Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai, kasdienybė

QUOTE(mamocka @ 2006 02 03, 14:40)
mergaiciu vardai labai grazus-Viktorija(3m)ir Marija(11m).

toje grupeje, is kur pasiememe savo berniuka, buvo dvi seses - Viktorija (gyvas sidabriukas) ir Marija (grazi ir miela), ir tokio pat amziaus, kaip jusiskes... gal kartais tai tos pacios mergytes? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 03 vasario 2006 - 15:41
QUOTE(Tuoj @ 2006 02 03, 17:38)
toje grupeje, is kur pasiememe savo berniuka, buvo dvi seses - Viktorija (gyvas sidabriukas) ir Marija (grazi ir miela), ir tokio pat amziaus, kaip jusiskes... gal kartais tai tos pacios mergytes?  smile.gif

thumbup.gif Visko gali but.Ziurint is kuriu globos namu?maniskes is 3uju globos namu.O jos man pacios graziausios ir mieliausios.Tuo labiau kad visi pazystami juokiasi,kad mazoji jau labai i mane panasi 4u.gif
Atsakyti
Mamocka, o tie vaikai nustatymuose, tavo biologiniai?
Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 02 03, 23:47)
Mamocka, o tie vaikai nustatymuose, tavo biologiniai?

Taip ,pati visus 4 isnesiojau ir pagimdziau.O ka?
Atsakyti
QUOTE(mamocka @ 2006 02 03, 23:21)

Tai tu šaunuolė, po keturių vaikų tau neatšoko fantazija dar dvi globoti blink.gif Tikra mama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamocka @ 2006 02 03, 22:21)

Didelė jėga, mumyse, tokiose mamose. Džiugu, kad tokia" pamišusi" esi ne viena, yra tą patį darančių.
Atsakyti
Mūsiškis irgi atskirtas nuo brolio ir sesers. Juos atskiria tik tuo atveju, jeigu jie kartu neaugo.Mūsiškio ir brolio bei sesers keliai prasilenkė kūdikių namuose.
Atsakyti
QUOTE(mamocka @ 2006 02 03, 21:06)
thumbup.gif Visko gali but.Ziurint is kuriu globos namu?maniskes is 3uju globos namu.O jos man pacios graziausios ir mieliausios.Tuo labiau kad visi pazystami juokiasi,kad mazoji jau labai i mane panasi 4u.gif

tiklsiai, cia jos wub.gif
nes musu berniukas irgi is 3 globos namu.
ar manes nepameni? as ten buvau viena karta su juo vaiku aplankyti, kaip tik tuo momentu tu su paaugle-mergina ir su mergytemis atvaziavai... zinai, Viktorija tikrai i tave panasi thumbup.gif
Atsakyti
Imeskit nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Sveikučiukas visoms, ale kiek pas mus šiandien prisnigo doh.gif Kaip kitose miestose?
Norėjau paklausti, kai mano vaikai pradės kovą lankyti darželį, ar man bus ten nuolaida maitinimui kaip daugiavaikėm šeimom g.gif Galit mane pasveikinti, man pasiūlė gerą darbą, rytoj eisiu išbandyti savo jegas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julyte* @ 2006 02 07, 15:36)
Norėjau paklausti, kai mano vaikai pradės kovą lankyti darželį, ar man bus ten nuolaida maitinimui kaip daugiavaikėm šeimom g.gif

tikrai bus, mes saviskius neseniai i darzeli uzrase, tai vedeja akcentavo, kad nuolaida gausime smile.gif

QUOTE(*Julyte* @ 2006 02 07, 15:36)
Galit mane pasveikinti, man pasiūlė gerą darbą, rytoj eisiu išbandyti savo jegas ax.gif

sveikiname, Julyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2006 02 07, 16:55)
tikrai bus, mes saviskius neseniai i darzeli uzrase, tai vedeja akcentavo, kad nuolaida gausime  smile.gif
sveikiname, Julyte  4u.gif

Kaip gerai dėl nuolaidos, per pus mažiau mokėti thumbup.gif
Ačiu, tiesiog buvo gera proga pakeisti darbą mirksiukas.gif
Mūsų Dianytė apsirgo, temperat pakilo, nei slogos, nei kosulio. guli vargšytė verysad.gif
Atsakyti