Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 14, 18:55)
Dantiste, imeciau kelias sirdeles, jei nori galiu imesti dar Vautier sirdeles su raidem, tik parasyk kuriu raidziu noretum

aciu 4u.gif su raidem nereikia blush2.gif

as tai nusipirkau dideli gabala medziagos, pirma issisiuvinesiu savo viena paveiksleli, tada kai matysiu realiai kaip atrodo, susiziuresiu kokius tarpelius palikti, tada subraizysiu likusia medziaga ir atkirpsiu kiek per daug biggrin.gif bandziau skaiciuot, tai panasiai 80*45 cm gavosi g.gif jau isivaizduoju kiek reminimas kainuos doh.gif

o tai kada oficialiai pradedam ir kada deadline'as, kai jau reik issiusti kitai dalyvei? ax.gif
Atsakyti
O siuntimo laikas įeina į tą trijų savaičių laikotarpį ar grynai siuvinėjam tris savaites, o po tik siunčiam? smile.gif
Atsakyti
as taip suprantu kad 3sav siuvinam o tada siunciam. nors kaip gausis taip ir darysim smile.gif

kur visos dingot? negi taip intensyviai kryziavojat?

klaipedietes kur jus medziaga pirksit? kokia kaina dabar aidos dmc?

beje ikeliau pora katuku vienisai. gal patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 14 gegužės 2010 - 23:07
jei tinka gali siuvinejimomagijoj pirkt,gali ir prie vaiku pasaulio.jei man neuzteks turimos aidos vaziuosiu pirkt prie vaiku pasaulio,arba bandysiu is eRankdarbiai uzsisakyt jie kita sav. jau pristatytu pradzioj. gal merginos klaipedietes jungsites tada nebesuku galvos ir is ten medziaga uzsisakau jie turi melyna http://www.erankdarb...roducts_id=1155 mano akvariumui
Atsakyti
Nu va, vos pribudau ir puoliau prie savo medžiagytės biggrin.gif
Apsiuvau kraštus, suskirsčiau langeliais, dabar ieškau pirmojo paveikslėlio siuvinėt thumbup.gif
Atsakyti
seip galvojau pradesim 22d g.gif kaip bus,kurios anksciau issiuvines? keisis su jau issiuvinejusiom g.gif unsure.gif

labas rytas,parodykit kaip krastus apdirbot,kad nespurtu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 15 gegužės 2010 - 08:17
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 15, 10:16)
seip galvojau pradesim 22d g.gif kaip bus,kurios anksciau issiuvines? keisis su jau issiuvinejusiom g.gif  unsure.gif

labas rytas,parodykit kaip krastus apdirbot,kad nespurtu bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

kadangi man šis mėnuo labai įtemptas, tai aš pradėsiu siuvinėt anksčiau, kad spėčiau iki pirmo apsikeitimo. O kraštų negaliu dabar parodyti, nes mano fotikas nusėdęs. Reiks pasikraut ir po pietų tikrai įmesiu. Nieko ten nėra ypatingo. Siuvau apkabindama medžiagos kraštą. Kaip moku, taip darau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

Mano medžaigytė jau pilnai sutvarkyta, beliaka pradėt siuvinėt. Aš ir gavau skubų užsakymą, tai savo paukštukus dar skubiau išsiuvinėsiu.

Medžaigą dar galima žardėj nusipirkti
Atsakyti
bet ten nieko gero nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 15, 09:16)

labas rytas,parodykit kaip krastus apdirbot,kad nespurtu bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

aš visad taip apsiuvu
user posted image

o čia visa mano medžaiga, sudygsniavau kas 5 langelius smile.gif
http://s823.photobuc...tukai/procesas/
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 15, 09:01)
Nu va, vos pribudau ir puoliau prie savo medžiagytės biggrin.gif
Apsiuvau kraštus, suskirsčiau langeliais, dabar ieškau pirmojo paveikslėlio siuvinėt thumbup.gif

4u.gif na ir spartole. As labai tingiu apsiuvineti medziaga, jei apklijuosiu statybine juosta krastus ar jums bus patogu?
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 14, 21:29)
Jei gerai suskaičiavau su duota skaičiuokle, gaunasi 35x62  g.gif Bet dar pasitikslink...

Ir as ta pati rezultata gaunu. tik uodegyte reikia skaiciuoti kryzelius paveiksliukui ir jau kai turi audinio plota, tada tik prideti reikiama dydi krastams. Nes pavyzdziui GA kerpa puse medziagos plocio, t.y. visas plotis- 1,1 m, puse 55 cm, tada gali svarstyti jei darbelio plotis 40 ar uzteks krastams po 7,5 cm, jei mazai tada reikia pirkti 1,1 plocio medziagyte, o tai jau dvigubai brangiau. Cia toks bendras patarimas kai skaiciuoji bet kuriam savo darbeliui audinio plota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 15 gegužės 2010 - 10:08
4u.gif lino grupei klausimas 4u.gif
as imu ewa 18ct, jum geriau bus siuvinet kryzeliu ar tuo pusiniu-gobeleniniu? noriu zinot kaip medziaga atsiskaiciuot ir atsikirpt 4u.gif
Atsakyti