man va klausimas kyla kaip dazniausiai daro echoskopa ar per vidu ar per pilviuka, nes jei per pilviuka, tai nemazai skysciu reikia buti isgerus? ar dabar jau naujesnes technologijos?
Rytinesaule, manau labai grazi ir miela mintis
TB tikrai bus labai laimingas
man va klausimas kyla kaip dazniausiai daro echoskopa ar per vidu ar per pilviuka, nes jei per pilviuka, tai nemazai skysciu reikia buti isgerus? ar dabar jau naujesnes technologijos?
QUOTE(Lineta* @ 2010 10 11, 14:17)
Rytinesaule, manau labai grazi ir miela mintis
TB tikrai bus labai laimingas
Na, aš papuoliau pas gydytoją išvis be pusryčių, arbatų, kavų ar kažkokių gėrimų ir ji viską kuo puikiausiai matė, todėl manau, kad naujasnės technologijos jau pas juos.. Aš bijojau bent kažką užkast ryte, kad paskui nereikėtų dar kelis kartus ten važiuoti, jei sumastys kokius tyrimus daryti.. Kaip sakoma, buvau nusiteikusi ilgesniam vizitui pas gydytojus ir, žinoma, baisesniam
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2010 10 11, 14:26)
Pasijutau ir patikejau kad laukiuosi tik kai pradejo matytis ir pajutau judesiukus
patekau i ta laiminguju procenta, kurioms nestumas praejo be jokiu salutiniu pozymiu 
bet kaip smagu.. Ir kelių mėnesių pastebėjai jau nėštumą?
QUOTE(Lineta* @ 2010 10 11, 12:17)
na man dar ehoskopija, is ryto
As pasijutau nescia pries savaite. maude pilvo apacia jauciasi labai keistai lyg nesava. ir krutine su kiekviena diena putesi
tada po keliu dienu tokios savijautos tekina nubegau pirkti testo ir iskart pamaciau ryskias II.
bet nerimauju, nes pries dvi su puse savaites teko tris dienas gerti antibotikus nuo gimdos uzdegimo. bet po triju tableciu kurso pasveikau. bet dabar labai neramu, ar negalejo pakenkti vaikeliui
nors turiu itarima, kad "padarem" vaikeli tik po poros dienu pabaigus ta vaistu kursa.
bet ar galejo tada taip greitai atsirasti visi simptomai? ir testas iskart parodyti ryskias dvi juosteles? nes nuo to padarymo dienos dabar lygiai dvi savaites... o testa dariau vakar.
bukit geros pasidalinkit patirtimi, kas galit. nes ginei skambinsiu tik pirmadieni ir kankina nezinia dabar....
bet nerimauju, nes pries dvi su puse savaites teko tris dienas gerti antibotikus nuo gimdos uzdegimo. bet po triju tableciu kurso pasveikau. bet dabar labai neramu, ar negalejo pakenkti vaikeliui
nors turiu itarima, kad "padarem" vaikeli tik po poros dienu pabaigus ta vaistu kursa.
bet ar galejo tada taip greitai atsirasti visi simptomai? ir testas iskart parodyti ryskias dvi juosteles? nes nuo to padarymo dienos dabar lygiai dvi savaites... o testa dariau vakar.
bukit geros pasidalinkit patirtimi, kas galit. nes ginei skambinsiu tik pirmadieni ir kankina nezinia dabar....
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2010 11 27, 20:32)
As pasijutau nescia pries savaite. maude pilvo apacia jauciasi labai keistai lyg nesava. ir krutine su kiekviena diena putesi
tada po keliu dienu tokios savijautos tekina nubegau pirkti testo ir iskart pamaciau ryskias II.
na dazniausiai po 2 sawaiciu,nerodo nieko, o jei ir rodo tau buna waiduokiukas, o jei tau parode ryskiai II tai gal tau daugiau nei 2 savaits nestumas
Sveikos
na as pasijutau nescia kazkur likus savaitei iki menesiniu.. nors iki tol vaizduoteje pavykdavo susikurti beveik visus nestumo pozymius, taciau si karta jauciausi is tikruju silpnai ir taip jauciuosi iki siol..
ryte vos vos islipu is lovos ir atrodo,kad iki darbo nenueisiu niekaip arba eidama uzmigsiu..
troskina, nuotaiku kaita siaubinga ir pajautrejusi krutine (gaila,kad nelabai padidejusi
). Tikiuosi tas silpnumas greitu metu praeis..
Fiziskai nesijauciau kitaip, nei kitus planuotus ir laukiamus nestumo ciklus. Bet kazkoks vidinis balsas sake, kad dabar viskas kitaip. Bet apie tai ne sioje temoje
Kol kas ir iki siol mano pozymiai buvo atsirades troskulys, gal nuo kokios 8-9 DPO, o kai suzinojau kad laukiuosi (13 DPO teste vaiduoklis) pradeje suskausti pilvelio apacioj kokiai sekundei. Ir taip per diena gal kokie 6-8 kartai. Bet va jau savaite laiko, kaip sitas isnyko
O atsirado priepuolinis mieguistumas.
Krutine jautroka, bet tikrai nera taip, kad negaleciau prisiliesti
As netgi miegu tik ant pilvo
Kaip ir viskas.. laukiu, kada turi prasideti pykinimai, bet ju nera
Kol kas ir iki siol mano pozymiai buvo atsirades troskulys, gal nuo kokios 8-9 DPO, o kai suzinojau kad laukiuosi (13 DPO teste vaiduoklis) pradeje suskausti pilvelio apacioj kokiai sekundei. Ir taip per diena gal kokie 6-8 kartai. Bet va jau savaite laiko, kaip sitas isnyko
Krutine jautroka, bet tikrai nera taip, kad negaleciau prisiliesti
Kaip ir viskas.. laukiu, kada turi prasideti pykinimai, bet ju nera
Man nestumas nebuvo kaip is giedro dangaus, pabandem ir gavosi, todel tikrinausi testais ir jie vis ryskejo
Galu gale nuleidau krauja, kuris patvirtino nestuma ir dar po poros savaiciu zygiavau pas giniu, kuris nelabai suprato ko as noriu is jo
sakau nu pastojau ir atejau
Mes tai kaip ir planavom, bet tas planavima buvo tiesiog samoningas nesisaugojima, bet neskaiciavom jokiu ciklu, joki dienu, nieko. Pirmus men labai norejau pastoti, bet nt rode vis I, kai jau meciau mintis apie leliu salin, ir nusprendziau, kad dar tikrai nelaikas, drauge liepe pasidaryt NT, ir ka, is kart II
Nuejau pas gine uz keliu dienu, jau buvo 6 sav
Bet kad tikrai tikrai esu
supratau tik pamaciu savo puslyte
o mane irgi mazdaug 9dpo pradejo skaudeti pilvuka, kitas dienas iki siol geriau kaip kupranugaris ir eme meguistumas, 12dp0 pasidarius testuka pamaciau vaiduokliuka, ir dabar jis ryskeja ir temp 36.9