Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(Arletė @ 2010 05 25, 09:29)
dekui  4u.gif  oij streso tai daug varo , bet kaip pavyksta iveikti  ir dar gerai pasiseka ,oij tada koks malonumas uzplusta  wub.gif  thumbup.gif tokia palaima, taip didziuojas savimi, issisiepus visa diena vakar vaiksciojau  biggrin.gif  ir dabar baigiasi sesija, baigiasi mokslai. ir galvoju ka reiks veikt,darbu nera ,o as be veiklos negaliu nei dienos  schmoll.gif  tai dabar turiu galvosuki  biggrin.gif
thumbup.gif Joa tobula knyga, as ir skaitysiu baigus mokslus ,nes dabar kas trecia diena egzaminai ir dar toki " pagerinti "  biggrin.gif
Apie kiniecius- siulo juos man mano gydyt, ji mokosi ten ,kursus visus eina ir t.t. labai siulo man . Organizmui isvalyti ir aplamai atminti pagerinti ( nes dideles pasekmes nuo AD yra ), nervu sistemai ir t.t. bet bijau kad tai nebutu reklama ale iskisti preparata ,idomu kokios ten kainos>? zodziu galvosukyje sedziu  biggrin.gif  doh.gif
Sveika Liepa kaip gyvuoji?  bigsmile.gif

Labas, na nieko - visokių dienų būna, bet laikau save už vadžių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute Liepa, na tik to ir tikiuosi, kad gydytojas suklydo ar per daug sureiksmino. Nes ne tik grybo klinikoj bet ir daug kitur, kur buvau pakliuvus, pinigus tempt moka... Gali ir pagasdint, ir nuotraukas bjaurias parodyt, ir pripasakot visko, kad po to iseini kaip maisu per galva trenktas, nezinai kur eit, ka daryt. Buvo man jau taip ne viena karta. doh.gif Tikekimes... O nesinervint viena karta iseina, kita karta ne, ir vel iseina, ir vel visiskai ne - kaip amerikietiskose kalneliuose.

Del ligu sprendimo is akiu girdejau. Mano mama norejo nueit, bet nezinau ant kiek tai ura ir gali but tiesa... dabar tiek daug tu visokiu bureju, pranasautoju, izoteriku, kurie irgi labai sumaniai, psihologiskai traukia pinigus is zmogaus, o tas ir laimingas g.gif

Del viso kito apsiraminus as jau, tik apgamai...

Na, papasakok geriau apie save. Kodel irgi tai tokia, tai siokia diena? Del kazko nervinies, ar siaip nuotaika negera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 25, 09:55)
Sveikute Liepa, na tik to ir tikiuosi, kad gydytojas suklydo ar per daug sureiksmino. Nes ne tik grybo klinikoj bet ir daug kitur, kur buvau pakliuvus, pinigus tempt moka... Gali ir pagasdint, ir nuotraukas bjaurias parodyt, ir pripasakot visko, kad po to iseini kaip maisu per galva trenktas, nezinai kur eit, ka daryt. Buvo man jau taip ne viena karta. doh.gif Tikekimes... O nesinervint viena karta iseina, kita karta ne, ir vel iseina, ir vel visiskai ne - kaip amerikietiskose kalneliuose.

Del ligu sprendimo is akiu girdejau. Mano mama norejo nueit, bet nezinau ant kiek tai ura ir gali but tiesa... dabar tiek daug tu visokiu bureju, pranasautoju, izoteriku, kurie irgi labai sumaniai, psihologiskai traukia pinigus is zmogaus, o tas ir laimingas g.gif

Del viso kito apsiraminus as jau, tik apgamai...

Na, papasakok geriau apie save. Kodel irgi tai tokia, tai siokia diena? Del kazko nervinies, ar siaip nuotaika negera? 4u.gif

Aš manau, kad tokie gyd., kurie dar prirodo baisių vaizdelių ir t.t., tai nežinau, na kažkaip nežmogiška manau... Gydytojas kaip tik turi palaikyti žmogų, o ne bauginti... ax.gif

O dėl iridologijos, tai čia yra ne būrimai, čia yra mokslas tiesiog... Tik tiek, kad būtent tas vyras dar turi Dievo dovaną, po kažkokio nelaimingo atsitikimo pradėjo daugiau matyti ir girdėti kaip sakoma.

