Įkraunama...
Įkraunama...

Kada "pasijutot" nėščia?

QUOTE(Tropica @ 2010 08 31, 13:09)
du testai davė teigiamą atsakymą

Tai jau galima ir sveikinti 4u.gif Neteko girdeti, kad testas pameluotu, kai teigiama atsakyma parodo smile.gif
Atsakyti
Net kaip ir pykino ir kaip norejau agurkeliu su silke ir ledais nescia nesijauciau biggrin.gif
Pasijauciau tada kaip pirma kart leliu per ekraniuka darant echo pamaciau wub.gif tai buvo 18sav.
Atsakyti
Jei ne pradingusios menesines turbut buciau ir nezinojusi kad laukiuosi nestuke.gif iki kol pilvelyje lelis pardetu spardytis..visiskai jokiu simptomu iki 20saw.o db jau meslungis atsirado,bei judesiukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Viduje suvokiau , kad nėščia kokią 10 sav, kai nesusilaikiau ir nusipirkau pirmą drabužėlį. wub.gif
o sunkiau pasidarė tik neseniai ( 28 sav). sunku kojų nagus susitvarkyti, jau nekalbant apie intymios vietos depiliaciją. o šiaip visx thumbup.gif dabar, žiūrėsim kaip jausiuos toliau. biggrin.gif
Atsakyti
ne kiek pasijutau,bet kilo itarimu,kad esu nescia 6 nestumo savaite nestuke.gif kabindama uzuolaidas pajutau stipru patempima pilve..Tad nutariau pasidaryti testa ir se tau smile.gif 4u.gif jis teigiamai mane nudziugino
Atsakyti
sveikos busimos mamos nestuke.gif smile.gif noriu prisideti prie jusu.
pirmas testas man buvo neigiamas, dariausi po savaites, kaip velavo mmm. jau buvau susitaikius su ta mintim kad teks gerti vaistukus kad prasidetu mmm. gyvenau ir net minties nebuvo kad jau maziukas tupi po sirdute wub.gif neramino tik pilvo apacios maudimas, sonai spazmavo. antra testa pasidariau is smalsumo viduri dienos, testuka nusipirkau eidama is parduotuves. namie buvau viena, vyras dirbo, jam nieko nesakiau, nenorejau suteikti vilties kad pagaliau jauu... pasidariau testa ir negalejau patiketi savo akimis II rodo. jausmas neispasakytas!!! thumbup.gif norejos skambinti vyrui, mamai visam pasauliui pranesti. bet ne sulaukiau vakaro ir kaip valgem vakariene pasakiau busimam tetukui. asaros tik abiem pabirom blush2.gif nes pusantru metu laukem savo angeliuko. jau dare pirma echoskopija mums, mes 4mm nestuke.gif dar mazi smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lauraklimien @ 2010 09 07, 17:02)

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai neštukėms 4u.gif Neštumo testai tikrai gali meluoti. Su dukryte, kurią labai planavom, pralaukiau 14 d. po to, kai jau nebuvo mmm ir nukeliavom pas ginekologę, kadangi testai rodė, kad nėra neštumo. Ginekologė pasižiūrėjo su echoskopu ir taip pat nieko nepamatė, pasakė, kad tuoj tikrai bus mmm, nes gleivinė labai išvešėjus, prirašė gerti Duphaston'ą ir kažkokius vitaminus su jonažolėm. Buvom abu labai nusiminę ir susirūpinę, kad va pradėjom planuoti vaikiuką, o čia ciklas sutriko pasirodo, nors visuomet buvo daugiau mažiau reguliarus. Nusipirkom vaistus, kažkas tik viduje pakuždėjo negerti tų vitaminų.. Sugėriau kursą Duphastono, jergau kaip pūtėsi pilvas, krūtys pasidarė panašios į kamuolius, jautrios, bet po 10 d. mmm vis dar nebuvo.. Pasiskambinau ginekologei, liepė laukti dar 4 d., tada pasirodyti. Pasiskambinau pasiskųsti mamai, kokios nesąmonės man darosi ir ji paprotino pasidaryti testą ir ką gi - teigiamas! Su vyru jau net nebežinojom kur dėtis.. Kitą dieną vizitas pas tą pačią ginekologę - išvada mūsų mažei jau 6 savaitės, o kodėl nerodė pirmieji testai ji atsakyti negalėjo :-)
O tikrai neščia pasijutau tada kai pilvas pradėjo trukdyti, maždaug apie 6 mėnesiuką bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip ir su pirmu nestumu, suzinojau, kad laukiuosi ta pacia diena, kai turejo prasideti menesines, pasidarius nestumo testa mirksiukas.gif
Pasijutau nescia 6-taja nestumo savaite, nes prasidejo ziauri toksikoze (taip pat, kaip ir su pirmuoju nestumu doh.gif ) ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš du kartus pasijutau nėščia labai greit nuo pastojimo. I kart kai laukiausi nėštumo neatrado nei testai (3 kartus dariau), nei ginekologas. Tipo, surado man daktarai, kad aš sergu mastopatiją ir nusiuntė i onkologinį, Aš jaučiausi tuo laiku išties nekaip - labai skaudėjo pažastis, buvo guzas krūtinėje, menstruacijos irgi buvo. Galvojau, kad labai labai sergu ir buvau pasiruošus save įsirašyt į onkologinių pacientų sąrašą lotuliukas.gif . man nuolat skaudėjo galvą, buvo neaukšta temperatūra, maudė viską -panašūs į peršalimo simtomus. Ir dar užeidavo siaubingi silpnumo ir karščio pylimo priepuoliai. Sužinojau, kad nėščia, kai buvau kokių 8-9 savaičių, nors daktarai manė, kad man 4 savaitės, dėl buvusių menstruacijų. Ačiū dievui, kad aš tuo metu nepaklausiau gydytojų ir negėriau jokių man išrašytų vaistų - jie buvo visi labai stiprūs - matyt moteriška intuicija sufleravo kaip elgtis. Antra kart buvo kitaip - pagrindinis požymis, karčio ir silpnumo priepuoliai ir peršalimo simptomai, pilvas matytis pradėjo vos ne iškart nuo pastojimo lotuliukas.gif Jokie rūbai netiko jau kai buvau 1-2 mėnesių. Pilvukas išdygo ir išsinėšė į priekį cool.gif Pati buvau plona, o pilvukas milžiniškas - sunkoka buvo.
Dabar vėl peršalimo simptomai ... Bijau gert vaistus
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As taip pat tiek pirma nestuma, tiek ir dabar pajutau lb greitai - apie 5 savaite ax.gif dingo mm, pradejo pykint, pradejau noret tokio maisto, kurio anksciau nelb megau biggrin.gif
Atsakyti
o as su visais trim nestumais pasijutau nescia kokiu 6 sav. doh.gif nes beveik vos pastojus pas mane nustatomas padidejes gimdos tonusas ir jauciu kaip kieteja gimda verysad.gif
Atsakyti