Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

ach mergaitės,kaip liūdna, kažin ar aš galėsiu su jumis siuvinėti

labai gaila ir uzuojauta didele cray.gif tikekimes viskas susitvarkys ir galesi kitame rr prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 05 17, 20:29)
Labutis smile.gif kaip as jums pavydziu  verysad.gif  verysad.gif  Va dabar cia Liuksemburge lyja: tai galeciau siuvinet  biggrin.gif  biggrin.gif  Ale metriko nenoriu, noriu RR ale pati pasitraukiau is jusu tarpo  verysad.gif  verysad.gif  O siulu ir AS noresiu (tikiuosi neuzsakinesit anksciau nei as grisiu ?  g.gif  Visoms jums linkejimai  4u.gif  4u.gif ir sekmes darbuojantis  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Vilniuje irgi lyja.
Atsakyti
Kaune taip pat lyja. Man dar teko grįžti dabar namo per lietų, 15min be skėčio, toks šiltas ir geras lietutis smile.gif
Atsakyti
O man gražus būna lietus, kai esu namie mirksiukas.gif
Atsakyti
danguoliuk vaje kaip nesmagu... bet gal neskubrkit pasitraukt is rr? manau aprims tas pirminis sokas ir tada realiai galesit savo galimybes ivertint 4u.gif

na as jau krastus apsiuvau. siaubingai neidomus procesas...

iskilo klausimas. ar svarbu, kad kvadratu paveiksliukam krastu dygsniai butu vienodo ilgio? ar nieks taip neziures i tuos konturus?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 17, 22:03)
iskilo klausimas. ar svarbu, kad kvadratu  paveiksliukam krastu dygsniai butu vienodo ilgio? ar nieks taip neziures i tuos konturus?

Mano tai nevienodi dygsniai ax.gif
Atsakyti
Mano taip pat nevienodi ax.gif Manau čia neesmė juk,svarbu,kad visa kita tvarkinga būtų smile.gif
Atsakyti
Aš jau siuvinėju, tai tokį azartą pagavau. Guluosi ir keliuosi su ta mintimi, o iš darbo grįžus pirmiausia perskaitau ką būnat prirašę forume, o tada lekiu siuvinėt. Užkabino mane thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 17, 18:33)

Labai nesmagios naujienos console.gif , gal tkrai dar neskubėk pasitraukti, pagalvok kelias dieneles 4u.gif Ką be nuspręsi, mes tave suprasim mirksiukas.gif
QUOTE(čiolė @ 2010 05 17, 20:29)
Labutis smile.gif kaip as jums pavydziu  verysad.gif  verysad.gif  Va dabar cia Liuksemburge lyja: tai galeciau siuvinet  biggrin.gif  biggrin.gif  Ale metriko nenoriu, noriu RR ale pati pasitraukiau is jusu tarpo  verysad.gif  verysad.gif  O siulu ir AS noresiu (tikiuosi neuzsakinesit anksciau nei as grisiu ?  g.gif  Visoms jums linkejimai  4u.gif  4u.gif ir sekmes darbuojantis  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Labukas bigsmile.gif

Kl saulė saulė ir dydelis vėjas doh.gif , nieko naujo biggrin.gif

Laukiam sugrįštant 4u.gif

QUOTE(tvikse @ 2010 05 17, 21:03)

iskilo klausimas. ar svarbu, kad kvadratu  paveiksliukam krastu dygsniai butu vienodo ilgio? ar nieks taip neziures i tuos konturus?

manau ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 17, 21:03)

Taigi tuos siūlus paskui vis tiek ištrauksim.

Ir dar, kam reikia langelių tinkliuko kas 10 kryželių, susibraižysit pačios, nes aš to savo darbuose nedarau. ax.gif
Atsakyti
aiskuma. na pamaniau gal kas ziures i tuos krastelius... as irgi nieko nesibraizau tad teks paciom jei patogiau taip smile.gif
Atsakyti
as apsisiuvuau langeli su siulais po 10 .skaiciuot buvo lengviau smile.gif .ir sioks toks pasikeitimas.zadejau ant juodos aidos siuvinet,bet 16 juodos nebuvo,tai pasiemiau kremine .rytoj jau siuvinesiu biggrin.gif
Atsakyti