O man tai kaip ir viskas gerai, šiaip tik kartais nerimas užeina dėl dukrytės, nes artėja diena, kai reikės pradėti leisti į darželį, tai čia manau kiekvienai mamai būna neramu smile.gif Šiaip mums strastas rugsėjį tik, bet tarsi ir liepą galima būtų pabandyti eiti, tik va visi pradėjo atkalbinėti mane, nes sako, vasarą sujungtos grupės būna, mažiau priežiūros, o visgi naujokė bus, tai va įnešė man biškutį galvosūkio biggrin.gif Nes šiaip galvojau va pradės liepą eiti, tai adaptuosis, vasara - mažiau ligų paprastai būna. Bet jei ten tikrai toks chaosas, tai matyt pradėsime nuo rugsėjo, kada bus sudarytos grupės naujos ir paskirtos pastovios auklėtojos... Na bet kito mėnėsio gale vedėja kviesis į pokalbį ir tada manau galutinai nuspręsime smile.gif

PS. vandene6, labas smile.gif Koks sutapimas iš kaimynkų temos čia abi susitikome biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2010 - 09:17
Ir dar, mačiau, kad vilnietė esi, nu tai aš tau turiu tokį pasiūlymą - žinau vieną tokį vyra, jis yra iridologas, apie žmogaus ligas ir negalavimus pasako iš akies rainelės, tai pat jis ir bioenergetikas dar. Tai va, nu gal nueik tu pas jį ką smile.gif Sako, kad daug kam padeda, pritaiko gydymą pagrinde žolelėmis... Na čia tiesiog pasiūlymas smile.gif http://www.iridologija.lt/indexpage kas lankėsi pas jį, tai sakė, kad visus negalavimus pasakydavo... Gal tu nusiramintum bent kuriam laikui ir baigtum lankytis pas įvairius gydytojus...
Tik tiek, kad tas vyras rusas yra, bet jei reik jo padėjėja gali pavertėjauti, jei sugalvosi ir sakmbinsies, tai iškart gali pasiklausti dėl to...
Apie iridologiją gali pagooglinti - daug labai info, jei neteko girdėti.. smile.gif 4u.gif
[/quote]
Sveikute 4u.gif as irgi daug esu girdejusi apie ta vyra, man rodos jo vardas yra Viktoras. As irgi labai noreciau pas ji nueiti, nes girdejau labai geru atsiliepimu apie ji, bet gaila per toli gyvenu nuo Vilniaus verysad.gif Mano vyro sesuo gyvena Vilniuj tai ji pasakojo apie ta vyra, padejo nerealiai, nustato ligas is akies, super thumbup.gif Taigi mano sesers vyrui jam tik 24 m, irgi su sveikata buvo nekas, lb silpna darydavosi, sirdis irdi dauzidavosi, galvojo, kad jam jau koks vezys kol nenuejo pas ta bioenergetika, tai jis jam pasake kokios problemos ir ka reikia pagerti kokias zoleles, tai po treju dienu gerimo pasijuto super gerai ir geria toliau, tai su sveikata liuks dabar. Sakau, kad kai busim Vilniuj ir as su vyru butinai pas ji nueisim ax.gif
Atsakyti
[quote=AREANA,2010 05 25, 10:25]
Ir dar, mačiau, kad vilnietė esi, nu tai aš tau turiu tokį pasiūlymą - žinau vieną tokį vyra, jis yra iridologas, apie žmogaus ligas ir negalavimus pasako iš akies rainelės, tai pat jis ir bioenergetikas dar. Tai va, nu gal nueik tu pas jį ką smile.gif Sako, kad daug kam padeda, pritaiko gydymą pagrinde žolelėmis... Na čia tiesiog pasiūlymas smile.gif http://www.iridologija.lt/indexpage kas lankėsi pas jį, tai sakė, kad visus negalavimus pasakydavo... Gal tu nusiramintum bent kuriam laikui ir baigtum lankytis pas įvairius gydytojus...
Tik tiek, kad tas vyras rusas yra, bet jei reik jo padėjėja gali pavertėjauti, jei sugalvosi ir sakmbinsies, tai iškart gali pasiklausti dėl to...
Apie iridologiją gali pagooglinti - daug labai info, jei neteko girdėti.. smile.gif 4u.gif
[/quote]
Sveikute 4u.gif as irgi daug esu girdejusi apie ta vyra, man rodos jo vardas yra Viktoras. As irgi labai noreciau pas ji nueiti, nes girdejau labai geru atsiliepimu apie ji, bet gaila per toli gyvenu nuo Vilniaus verysad.gif Mano vyro sesuo gyvena Vilniuj tai ji pasakojo apie ta vyra, padejo nerealiai, nustato ligas is akies, super thumbup.gif Taigi mano sesers vyrui jam tik 24 m, irgi su sveikata buvo nekas, lb silpna darydavosi, sirdis irdi dauzidavosi, galvojo, kad jam jau koks vezys kol nenuejo pas ta bioenergetika, tai jis jam pasake kokios problemos ir ka reikia pagerti kokias zoleles, tai po treju dienu gerimo pasijuto super gerai ir geria toliau, tai su sveikata liuks dabar. Sakau, kad kai busim Vilniuj ir as su vyru butinai pas ji nueisim ax.gif
[/quote]

