Įkraunama...
Įkraunama...

Kada "pasijutot" nėščia?

Va ir as pasiguosiu, turiu dukryte jai 4 metukai, po jos matinimo mano krutine kaip spanielio ausys kabo... ir staiga.... ji pas mane kaip lolo ferari..... g.gif , ziauriai kyla rugstys, baisiai nuvargusi, 19 val. jau noriu i lova, akyse stovi juodos duonos sumustinis su suriu (kaip ir praeita nestuma), tik va nepykina, einu po darbo pirkti testa....
visiems rekiau,kad jau as tai antro tikrai ne, studijos, ir su pirma isdykele sunku, ir sau mintyse galvoju, jei netyciuko nebus tai pati antram niekada nesirysiu, juk zinau kaip sunku.... rasiu simta prizasciu kad ne ir viskas..... se tau kad nori, einu testo...
Atsakyti
pasijutau nescia tik 6 savaite biggrin.gif mano ciklai budavo labai ilgi, todel nekreipiau demesio, kad veluoja. tik tada pastebejau, kad krutine truputi padidejo smile.gif o daugiau jokiu simptomu. dabar mums beveik 22 savaites ir kol kas nieko. aj... issikyrus, pradejo kartais vakarais rugstis kyla. o daugiau sveika biggrin.gif
Atsakyti
Pasijutau nescia tada kai NT pamaciau dvi juosteles biggrin.gif Iki tol nebuvo jokio itarimo o kai tik pamaciau tas dvi juosteles visi man ir pozymiai staigiai atsirado ir visi kiti nestumui budingi pozymiai radejo lysti i pavirsiu doh.gif biggrin.gif Iki tol buvo ramuma ramuma 4u.gif
Atsakyti
Testas teigiamas, Medeina bus sesė... blink.gif
ir be reikalo išleidau pinigus, nes pati jau suvokiau, kad laukiuosi.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda2006: 13 rugsėjo 2010 - 12:01
QUOTE(meda2006 @ 2010 09 13, 12:59)
Testas teigiamas, Medeina bus sesė... blink.gif
ir be reikalo išleidau pinigus, nes pati jau suvokiau, kad laukiuosi.......

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir as noreciau nestuke.gif
Atsakyti
Labai anksti pajutau, kad laukiuosi smile.gif buvo tik 3 savaites kaip supratau, kad busiu mamyte, iskarto nuejau pas daktare, dartare ultragarsu pasiziurejo, sako kad dar nelabai gerai matosi, tai dar po dvieju savaiciu atejau sako nu tikrai laukiesi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš nėščia pasijutau Slovakijos Tatrų kalnuose lotuliukas.gif Nebuvo kur dingt. Labai nervino padidėjusi ir jautri krūtinė biggrin.gif Laukiau kelionės pabaigos. O kai grįžau, kitą dieną prasidėjo vėmimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Įtarimų kylo dar kokią 4-5 sav. kai krūtinė pasidarė nerealiai jautri (tiksliau - skausminga), ko niekad įprastam gyvenime nebūdavo. O smagiausias ir tikriausias nėštumo suvokimas atėjo 10 sav., kai per echo pamačiau jau savo mažylį nebe taškelį, o žmogeliuką mano viduje krutantį ir judinantį rankytes ir kojytes - neapsakomas džiaugsmo jausmas tą jau tokį tikresnį žmogutį pamatyt, dar kai ir ginekologė taip švelniai apie jį sakė, kad mes juk jau "dideli žmonės!" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 21 rugsėjo 2010 - 22:08
Sveikutes,

As tai pasijauciau nescia net likus 3sav iki periodo pradzios,viena savaite visa savaitgali pilvo apacia maude,kita savaite,kaip keista butu ir savaitgali 5ni dege krutine,pilnejo,toks vaizdas kad pienas kaupes,likusias dienas savaitgalio labiau jautri buvo,o kita savaite kvapai prasidejo labai jaustis ir tualetas,lakstau daug dazniau.Taciau ir pilvo nebeskaudejo ir krutine kaip visad pasidare.Nesulaukus periodo pradzios dariau testa parode teigiama.Bet negalejau patiketi,kai turejo prasideti periodas nusipirkau dar viena testa tas parode neigiama.jau buvau soke doh.gif nesupratau kas darosi.Palaukiau dar diena ir dariau kitoki testa tas vel parode teigiama.Dabar periodas veluoja tik 3dienos,o as jau zinojau senai kad nestuke.gif
Nebuvo man taip su pirmais vaikais.Visi simptomai prasidedavo veluojant periodui.Labai matyt jautriai reguoju,o gal jau save gerai pazystu nezinau.Bet va jau nestuke.gif Ir tik 4 ar 5sav.Nes periodas mano 30d,tai kazkaip kitaip skaiciuoja.Eisiu tik ryt pas daktarus,bet ir taip viska zinau jau.
Atsakyti
Sveikos, as pasijutau nescia kai buvo mazdaug menesis, labai silpna buvo, atrodo kad visada temperaturos turetum. Is pradziu net neitariau, atejo mms laikas, pilvo apacia paskaudejo, krutys patino, man taip visada pries mms, net neitariau. Visi pozymiai buvo kaip ir kiekviena menesi smile.gif didelis siurprizas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Zavu: 30 rugsėjo 2010 - 13:23
Sweikos nestuke.gif !

Pasijutau nescia kai nuejau pas ginekologe ir ji pasake- na taip yra ir jau gana nemazas lotuliukas.gif Jau buvo 6 savaites. Iki tol turejau itarima, pasidariau testuka, gavusi teigiama rezultata 15 minuciu sedejau ir akiu nuo jo negalejau atsitraukti blink.gif Ta testuka graziai ipakavau ir pateikiau vyrui kaip dovana, jis net itarimo neturejo kas ten gali buti. Kaip pamate II juosteles, dziaugsmui nebuvo ribu bigsmile.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu, tai ne as, o vyras pajaute, kad as nescia lotuliukas.gif Pozymiai buvo, tik veluojancios mmm. Vyras vis ragino pirkti NT, o as spardziaus, kad tik siaip veluoja ir tiek biggrin.gif , beja pirmas NT buvo neigiamas, bet kai mmm velavo jau beveik 3 savaites, o as negalejau pakesti kavos kvapo, kuria labai megau ir megstu, tada dar viena testa nusipirkau. Ir ka, vyras buvo teisus, vis del to laukiausi smile.gif , beja ir del lyties jis neklydo biggrin.gif . O su antru nestumu, tai suzinojau kai vaisiui buvo vos 3 sav. Labai keistai jaustis pradejau, be to vel kava lyg neskani daresi, o kai pas anyta uzejus pietu vos neuzmigau doh.gif biggrin.gif , testo jau kaip ir nereikejo ir taip buvo viskas aisku biggrin.gif Nuejau pasidaryti HCG ir jis parode apie 3 sav. nestuma wub.gif
Atsakyti