Labas rytas mielos mamytės
Na va mes po puikaus renginio,tik gaila ne visi galėjome važiuoti,nes virusiukas įsisuko į mūsų šeimą,tai mažiukas ,kuriam virusas gali sukelti astmos priepuolį sėdi namuose,o mano aktyvistas nuo pirmadienio sirguliuoja...
Važiavom su keturiais vaikais.Restorano banketinė salė buvo paruošta vaikų atvykimuo,gražiai paserviruoti stalai su vaisiais ,saldumynais,sultimis,vėliau pateikė karštus kibinus.Labai gražiai pasveikino ir pakalbėjo meras,keletas verslininkų,vyskupas mūsų vyskupijos palaimino vaikus ir vėliau padalino grabnyčių žvakių,nes vakar buvo šventinamos žvakės.Kocertavo Raganiukės teatras-labai patiko.Vėliau koncertavo globos namų vaikai...ir visos jų dainelės apie mamytes,tėvelius,šiltas rankeles ir bemieges nakteles...man buvo labai graudu klausytis..
Mano šeimyna susilaukė nemažo dėmesio

,visi kalbino,spaudė ranką ir džiaugėsi,kad vaikai mano drąsūs,grąžūs ir linksmi.Žurnalistai vis taikė pafotografuoti
Bet vieną puikų įvykį turėjomPas mane gyvenantis aktyvistas ir jo mažoji sesutė iš gausios šeimos ir dar vienas brolis ir sesė gyvena pas kitus globėjus.Tai vis nepavykdavo man jų pamatyti,o čia ir susitikome

.Mergaitei greit bus 16,o berniukui 15metų,į mano vaikus visai nepanašūs,mat skirtingų tėvų...Mano Evelina labai džiaugėsi,bet greit vėl bėga prie manęs apsikabina išbučiuoja ir vėl bėga į sesę pažiūrėti...Lakstė visa sušilusi ,pilna emocijų ir jai nesuprantamų jausmų...Pasirodo dar kažkur gyvena dvi ištekėję sesės ir brolis...Pasikeitėm su globėja telefonais,būtinai susitiksim,o aš jau planuoju vasarai pakviesti juos visus pas save į svečius,nes kitos sesės net nežinojo,kad mama dar pagimdžius vaikų...Va koks gyvenimas...
Na ir prirašiau aš čia jums,bet pas mane irgi emocijos kunkuliuoja...