)
thumbup.gif  saunuoliai, labai grazu ir molas toks grazus thumbup.gif

AČIU ax.gif

QUOTE(Zuika1 @ 2006 02 02, 10:47)
Bet aš dar laukiu, gal Justo biologinė sugalvos pagmdyt mergaitę, tai jiems kartu augti būsų idealu.

Nu, geras, dar yra tokių žmonių, kurie laukia, kada pagimdys sesutę thumbup.gif Šaunuolė..

QUOTE(ramute53 @ 2006 02 02, 12:34)
Sveikos gyvos mielosios 4u.gif
Tegul pamato,ne tik laimingus vaikus bet ir laimingus tėvus{čia aš apie mudu su vyru}Gal sakau kuriam širdis suvirpės ir parsives vaikutį į savo namus,ne tik į svečius bet ir ant visados...Čia mano viena iš daugelio svajonių wub.gif

Verlininkams nėra laiko terliotis su vaikais, jie gali paremti ir pan, ir tas gerai...Veliau papasakok ką gero ten pamatėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif Nu net pavydžiu , ramute, tokio renginio. Pas mus Klaipėdoje tai pavasarį panašiai buvo. Buvo šaunu.
Atsakyti
Labas rytas mielos mamytės 4u.gif
Na va mes po puikaus renginio,tik gaila ne visi galėjome važiuoti,nes virusiukas įsisuko į mūsų šeimą,tai mažiukas ,kuriam virusas gali sukelti astmos priepuolį sėdi namuose,o mano aktyvistas nuo pirmadienio sirguliuoja...
Važiavom su keturiais vaikais.Restorano banketinė salė buvo paruošta vaikų atvykimuo,gražiai paserviruoti stalai su vaisiais ,saldumynais,sultimis,vėliau pateikė karštus kibinus.Labai gražiai pasveikino ir pakalbėjo meras,keletas verslininkų,vyskupas mūsų vyskupijos palaimino vaikus ir vėliau padalino grabnyčių žvakių,nes vakar buvo šventinamos žvakės.Kocertavo Raganiukės teatras-labai patiko.Vėliau koncertavo globos namų vaikai...ir visos jų dainelės apie mamytes,tėvelius,šiltas rankeles ir bemieges nakteles...man buvo labai graudu klausytis..
Mano šeimyna susilaukė nemažo dėmesio tongue.gif ,visi kalbino,spaudė ranką ir džiaugėsi,kad vaikai mano drąsūs,grąžūs ir linksmi.Žurnalistai vis taikė pafotografuoti tongue.gif
Bet vieną puikų įvykį turėjomPas mane gyvenantis aktyvistas ir jo mažoji sesutė iš gausios šeimos ir dar vienas brolis ir sesė gyvena pas kitus globėjus.Tai vis nepavykdavo man jų pamatyti,o čia ir susitikome biggrin.gif .Mergaitei greit bus 16,o berniukui 15metų,į mano vaikus visai nepanašūs,mat skirtingų tėvų...Mano Evelina labai džiaugėsi,bet greit vėl bėga prie manęs apsikabina išbučiuoja ir vėl bėga į sesę pažiūrėti...Lakstė visa sušilusi ,pilna emocijų ir jai nesuprantamų jausmų...Pasirodo dar kažkur gyvena dvi ištekėję sesės ir brolis...Pasikeitėm su globėja telefonais,būtinai susitiksim,o aš jau planuoju vasarai pakviesti juos visus pas save į svečius,nes kitos sesės net nežinojo,kad mama dar pagimdžius vaikų...Va koks gyvenimas...

Na ir prirašiau aš čia jums,bet pas mane irgi emocijos kunkuliuoja...
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2006 02 02, 09:47)
Kaip smagu girdėt, kad su kiekviena diena  niekuo nekalti vaikai suranda mylinčias šeimas, besišypsančias mamas. Aš jau irgi pagalvoju apie mergytę savo Justui, nes jau nešiojasi tokią mažą lėlytę ir sako "sesė mano". Bet aš dar laukiu, gal Justo biologinė sugalvos pagmdyt mergaitę, tai jiems kartu augti būsų idealu.

Miela Zuika ,man irgi taip nutiko...Kai pasiėmiau Andrių ir Sandrą dar per tris metus jų mama pagimdė du berniukus...ir jie atsidūrė Lopšelio gatvėje...O kaip nepriglausti tikrų brolių,jeigu Sandrutės akelės kiekvieną kartą ašarom sužibėdavo kai apie brolius pakalbėdavom,o jie ten buvo tokie ligoti...Taip ir išaugo mano šeima...Tik jų biologinei mamai dar tik 30 metų.... g.gif
Atsakyti
Oi, Ramutė, rimtai labai smagus pobuvis bigsmile.gif Gal ir mes norėtumem ax.gif
Jų mamai tik 30metų blink.gif o jau taip apsiperėjo doh.gif Tai tu gali dar nuo jos vaikučių susilaukti biggrin.gif
Atsakyti
O mano mažiuko biologinei motinai tai tik 26 metai, o tai jai buvo net 8 nėštumas, viso to pasekoje 3 pabiručiai palikti likimo valiai.
Atsakyti
Sveikutes.Mano mergaiciu "mamyte"irgi 30 neturi ir jau 4 pasigimdzius,ir visus ismecius.Pasirodo kad mergaites turi 2 brolius,taciau ju net nepazista,mat kartu net neaugo.tik tiek kad abu turi globejus ir kad jie yra.Tik niekaip nesuprantu kaip juos taip isskyre,nors yra sakoma kad broliu seseru neisskiria. g.gif Tiesa mergaiciu vardai labai grazus-Viktorija(3m)ir Marija(11m).Mazoji dar tik pradeda pazint pasauli ir jai be galo viskas nauja ir idomu.Musu seimyna labai prajuokino kaip ji susipazysta su svogunu ir cesnaku,kai nulupu svoguna ir cesnaka pietums tai ji vis paciumpa ju paragaut,o svoguna laize tol kol"apsiverke".Ir vis "kas cia?"Vaiksciojantis anekdotas-kaip vyras sako. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamocka @ 2006 02 03, 15:40)
Tik niekaip nesuprantu kaip juos taip isskyre,nors yra sakoma kad broliu seseru neisskiria. g.gif Tiesa mergaiciu vardai labai grazus-Viktorija(3m)ir Marija(11m).

Vaiksciojantis anekdotas-kaip vyras sako.  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Mano sesės vardas irgi Viktorija ax.gif Sako tik, kad negalima išskirti, bet realybė visai kitokia, kad ir Dianytės brolis ir sesuo dvyniai- jos globoja dvi moterytės- mama- broliuką, dukra- sesutę globoja, o Dianytė pas mus ax.gif
Gavau aš paštu kaip jau rašiau, Dianytės bylą, ten yra parašytas mamos adresas, tai man užplaukė toks smalsumas, tiesiog labai norėčiau pamatyti jos "mamą" (39m), dar viena pati augina trys nepilnamečius vaikučius. Idomu kokiomis sąlygomis ten tie vaikučiai auga g.gif

Atsakyti