Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

uodegyte, mes viena kita matem mirksiukas.gif tu vaiku pasauly 16aidos klausei?dar norejau leptelt,kad tik internete buna 16 juoda biggrin.gif as laukiau,kol atkirps man aida dzinso spalvos. ax.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 05 17, 19:29)

Labutis smile.gif kaip as jums pavydziu  verysad.gif  verysad.gif  Va dabar cia Liuksemburge lyja: tai galeciau siuvinet  biggrin.gif  biggrin.gif  Ale metriko nenoriu, noriu RR ale pati pasitraukiau is jusu tarpo  verysad.gif  verysad.gif  O siulu ir AS noresiu (tikiuosi neuzsakinesit anksciau nei as grisiu ?  g.gif  Visoms jums linkejimai  4u.gif  4u.gif ir sekmes darbuojantis  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

cha skubejai,atrode laiko nebus,tai daba seile varvink tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
uodegyte, mes viena kita matem  tu vaiku pasauly 16aidos klausei?dar norejau leptelt,kad tik internete buna 16 juoda  as laukiau,kol atkirps man aida dzinso spalvos.

kazka mintyse turejau kad gali but inesiuuu.tiesiog nezinojau bet jauciau thumbup.gif malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas

tylu ramu, visos darbuojasi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 17, 18:33)

danguoliuk, liūdna žinia, bet tikėk, kad viskas bus gerai. Aplink pažįstų daug žmonių, kurie pakilo po tokių sunkių ligų ir vėl džiaugiasi gyvenimu. Stiprybės tau, nes jos prireiks slaugant ligonį ir palaikant jį morališkai. O dėl RR pagalvok, dar porą dienų, jei matysi, kad nespėsi, tada lauksim prisijungiant kitą kartą.

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 17, 21:40)
as apsisiuvuau langeli su siulais po 10 .skaiciuot buvo lengviau  smile.gif .ir sioks toks pasikeitimas.zadejau ant juodos aidos siuvinet,bet 16 juodos nebuvo,tai pasiemiau kremine .rytoj jau siuvinesiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 16 aidos spalvų pasirinkimas skurdokas, į dvi parduotuves Kaune nuėjau, tai vienoje buvo tik balta, kitoje - balta ir Ecru spalvos, todėl ir aš pakeičiau audinį, nupirkau gelsvą 14 aidą, vietoj norėtos 16-tos. Vakar apsiuvau kraštus, šiandien pradėsiu siuvinėti.
Atsakyti
baltos nenorejau,teko rinktis ecru, ji vadinasi ... ??rolleyes.gif 14 juoda aida paskaiciavo,bet labai butu didelis buves.kazkas remins ,pagalves darys.o as triptika stai toki planuoju. ax.gif

http://s05.radikal.r...0595deab5f1.jpg
Atsakyti

Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai, virtuvė Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės(Marijampolė)

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis, pradedam matuotis medžiagas ir ruoštis siuvinėjimui 4u.gif 4u.gif

Tai kiek mūsų yra, šiandien planavau pradėti, bet dabar net neaišku, kaip planuti savo paveiksliuką. g.gif
Atsakyti
Planuokit kaip su 7 narėm, dar vieną dalyvę surasim, jei Danguoliukas pasitrauks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 18, 11:57)
Planuokit kaip su 7 narėm, dar vieną dalyvę surasim, jei Danguoliukas pasitrauks  mirksiukas.gif

Gerai tada, einu skaičiuotis pagal savo pirmąją idėją. O tai abejoju, kad GA man paskaičiuos. Apskritai tikiuosi pasirausti likučiuose ir rasti tinkamą atraižą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 18, 11:04)
Gerai tada, einu skaičiuotis pagal savo pirmąją idėją. O tai abejoju, kad GA man paskaičiuos. Apskritai tikiuosi pasirausti likučiuose ir rasti tinkamą atraižą. g.gif

Na jo, dėl GA tai sutinku.. vakar buvau lino pirkti, tai jei būčiau nežinojus ko man ir kiek reikia, tai vargu ar sulaukčiau kokios pagalbos g.gif jau tokios švelniai tariant nepaslaugios pardavėjos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 05 18, 13:05)
Na jo, dėl GA tai sutinku.. vakar buvau lino pirkti, tai jei būčiau nežinojus ko man ir kiek reikia, tai vargu ar sulaukčiau kokios pagalbos g.gif jau tokios švelniai tariant nepaslaugios pardavėjos.. doh.gif

Ten tokia šviesiai dažyta yra- tai dar nieko, o kitos- tai patyliu.

Atsakyti
gal taip atrodo kad baisios,viena klp siulu parduotuvej susiraukusi budavo,bet su ja pabendravau maloni moteris pasorode. ax.gif
Atsakyti