Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Aš jau ir išsimatavau medžiagą bigsmile.gif , bus 28ewas ivory spalvos. Keliauju apsiūti kraštų thumbup.gif
Atsakyti
Mano 16 aida Tai sutelpu į 50x55. Jau du kvadratėlius susižymėjau thumbup.gif Bet aš žymiu iš karto po 80x80, čia kartu su tarpais bus. Manau kas išsiuvinės didesnį, kas mažesnį... Galvoju dėlioti arba tris eiles po tris, pirmą ir paskutinį pati išsiuvinėsiu, kadangi gaunas 9. Arba vieną sau didesnį, kitus 7 mažesnius. Dar galvoju kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 14, 19:35)
Gal turi pavyzdžių

Imeciau i savo albuma siek tie pavyzdziu, pasiziurek. Zinau, kad yra ne tik puodeliu, bet daugybe ivairiu virduliuku, kavos maluneliu. Manau merginos primestu daug tokiu groziu.
http://taskas.galler...atch?a=4ue-eAh2
Atsakyti
kas galite apskaiciuoti kiek cm medziagos reikia ,pas mane 215x385 kryziuku. 4u.gif aciu labai
Atsakyti
as jauciu darysiu dvi eiles po 4. o kvadratu nezymesiu nes dydis sunkiai nuspejamas bus. geriau sale guldyt visus kad tarpu dideliu nebutu ir tiek.
Atsakyti
o as darysiu keturias eiles po 2.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 14, 20:18)
kas galite apskaiciuoti kiek cm medziagos reikia ,pas mane 215x385 kryziuku. 4u.gif aciu labai

irasyk cia http://www.cyberstit...p?processForm=0 ir paskaiciuok pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tvikse @ 2010 05 14, 20:19)
as jauciu darysiu dvi eiles po 4. o kvadratu nezymesiu nes dydis sunkiai nuspejamas bus. geriau sale guldyt visus kad tarpu dideliu nebutu ir tiek.

geriau butu, kad suzymetum, tada lengviau siuvineti, galima normaliai iscentruoti ir nereikia sukti galvos, kur pradeti ir kur baigti ax.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu schmoll.gif tiek to parduotuvej paskaiciuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 14, 20:27)
nieko nesuprantu  schmoll.gif tiek to parduotuvej paskaiciuos  verysad.gif

kokio tankumo imsi aidą? Jei 14, tai
22 * 1,8 --39,6cm
39 * 1,8 --70,6cm

ir kraštam pasilik mirksiukas.gif

Atsakyti
215x385 cia su viskuo ,rinksiuos aida 16.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 14, 22:20)
215x385 cia su viskuo ,rinksiuos aida 16.

Jei gerai suskaičiavau su duota skaičiuokle, gaunasi 35x62 g.gif Bet dar pasitikslink...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 gegužės 2010 - 20:29
rytoj susiziuresiu medziaga smile.gif dar schemu pakilnosiu jum visu iskart nespeju
Atsakyti