Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 19, 16:59)
Po lygiai neišdalinsi, doh.gif  nes kauniečių yra 5, o klaipėdiečių tik 3, tai joms teks tokiu atveju daugiau siųsti, bet gal tau pavyks, kokį gudrų algoritmą sugalvoti  ax.gif  g.gif

Nu visai jau visai polygiai gal ir nesugautų, bet bent apylygiai smile.gif
Šiaip tai man jokio skirtumo, kaip sutarsim smile.gif Tik tiek, kad grynus pinigus siųsti kiek žinau nelabai galima mastau.gif O siuntinėtis per bankus, tai dar brangiau gausis, nes bankai savo mokesčius irgi nusiskaičiuos, tai nelabai ką išloštume...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 19, 19:13)
Nu visai jau visai polygiai gal ir nesugautų, bet bent apylygiai smile.gif
Šiaip tai man jokio skirtumo, kaip sutarsim smile.gif Tik tiek,  kad grynus pinigus siųsti kiek žinau nelabai galima mastau.gif O siuntinėtis per bankus, tai dar brangiau gausis, nes bankai savo mokesčius irgi nusiskaičiuos, tai nelabai ką išloštume...

Sveikos 4u.gif O gal kas žinot kaip kiti daro su siuntimu? Gal esat kur skaitinėję apie šį žaidimą ar jau žaidę? Juk irgi būna iš kitų miestų... g.gif
Atsakyti
tai ar ir sakau kaip kiti daro (kiek as maciau ir pati patyriau). tieesiog pabaigi savo darba tada rasai ir klausi kas nori keistis ir taip apsikeicia. be jokio eiliskumo.
Atsakyti
Sveikos,

aš už meet'ą, jei tik kitą savaitę, nes šią dar kaime būsiu.

Merginos ar nieko jei mano pačios didesnis paveiksliukas bus o jums atmatuočiau taip kaip tarėmės 70x70?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mamusikas*: 19 gegužės 2010 - 18:02
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 19, 20:00)

Merginos ar nieko jei mano pačios didesnis paveiksliukas bus o jums atmatuočiau taip kaip tarėmės 70x70?

Mano ir didesnis paveiksliukas bus nei kitų merginų, nes kitaip niekaip nėjo padaryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tvikse @ 2010 05 19, 19:52)
tai ar ir sakau kaip kiti daro (kiek as maciau ir pati patyriau). tieesiog pabaigi savo darba tada rasai ir klausi kas nori keistis ir taip apsikeicia. be jokio eiliskumo.

Tai gali ir gerai. Mūsų lyginis skaičius, tai manau rastume su kuo apsikeisti. g.gif
Atsakyti
as mananau kad gal kas su kuo apsikeis taip bus gerai biggrin.gif galkiek nesazininga butu jei taspats asmuo visu rr's siuntines.tai reiks biski pasiderint...
As labai smagu pusdieni apturejau su Pauksciuku thumbup.gif wub.gif as uz meeta 4u.gif dar primink siulu nr. medzio sakos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 05 19, 19:00)
Sveikos,

aš už meet'ą, jei tik kitą savaitę, nes šią dar kaime būsiu.

Manau galima, aš irgi galvoju, gal tą juostelę viršui pilnai užpildyti. Ir mačiau, kad kitam forume irgi taip daro.
Atsakyti
Tai tema reikia pasakyti cia?Ir ar as priimta?
Atsakyti
QUOTE(Sara11 @ 2010 05 19, 21:46)

Tai aš taip supratau, kad esat įtraukta į rezervą, nes viena dalyvė nežinom ar galės dalyvauti- tai jei ji negalės, užimsit jos vietą. g.gif
O iš kokio miesto esat?
Atsakyti
taip sara jus priimta smile.gif i aida 1 grupe.
danguoliukas jau parase kad visgi nedalyvaus (laikykites jus!)
is kokio miesto esat? ir kokia tema renkates? 4u.gif
drasiai reikskites mes nekandam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 19 gegužės 2010 - 21:04
Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai, virtuvė Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Sara11 AIDA

7. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)
LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis, pradedam matuotis medžiagas ir ruoštis siuvinėjimui 4u.gif 4u.gif

Pakeičiau vieną dalyvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 gegužės 2010 - 21:14
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 19, 19:48)
as mananau kad gal kas su kuo apsikeis taip bus gerai biggrin.gif  galkiek nesazininga butu jei taspats asmuo visu rr's siuntines.tai reiks biski pasiderint...
As labai smagu pusdieni apturejau su Pauksciuku thumbup.gif  wub.gif  as uz meeta 4u.gif dar primink siulu nr. medzio sakos rolleyes.gif

albumuke yra jei ką, o nr 839,840,841 4u.gif

QUOTE(Sara11 @ 2010 05 19, 21:46)

Sveika prisijungus, paskelbk savo temą. Užsuk į mūsų albumą, susikurk savo albumą mirksiukas.gif
nicas: RRfanclub
slapt :siuvinejimas

jei nesigaus, sakyk, padėsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 19 gegužės 2010 - 21:18