Įkraunama...
Įkraunama...

Kada "pasijutot" nėščia?

"Daėjo", kad galiu lauktis labai greit. Buvo kokios 5d po ovuliacijos. Pagalvojau, kad apsinuodijau pas draugus baliuje. Bet paskui ėmiau galvot, kad per tą balių kažkaip blogai jaučiausi ir nei valgiau nei gėriau, tai... kaip apsinuodyt galima buvo? Ant ryt apsivėmiau doh.gif O tada laukiau mėnesinių. Bet man jau kelios dienos prieš mėnesines visada skaudėdavo pilvą, t.y. iš anksto jausdavau, kad jos artėja ir po 3-4 dienų prasidės. Šį kart nieko nejaučiau, jokio skausmo, todėl buvo įtartina. Ir... žinoma, jos taip ir neprasidėjo lotuliukas.gif Tada pasidarė aišku, kad jokio apsinuodijimo nebuvo - tik nėštumo "džiaugsmai" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Agė*: 26 gegužės 2012 - 13:59
as tai isvis nepagalvojau kad galeciau buti nescia..kol MB paklause manes,kada as paskuti karta menesinem sirgau... lotuliukas.gif siaip moteris pati turetu tai zinot geriau nei kas kitas,bet tada sirgo sunkia liga artimas zmogus ir tiek stresavau kad buvau apie tai pamirsus...Po mano MB klausimo truputeli susimasciau ir ta klausima atidejau velesniam laikui... bet MB atkirtau kad sirgau tikrai tik nepamenu kada ir nesikabinek nes nenoriu apie tai dabar galvoti....na ir praejo kelios savaites,artima zmogeliuka palaidojom...siek tiek viskas palengvejo ir protelis pradejo blaiviau mastyti,pastebejau kad man teplioja na galvoju cia jau tikrai ne siaip sau ,kita diena nulekiau nestumo testuka nusipirkti..na ir parode du bruksniukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(imdigo @ 2012 05 30, 00:28)
as tai isvis nepagalvojau kad galeciau buti nescia..kol MB paklause manes,kada as paskuti karta menesinem sirgau... lotuliukas.gif  siaip moteris pati turetu tai zinot geriau nei kas kitas,bet tada sirgo sunkia liga artimas zmogus ir tiek stresavau kad buvau apie tai pamirsus...Po mano MB klausimo truputeli susimasciau ir ta klausima atidejau velesniam laikui... bet MB atkirtau  kad sirgau tikrai tik nepamenu kada ir nesikabinek nes nenoriu apie tai dabar galvoti....na ir praejo kelios savaites,artima zmogeliuka palaidojom...siek tiek viskas palengvejo ir protelis pradejo blaiviau mastyti,pastebejau kad man teplioja na galvoju cia jau tikrai ne siaip sau ,kita diena nulekiau nestumo testuka nusipirkti..na ir parode du bruksniukus ax.gif

