Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

user posted image

TAISYKLĖS

Susirenka n norinčių dalyvauti
Tada nusprendžia:
- Kokią temą pasirinks;
- Kokio dydžio paveiksliukus siuvinės (dažniausiai renkamasi 60x60 ar 70x70 kryžiukų dydžio paveiksliukus);
- Ant kokio audinio siuvinės (aidos, lino ar evenweave);
- Koks vieno paveiksliuko siuvinėjimo terminas;
- Koks perdavimo (siuntimo) kitoms dalyvėms eiliškumas;
- Kiekviena temos šeimininkė nusprendžia, ar kitos dalyvės po savo išsiuvinėtu paveiksliuku turi pasirašyti (vardą, nick’ą, miestą) ar ne.

Kiekviena dalyvė ruošia gabalą medžiagos, žymi ją į tiek dalių, kiek yra dalyvių Kvadratais 70x70 kryžiukų. Žymėjimas nebūtinai turi būti kvadratais, svarbiausiai, kad plotas nebūtų labai didelis.

Gali būti ir taip, kad kiekviena dalyvė pasirenka atskirą temą.
Pvz. dalyvauja Saulė, Mėnulis, Debesis ir Perkūnija.

Tarkim Saulė siuvinėja kačiukus, Mėnulis lelijas, Debesis medžius, Perkūnija širdeles. Tada kiekviena pasirinktame plote išsiuvinėja paveikslėlį savo tema.

Ir siunčia paštu kitai dalyvei. Reikia siųsti registruotu paštu, nes tik tada bus garantija, kad siuntinys pasieks adresatą.

Tada Saule siunčia Mėnuliui, Mėnulis- Debesiui, Debesis - Perkūnijai, Perkūnija- Saulei.
Tada mėnulis siuvinėja kačiukus, Debesis- lelijas, Perkūnija - medžius, Saulė - širdeles.
Po to vėl siunčia ta pačia tvarka, kol visi langeliai bus užpildyti. Tada vykdomas paskutinis siuntimas ir autorė gauna baigtą samplerį.

user posted image

Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės(Marijampolė)

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

6. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

7. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas heritage paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Čiolė heritage paukstukai- ewas (KL)

8. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

sąrašas koreguojamas iki penktadienio 18val
Prašau gražiai cituoti sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
paukščiuk-ačiū už perkėlimą.

Ir visų labai atsiprašau už ištrintas schemas unsure.gif Kažkas susisuko, pagalvojau, kad jums nesimaišytų, ką siuvinėti..Nepykit, turiu per daug temperatūros, tai loginis mąstymas vaikšto iš paskos, pakankamai atsilikdamas.
Einu sukelsiu į paukštukų albumą juos..Visus keliu, ko nereikės-ištrinsit 4u.gif
Dar kartelį atsiprašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai aida kas nors jau nusipirkot medziagele?gal jau ir pasiskaiciavot? blush2.gif
Atsakyti
Jau ir nauji namučiai,taip greit temą prikalbėjom biggrin.gif Gal kas nors galite patarti dėl medžiagos dydžio? ir gal žinote kur pigiau vilniuje nusipirkti būtų galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2010 05 13, 19:25)
Jau ir nauji namučiai,taip greit temą prikalbėjom biggrin.gif  Gal kas nors galite patarti dėl medžiagos dydžio? ir gal žinote kur pigiau vilniuje nusipirkti būtų galima? g.gif

kiekvienos dydis medžiagos skirsis, nes ir tankumai bus nevienodi. Labai grubiai skaičiuojant aš langučių skaičių dauginu iš 2, tai gautūsi 14*14cm vienas kvadratukas, dar plius iš abiejų pusių paliekam min po 10cm ir plius tarp darbukų po kokius 5cm ar savo nužiūra.

Pasidėliokit savo kvandratukus ir maždaug turėsit apskaičiavimus 4u.gif

Koks bus lino grupės kryžiukų skaičius???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 gegužės 2010 - 18:31
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 19:30)
kiekvienos dydis medžiagos skirsis, nes ir tankumai bus nevienodi. Labai grubiai skaičiuojant aš langučių skaičių dauginu iš 2, tai gautūsi 14*14cm vienas kvadratukas, dar plius iš abiejų pusių paliekam min po 10cm ir plius tarp darbukų po kokius 5cm ar savo nužiūra.

Pasidėliokit savo kvandratukus ir maždaug turėsit apskaičiavimus 4u.gif

Koks bus lino grupės kryžiukų skaičius???????

Na reiks pasiskaičiuoti g.gif Tik baisu,kad per mažai nenusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2010 05 13, 19:32)
Na reiks pasiskaičiuoti g.gif Tik baisu,kad per mažai nenusipirkti ax.gif

ramiai pasipaišykit ant lapo patį kvadratų išdėstymą ir susipliusuokit viską 4u.gif Nes jau iš 2dauginant užsideda, nes 14aidai rekomenduojama iš 1,8 daugint mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man čia per sunki matematika blush2.gif . Aš geriau paprašysiu pardavėjos, kad paskaičiuotų ir atkirptų reikiamą gabalą good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 gegužės 2010 - 18:45
O merginos,sakykit,kur vilniuje pigiau nusipirkti būtų galima? g.gif Aš visad perku viską grose akyse VCUP,bet kad ten nelabai malonus personalas,nežinau ar išeis paprašyt,kad reikiamą kiekį atkirptų.Ir šiaip,ten gana brangu viskas verysad.gif O perkant internetu nemanau,kad labai greitai pristatytų g.gif Kaip manote?
Atsakyti
Labutis. Ir aš pagaliau grįžau po darbų. Dalijimas man tinka. Savo Robiną norėčiau daryti tokį: Viršuje pati išsiuvinėčiau juostelę savo pasirinkta tema, o apačią suskirstyčiau langeliais. Tikiuosi aiškiai parašiau.

Kai aš pirkau iš kasiulai.lt, man pristatė per dvi dienas. Trečiadienį užsisakiau, o penktadienį jau gavau.

Aš būsiu pasiruošusi pradėti tik antradienį, nes šį savaitgalį tėvų vestuvių metinės. Tai būsiu išvažiavusi. Pirmadienį dirbu. Antradienį eisiu į GA, gal kokią didesnę atraižą rasiu, vis tiek turiu jų nuolaidų kortelę, o jau surinkta nemažai- tai reikia panaudoti.

O kas dėl Tedžiukų- tai pasakysiu tiesiai, nepatinka man jie. Bet tai yra žaidimas ir aš manau, kad galbūt ir mano tema kažkam nepatinka. Dalyvaujant tokiuose žaidimuose mintis patinka-nepatinka reikia padėti į skrynią. Nes esam visi žmonės ir visi esam skirtingi. O jei mėgtume visi tą patį- tai būtų labai neįdomu gyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pauksciuk aciu uz namucius smile.gif smile.gif begu skaityti
Atsakyti
Dar kažkam noriu padėkoti už mano albumo papildymą. mirksiukas.gif
Atsakyti