Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Sara11 @ 2010 05 18, 14:14)
Sveikos.Ar dar prisijungti butu galima?Labai noreciau. ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 18, 14:50)
dar Danguoliukas tvirtai nepasakė apie pasitraukimą, bet Sara11 mes tave į rezervą įtraukiam, jei ką , pasikviestume atlaisvėjus vietai mirksiukas.gif

sveikos mergaitės 4u.gif matau pas jus tik verda darbeliai...medžiagėlių pirkimai..smagu ..o aš žinokit traukiuosi deja.....laiko visai neturėsiu, į kaimą pas uošvius reikės vis važiuoti, nenoriu jums sudaryti keblumų, jei nespėčiau laiku darbelį atlikti verysad.gif va matau mergaitė viena nori prisijungti, būkit geros, priimkit ją į mano vietą 4u.gif užsuksiu vis pas jus paskaityti,kaip jums sekasi....ir tikiuos kažkada vistiek prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki.
gera mintis del pinigu, bet as TIKRAI NEMANAU, kad bus lengva ta pastovu rata islaikyt... juk sitas reikalas truks gera pusmeti ir tikrai bus dienu kai prireiks ilgesnio ar trumpernio siuvinejimo laiko...
na jei nuspresim ta rata islaikyt tai man jokiu problemu i pasta nueit. bet kad 5lt daugiau nei siuntimas kainuoja. po 4lt laisvai uztektu.
Atsakyti
Aciu!!!! clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Labutis, aš jau irgi po apsipirkimų, darbų ir daktarų.

Nuėjau į GA, o ten kaip tik apačioj, kur būna atraižos balta 16 ct Aidos atraiža 48x55 cm. Geriau ir nereikia ir robinui užteko ir dar liko.

Kraštelius aš palenkiau ir pridaigsčiau. Taip kaip lenkia padalkas ir pradėjau siuvinėti savo motyvą, nes šį savaitgalį būsiu kaime- tai nelabai bus laiko, grįšiu tik pirmadienį. Aš radau rusiškam žurnele mažų paveikslėlių su jūros motyvais, paskaičiavau, kad jie į tą kvadratą tilps aštuoni, tai aš juos išsiuvinėsiu eilute virš 6 kvadratų. doh.gif

Čia gal nelabai pavyko nubraižyti, bet bendram vaizde atrodys taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 gegužės 2010 - 13:38
QUOTE(tvikse @ 2010 05 19, 13:50)
sveiki.
gera mintis del pinigu, bet as TIKRAI NEMANAU, kad bus lengva ta pastovu rata islaikyt... juk sitas reikalas truks gera pusmeti ir tikrai bus dienu kai prireiks ilgesnio ar trumpernio siuvinejimo laiko...
na jei nuspresim ta rata islaikyt tai man jokiu problemu i pasta nueit. bet kad 5lt daugiau nei siuntimas kainuoja. po 4lt laisvai uztektu.

Tvikse, aš buvau įmetus nuorodą su pašto tarifais: iki 500 g, kainuoja 2,5 lt. siuntimas +vokas, o jei viršysim tuos 500g, tada vien siuntimas 4,9 lt. tai vokui kaip ir nelieka pinigėlių, reikia papildomai pridėti, nes siųsti reikia "burbuliniame",voke, kuris virš 1 lito kainuoja. Todėl 5 litai nėra per daug. gaila, bet su lietuvos paštu nepasiderėsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 05 19, 13:11)
Ar jau čia nuspręsta: lentelę padarys ir pildys Hmmm ?

Bus teisingiausia pasidalinti siuntimo išlaidas  thumbup.gif 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Niekas nenuspręsta, reiks apsispręsti eigoje biggrin.gif Jei reikės, persiųsiu lentelės pvz. kažkam, o jei nereikės, tai nereikės smile.gif

Šiaip galiu ir aš padaryt, nesunku čia.

Dabar dėl tų siuntimo išlaidų - galėčiau pabandyt padėliot turimą lentelę kiek kitaip, kad maždaug išeitų taip, kad sąrašas neeitų "ratu", bet kažkaip keistųsi, kad gautųsi taip, kad siuntimų ir perdavimų skaičius kiekvienai būtų vienodas. Tokiu atveju išleista suma siuntimams būtų vienoda (arba maksimaliai panaši), todėl nereiktų čia tų pinigų siuntinėjimų ir pan... na, bet kol kas dar praktiškai nebandžiau to, tai jei norit, galiu pabandyt pakaitaliot lentelę ir tada aptartume ar taip tinka... Bet nepažadu padaryt šiandien, tik artimiausiu metu (na per šią savaitę tarkim)..