kai suzinojau buvo apie 8-9 savaites ,tiksliai nepamenu...
Atsakyti
Pasijutau nescia apie 7 savaite.. Iki tol jauciausi puikiai, suzinojom naujiena apie 4nestumo savaite, todel dar susiplanavom kelione povestuvine ax.gif Na ir ka, kelioneje ir pasijaute visi smagumai biggrin.gif Pradejo pykinti, visi kvapai tiesiog vare is proto, teko pabadauti.. ir likusia dali atostogu praleisti lovoje.. rolleyes.gif Va tada ir supratau kad jau esu tikrai ne viena nestuke.gif
Atsakyti
jau 4 savaite buvau kelionej, ir begalo troskino, geriau kaip kupranugaris lotuliukas.gif o taip nera buve, tada ir padariau testa, kur pamaciau vaiduokli, savijauta buvo gera, jau 5 sav prasidejo svaigulys ir lengvas pykynimas schmoll.gif 6 sav dar stipriau ir taip toliau lotuliukas.gif taigi nuo 4 sav jau itariau, nes buvo lauktas smile.gif o dabar jauciuos tikra nestuke, skauda nugara, papus bigsmile.gif pilva, bloga, svaigsta galva, vakarais pilvas issipucia kaip balionas thumbup.gif
Atsakyti
su pirmagime pasijutau nescia tik kai islindo pilvukas ir pajutau rimtus spyrius i sonkaulius lotuliukas.gif o su antruoju tai jau nuo pat pradziu jauciuosi nescia-pykina, nuolatinis nuovargis, ir nuolatinis galvojimas kad noriu kazko valgyti bet nezinau ko nestuke.gif
Atsakyti
Aš nors ir žinau, kad laukiuosi (o įtarimas visada kyla iškart, kai jau būna ką įtarti), bet visada labai sunku tuo patikėti tol, kol leliukas nepradeda tuksenti smile.gif Tada jau norisi ir visiems artimiesiems apie jo buvimą pranešti smile.gif
Atsakyti
As irgi kazkaip dar nesijauciu nestuke, nors zinoma yra ir rytinis sleikstulys, ir jautri krutine, ir pilvo maudimas apacioje... verysad.gif
Bet turbut vistiek, kol leliaus judesiuku nepajauciau, tai dar kazkaip sunku isivaizduoti save busima mamyte... nestuke.gif
Atsakyti
aš nesijaučiau nėščia kol nepamačiau kad mm veluoja... išpradžių prieš mm pradėjau valgyti vienus svogūnus mb sako gerai jautiesi? sakau jo, tikriausiai prieš mm užėjo zajobas biggrin.gif nu ką praėjo 2 dienos nėr mm.. galvoju palauksiu dar 5 dienas ir testą darysiu, o požymių jokių nejaučiau kad laukčiausi tik dingusios mm g.gif praėjo tos 5 dienos pasidariau testą ir paamčiau teigiamą wub.gif po 2 dienų dar pasidariau irgi teigiamas buvo wub.gif labai apsidžiaugiau nes planavom 8 mėnesius ir pagaliau susiplanavom rolleyes.gif o dabar jau 8sav tai nelabai jaučiu kažkokius simptomus ent dabar, būna kada supykina bet labai retai ir labai trumpai. Tik vienas minusas nuovargi greičiau pajaučiu ir tiek smile.gif Dar į wc ejimas trigdo per dažnas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos damos smile.gif turbut kaip daugelis merginu turejau isivaizduojamu niestumu pojuciu vos ne pries kiekvienas menesines ax.gif taciau sese pastoviai mane ramindavo sako,nustok depresavus taip,niesia mama iskart pajus jog isties yra niescia cool.gif ... Jos zodziai taip man ir liko istrige,netikejau bet tai tikra...Kaip nekeista kai vielavo menesines pora dienu nesijaudinau del niestumo,taciau praejus dar dienai jau jauciau jog turiu jau savyje dvi sirdutes.Pojuciai buvo kitokie nei anksciau, unsure.gif nestuke.gif galima sakyt kad tikra nuojauta nesudvejojo ir galvojau testo nebereikia pirkti kad isitikinciau ta ka ir pati jauciau.. bigsmile.gif Todel anksti pasijutau niescia:) 4u.gif
Atsakyti
Is tikruju pasijutau nestuke pajutusi vaikiuku judesius... iki tol tai suvokiu, kad nu ten vaikiukas auga, gyvena, bet visur laksciau "kaip gazele"... blush2.gif
Atsakyti
Merginos, naujokes as visuose cia nestumo reikaluose smile.gif as pajutau sakykim 4 nestumo savaite del labai padidejusios krutines, o dbr yra 5 savaite, bet tik nestumo testai 3 teigiami, rytoj tik echoskopija bus aiskiau, o pilva as jau matau, man kazkaip labai labai jauciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2010 05 15, 09:42)
Jau nestumo pradzioje (6sav) pasijauciau nescia, nes begalo vemiau ax.gif

Ir mane pykino ir vemiau beveik visą nėštumą... doh.gif Pradėjo pykinti nuo maždaug dešimtos nėštumo savaitės ir taip iki galo... unsure.gif
Atsakyti