Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 14, 17:39)
Florestina sėkmės

O aš pasimečiau, pasakiau MV kad bus žolynai o jis nu ir ką aš žinau... tai galvoju gal imt bendrai virtuvės tematiką  g.gif

arbatinukų nenori?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 14, 17:39)
Florestina sėkmės

O aš pasimečiau, pasakiau MV kad bus žolynai o jis nu ir ką aš žinau... tai galvoju gal imt bendrai virtuvės tematiką  g.gif

lotuliukas.gif maniskis is viso neapstebetu, kad kazka pakabinau, jei jam nereiketu isukti kabliuko lotuliukas.gif O jei pabandau kada pasitarti, tai isgirstu atsakyma: kas tau grazu, tas ir man doh.gif
Atsakyti

Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės(Marijampolė)

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis, pradedam matuotis medžiagas ir ruoštis siuvinėjimui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 17:51)
arbatinukų nenori?

radau koks tipas tinka mums abiems kažkas panašaus:

http://radikal.ru/F/...c10bc5.jpg.html
Tik čia pm formate o aš neturiu programos jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mamusikas*: 14 gegužės 2010 - 17:11
*mamusikas* užklausk paieškų temoj mirksiukas.gif

Inesiuuu tau sukėliau paukštukus savo, pratrink jei tau netiks mirksiukas.gif

Einu tvarkyti savo albumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 14, 16:24)
Keičiu temą  doh.gif  doh.gif
paskaičiavau pagal mūsų išmatavymus, kiekvienai gautūsi po 3 mano paukštukus  blink.gif  Abaldėt, man per daug unsure.gif

einu ieškot kitko  verysad.gif

as paziurejau, kad ir man labai didele paklode gausis su musu ismatavimais... gal visgi paliekam 70x70, o Vautier sirdutes galim ir didesnes isiuvinet ax.gif
Atsakyti
Dantiste, imeciau kelias sirdeles, jei nori galiu imesti dar Vautier sirdeles su raidem, tik parasyk kuriu raidziu noretum

Hmm tau imeciau disney

kaledu albume ikeliau schemu.

Mamusik, o tu gal nori rinktis tema - kava-arbata, nes ta tema yra labai daug schemu.

Einu braizytis paveiskliuku isdestymo ant lapo ir skaiciuosiu kiek reikes medziagos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 05 14, 18:51)
as paziurejau, kad ir man labai didele paklode gausis su musu ismatavimais... gal visgi paliekam 70x70, o Vautier sirdutes galim ir didesnes isiuvinet  ax.gif

aš visiškai pasimetus, balaganas kažkoks unsure.gif , nebežinau ko noriu, o ir vyras pašonėj viską peikia doh.gif

Jaučiu ir aš rinksiuos mažesnį dydį ax.gif

Nebesiblaškau, lieku prie savų pirmųjų heritage paukštukų, tik palieku siuvinėt po du vnt kiekvienai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 gegužės 2010 - 18:08
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 14, 18:55)

Hmm tau imeciau disney

Labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Tvarkiau savo visus siuvinėjimo reikmenis ir atradau nuo senų laikų gerą gabalą kanvos. Prieš keletą metų pirkau prie turgaus esančioje audinių parduotuvėje,visą metrą ėmiau,tai liko 55x90 kažkur.Sakau gal sunaudosiu šitą,kam pinigėlius leisti naujai? g.gif Niekuom nesiskiria lyg ir nuo parduotuvėje specialioje pardavinėjamos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 14 gegužės 2010 - 18:31
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 14, 18:55)

Mamusik, o tu gal nori rinktis tema - kava-arbata, nes ta tema yra labai daug schemu.

Gal turi pavyzdžių
Atsakyti
As paskaiciavau savo audini: pasirinkau 16 AIDA, bus trys eiles paveiksliuku, virsutineje du, kitose po tris. Paveiksliukams skaciuoju po 70 kryzeliu, tarpams tarp ju ir i auksti ir i ploti palieku po 20 kryzeliu, viso gaunu 250x250 kryzeliu. verciu i metrus, gaunu 40cm x 40cm + krastams po 10 cm, taigi man reikia 60cmx 60cm.
Atsakyti