Nežinau ar kas nors ką nors suprato iš to, ką čia primaliau unsure.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 19 gegužės 2010 - 14:29
Šian pusę dienos su Inesiuuu praleidau, buvo smagu, pakalbėjom, kad reiktų RR mini meetuką padaryt

Kas liečia siuntimą. Kainuoja 3,6lt+ burbulinis vokas, jo reiktų didesnio tai apie 3,7berods, bet bijau suklysti. Na jei žadat siųsti visus darbus vienu metu, tai kaina siuntimo būtų didesnė iki 5lt
Atsakyti
pasirodykit procesus, kas jau pradejot smile.gif

as tai dar nepradejau visai... noriu sunelio metrika pabagti, o savaitgali maunam atostogu prie juros, va ten ir siuvinesiu savo desertuka smile.gif...
Papildyta:
nebezinau kaip prideti dar schemuciu, nes kai atsidarau albuma iskart rodo schemas, o to upload neismeta... o kaip istrinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 19, 16:39)
Šian pusę dienos su Inesiuuu praleidau, buvo smagu, pakalbėjom, kad reiktų RR mini meetuką padaryt

Kas liečia siuntimą. Kainuoja 3,6lt+ burbulinis vokas, jo reiktų didesnio tai apie 3,7berods, bet bijau suklysti. Na jei žadat siųsti visus darbus vienu metu, tai kaina siuntimo būtų didesnė iki 5lt

paukščiuk, iš kur tokia kaina? Pažiūrėk lentelę, ten kainos be PVM, bet pridėjus 21% negaunu tokios sumos
http://www.post.lt/lt/?id=693

Atsakyti
mingomi gal prisiregistruoti reik? jei albuma kaip svecias ziurit tai ir nerodo to upload.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 19, 16:39)

apie meet'uka buvau uzsiminus jau pradzioj. taip kad tikrai gera mintis.

na va o voko kainos tai ir nepaskaiciavau doh.gif
mes rr;e kitam tai paprastam voke siuntem tik medziaga i maisiuka dejom. viskas puikiai atkeliaudavo... nors burbulis tikrai saugiau tik gal zinot kur parduoda? pinokis miesto centre tai uzsidare doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 19, 15:28)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Niekas nenuspręsta, reiks apsispręsti eigoje biggrin.gif Jei reikės, persiųsiu lentelės pvz. kažkam, o jei nereikės, tai nereikės smile.gif

Šiaip galiu ir aš padaryt, nesunku čia.

Dabar dėl tų siuntimo išlaidų - galėčiau pabandyt padėliot turimą lentelę kiek kitaip, kad maždaug išeitų taip, kad sąrašas neeitų "ratu", bet kažkaip keistųsi, kad gautųsi taip, kad siuntimų ir perdavimų skaičius kiekvienai būtų vienodas. Tokiu atveju išleista suma siuntimams būtų vienoda (arba maksimaliai panaši), todėl nereiktų čia tų pinigų siuntinėjimų ir pan... na, bet kol kas dar praktiškai nebandžiau to, tai jei norit, galiu pabandyt pakaitaliot lentelę ir tada aptartume ar taip tinka... Bet nepažadu padaryt šiandien, tik artimiausiu metu (na per šią savaitę tarkim)..

Nežinau ar kas nors ką nors suprato iš to, ką čia primaliau unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif

Po lygiai neišdalinsi, doh.gif nes kauniečių yra 5, o klaipėdiečių tik 3, tai joms teks tokiu atveju daugiau siųsti, bet gal tau pavyks, kokį gudrų algoritmą sugalvoti ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 19, 16:57)
paukščiuk, iš kur tokia kaina? Pažiūrėk lentelę, ten kainos be PVM, bet pridėjus 21% negaunu tokios sumos
http://www.post.lt/lt/?id=693

aš jau du metus tokiom kainom siunčiu mirksiukas.gif
Atsakyti