Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

dar nepagaunu kampo ax.gif blush2.gif neatsibudau dar.jauciu visos jau siuinejat,o as tik savaitgali pradesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir man sunku suskaičiuoti tuos pinigus. smile.gif Realiai iš visų miestų yra po kelis žmones, tai nemanau, kad apsimoka visom tų pinigų tiek mokėti. Geriau kažkaip pasiskirstyti, kad pusei perduotume, o pusei siųstume ar kažkas tokio. Tada pusiau išlaidos sumažėja. Nes siųsti vien dėl to, kad siųsti-irgi nelabai gerai, taip pat kaip ir vien tik perdavinėti.
Aišku ir mano rytinių sapnų nesuprasit čia biggrin.gif
Atsakyti
bet pagal eile taip ir reikia paskutiniom siusti i kitus miestus,bet kad neislaidauti vienai ,siulau apmoketi .cia suskirstyti manau niekaip neiseis reiketu vunderkindo pagalbos g.gif
Atsakyti
ai kaip gausis taip irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 19, 09:09)
dar nepagaunu kampo ax.gif  blush2.gif  neatsibudau dar.jauciu visos jau siuinejat,o as tik savaitgali pradesiu rolleyes.gif

as irgi tik savaitgali pradesiu, o taip uzsimaniau dabar biggrin.gif bet reik i darbus eit umn.gif
del siuntimu tai manau reiktu pasiskaiciuoti kiek grupeje siuntimu is viso bus ir tada ta suma isdalinti visom po lygiai. pas mus kiek suprantu 3 merginom reikes siusti, tai is viso 21 siuntimas, tik nezinau tiksliai kiek kainuoja tas registruotu pastu, apie 3-4lt turbut g.gif tik va kaip siuntinet pinigelius reikes tai dar nesumasciau biggrin.gif
einu dar kavos isgerti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na taip, padalinti, kad visom po lygiai būtų thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Kalbant apie siuntimus/perdavimus, manau visų pirma reikia pasidaryti mini planelį, kad matyti kas ir kam turi siųsti.Taip būtų žymiai aiškiau ir mano manymu, patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 19 gegužės 2010 - 09:37
QUOTE(sauluzee @ 2010 05 19, 09:36)
Laba ryta 4u.gif
Kalbant apie siuntimus/perdavimus, manau visų pirma reikia pasidaryti mini planelį, kad matyti kas ir kam turi siųsti.Taip būtų žymiai aiškiau ir mano manymu, patogiau  smile.gif

Pritariu, jau padaryta lino grupei, reiktų ir kitoms..
Dar klausimas iki kada turim pabaigti savo pirmą paveiksliuką? nuo kada skaičiuojam tas 3 savaites? manau iš entuziazmo dauguma gali baigti anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
mini planelis blush2.gif

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 AIDA(Kaunas)

3. pirmaargenta Aida (Kaunas)

4. ameera , Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte AIDA(KL)

7. Inesiuuu Aida (KL)

8. tvikse AIDA (KL)

tvikse turetu siusti zuzanelei,VIENIŠA turetu siusti uodegytei.tai kad nenuskriausti susimesim.aisku jom dar laika reikes sugaist kaskart i pasta siusti.

Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 19, 09:52)
Na taip, padalinti, kad visom po lygiai būtų thumbup.gif

Man atrodo viskas labai paprasta. AIDOS 2 grupėje kiekvienas darbelis bus persiunčiamas 2 kartus iš Kauno į klaipėdą ir atgal į Kauną, o klaipėdiečių atvirkščiai - iš Klaipėdos į Kauną ir namo.
Persiuntimo išlaidas galima pamatyti čia:
http://www.post.lt/lt/?id=693
Manau mūsų siuntinukai bus 500-1000g svorio, o gal ir iki 500. Skaičiuokim, kad sunkesni siuntinukai. Tada kiekviena prie savo darbelio prideda 10 litų, už kuriuos ir bus siunčiamas darbelis. merginos, kurios siųs išsiims 5 litus, persiųs, o likę bus grįžimui į namus. Kaip jums toks variantas?
Manau pirmas persiuntimas (pasikeitmas) darbeliais turėtų būti birželio 15 dieną. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 19 gegužės 2010 - 10:00
teisingai ,paskutine sius kiekvienos is musu medziaga.siatykim idedu 10 lt,tvikse kaip paskutine paima 5 litus ir uz juo siuncia i kauna,bet kitus 5 lt (bet tada svoris didesnis,jai nesiusti tada pervesti i sask.)siuncia kartu su medziaga i kauna,ir is kauno VIENIŠA siuncia man i klp namo uz tuos likusius 5 lt.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 19, 10:51)
mini planelis  blush2.gif

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 AIDA(Kaunas)

3. pirmaargenta  Aida (Kaunas)

4. ameera , Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA  , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte  AIDA(KL)

7. Inesiuuu  Aida (KL)

8. tvikse AIDA (KL)

tvikse turetu siusti zuzanelei,VIENIŠA  turetu siusti uodegytei.tai kad nenuskriausti susimesim.aisku jom dar laika reikes sugaist kaskart i pasta siusti.

Tik reikėtų ir mūsų grupei pasidaryti tokią lentelę, kurią siulė Hmmm.
Ir paskirti atsakingą asmenį, kuris pildys visą siuvinėjimo proceso eigą į lentelę.
Kas apsiims ? ax.gif
Ar jau čia nuspręsta: lentelę padarys ir pildys Hmmm ?

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 19, 10:56)
Tada kiekviena prie savo darbelio prideda 10 litų, už kuriuos ir bus siunčiamas darbelis. merginos, kurios siųs išsiims 5 litus, persiųs, o likę bus grįžimui į namus. Kaip jums toks variantas?

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 19, 11:05)
teisingai ,paskutine sius kiekvienos is musu medziaga.siatykim idedu 10 lt,tvikse kaip paskutine paima 5 litus ir uz juo siuncia i kauna,bet kitus 5 lt (bet tada svoris didesnis,jai nesiusti tada pervesti i sask.)siuncia kartu su medziaga i kauna,ir is kauno VIENIŠA siuncia man i klp namo uz tuos likusius 5 lt.

Bus teisingiausia pasidalinti siuntimo išlaidas thumbup.gif
Man tinka toks variantas 4u.gif mirksiukas.gif
Žinoma, gal paprasčiau būtų perduoti kam nors Kaune, o ne siųsti (nes paštas dirba iki 18 val., teks kažkaip suspėti). Bet kad jau eilė taip susidėstė, tai susiroganizuosiu kaip nors tą laiką mirksiukas.gif

Atsakyti