Sveikos,
aš du kartus pasijutau nėščia labai greit nuo pastojimo. I kart kai laukiausi nėštumo neatrado nei testai (3 kartus dariau), nei ginekologas. Tipo, surado man daktarai, kad aš sergu mastopatiją ir nusiuntė i onkologinį, Aš jaučiausi tuo laiku išties nekaip - labai skaudėjo pažastis, buvo guzas krūtinėje, menstruacijos irgi buvo. Galvojau, kad labai labai sergu ir buvau pasiruošus save įsirašyt į onkologinių pacientų sąrašą

. man nuolat skaudėjo galvą, buvo neaukšta temperatūra, maudė viską -panašūs į peršalimo simtomus. Ir dar užeidavo siaubingi silpnumo ir karščio pylimo priepuoliai. Sužinojau, kad nėščia, kai buvau kokių 8-9 savaičių, nors daktarai manė, kad man 4 savaitės, dėl buvusių menstruacijų. Ačiū dievui, kad aš tuo metu nepaklausiau gydytojų ir negėriau jokių man išrašytų vaistų - jie buvo visi labai stiprūs - matyt moteriška intuicija sufleravo kaip elgtis. Antra kart buvo kitaip - pagrindinis požymis, karčio ir silpnumo priepuoliai ir peršalimo simptomai, pilvas matytis pradėjo vos ne iškart nuo pastojimo

Jokie rūbai netiko jau kai buvau 1-2 mėnesių. Pilvukas išdygo ir išsinėšė į priekį

Pati buvau plona, o pilvukas milžiniškas - sunkoka buvo.
Dabar vėl peršalimo simptomai ... Bijau gert vaistus