Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Kaune visai miela GA pardavėja: visada suskaičiuoja audinio kiekį, vakar ilgai dėliojo man aida, kol išsirinkau spalvą. Kai pirkau mezgimo siūlus irgi patarė geresnį variantą, nei buvau sugalvosi.
Atsakyti
Sveikos.Ar dar prisijungti butu galima?Labai noreciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara11 @ 2010 05 18, 15:14)
Sveikos.Ar dar prisijungti butu galima?Labai noreciau. ax.gif

Šiaip jau registracija žaidimui pasibaigus. Nebent ne už ilgo atsiras daugiau norinčių ir bus galima organizuoti dar vieną grupę. g.gif
Atsakyti
kazkas isejo is 1 aidos grupes ,galetume piimti? ax.gif butu abu pogrupiai po 8.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 18, 15:20)
kazkas isejo is 1 aidos grupes ,galetume piimti? ax.gif butu abu pogrupiai po 8.

dar Danguoliukas tvirtai nepasakė apie pasitraukimą, bet Sara11 mes tave į rezervą įtraukiam, jei ką , pasikviestume atlaisvėjus vietai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 18, 14:20)

Na jau dabar nesinorėtų, kad keistųsi dalyvių skaičius - pas mane jau medžiaga su 7 langeliais unsure.gif na nebent atsilaisvintų vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 18, 15:41)
Kaune visai miela GA pardavėja: visada suskaičiuoja audinio kiekį, vakar ilgai dėliojo man aida, kol išsirinkau spalvą. Kai pirkau mezgimo siūlus irgi patarė geresnį variantą, nei buvau sugalvosi.

Kurioj čia vietoj? Senamiesty?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 18, 16:13)
Kurioj čia vietoj? Senamiesty?

kiek zinau tai kaune tik senamiesty turim GA. Man irgi ta pardaveja maloni labai pasirode, kazkada siulu pirkau, aidos, tai viska parode, patare, dar klausiau del piestuko balto aidai zymet, tai atnese man parodyt medziagele kur pati isbande ir kad neissiplove biggrin.gif
Atsakyti
laba ryta tik snd atsilaisvinau biggrin.gif o jus nieko nepriplirpet blink.gif del manes i aida gali jungtis 4langeliai tusti lotuliukas.gif bet manau kitos tic tic atsimatavo smile.gif
Atsakyti
merginos cia truputi susimasciau ,del to siuntimo viena kitai ,bet i kita miesta,kad eile nenutruktu,ir nereiketu tom paciom kiekviena karta siusti ir moketi .galime susimesti,siusdamos toliau savo darba idetume kartu ir pinigelius.ir kaskart siunciant 7 kartus sius jau uz kiekvienos duotus pinigelius.
Atsakyti
tai klaipedietes mieste ar viena pas kita perduos biggrin.gif
Atsakyti
sakykim as pirma kuriai perduos is kauno,tai pinigelius duosim paskuniai kuri tures siusti i kauna 7 kartus.o po kiek pasiskaiciuosim.o is kauno merginos taipat susides ir duos tai kuri sius i klp.tiesiog pinigelius siusim kartu su darbais. biggrin.gif nenusisnekejau as cia .. ax.gif
Atsakyti