Taip, Viktoras jo vardas smile.gif
Šiaip mes nepilnai prieš kelis metus dėl dukros važiavome pas jį, nes panelė ilgai nenorėjo vaikščioti, o terapeutė aišku pradėjo burti istorijas, kodėl ji nevaikšto... Nors aš pati mačiau, kad vaikas sveikas, tik bijo. Santariškėse neurologė irgi kažkokia pasitaikė, kad neramumo įnešė... Tai va tada pakliuvome pas superinį ortopedą, kuris nuramino, kad viskas ok ir tada dar galutiniam taško padėjimui nuvykome pas Viktorą, kuris irgi nuramino, pasakė, kad mergaitei paprasčiausiai kalcio trūksta, todėl neturi jėgų ir bijo eiti pati smile.gif Liepė duoti kalcį ir palikti vaiką ramybėje, negalvoti mums apie tai, kad ji dar nevaikšto pati, nes kaip pasakė, kad mūsų pergyvenimai dėl jos tik stabdo viską. Na ir ką, nepilnai už 3 sav. mano mergaitė atsistojo kaip niekur nieko ir nuėjo sau per kambarį, mes su vyrų taip ir likome išsižioję biggrin.gif O kita dieną bėgioti pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2010 - 09:38
[quote=*Liepa18*,2010 05 25, 10:33]

[/quote]

Taip, Viktoras jo vardas smile.gif
Šiaip mes nepilnai prieš kelis metus dėl dukros važiavome pas jį, nes panelė ilgai nenorėjo vaikščioti, o terapeutė aišku pradėjo burti istorijas, kodėl ji nevaikšto... Nors aš pati mačiau, kad vaikas sveikas, tik bijo. Santariškėse neurologė irgi kažkokia pasitaikė, kad neramumo įnešė... Tai va tada pakliuvome pas superinį ortopedą, kuris nuramino, kad viskas ok ir tada dar galutiniam taško padėjimui nuvykome pas Viktorą, kuris irgi nuramino, pasakė, kad mergaitei paprasčiausiai kalcio trūksta, todėl neturi jėgų ir bijo eiti pati smile.gif Liepė duoti kalcį ir palikti vaiką ramybėje, negalvoti mums apie tai, kad ji dar nevaikšto pati, nes kaip pasakė, kad mūsų pergyvenimai dėl jos tik stabdo viską. Na ir ką, nepilnai už 3 sav. mano mergaitė atsistojo kaip niekur nieko ir nuėjo sau per kambarį, mes su vyrų taip ir likome išsižioję biggrin.gif O kita dieną bėgioti pradėjo biggrin.gif
[/quote]

Na cia gali but kaip saves itikinimas, taip ir realiai gydimas, bet nera esmes - svarbiausia rezultatas. O kur jis priima? Kaip pas ji uzsirasyt, per kiek laiko realu patekt? Ka jis daro apsilankimo metu - klausineja kazka, kuo skundiesi ir pan, ar tik siaip i akis ziuri? Kiek kainuoja apsilankimas? Viena yra internete paskaityt, o kita isgirst is zmoniu, kurie ejo ir realiai susidure. 4u.gif
Atsakyti
Kontaktai čia: http://www.iridologija.lt/indexpage

Mes pakliuvome dviejų savaičių bėgyje kažkur. Pirma konsultacija 70 lt., kitos po 50lt.
Paprastai, jei problema gilesnė, tai pas jį apsilankyti reik kartą į mėnesį, jei pvz. paskiria ką nors vartoti. Mums užteko vieno karto.

Šiaip kai ateini nufotkina akies rainelę, įkelia į kompą ir tada jau komentuoja viską, aišku gali visko klausinėti, kalbėtis - šiaip labai geras pašnekovas, kaip psichologas.

Kiek kas lankėsi, tai esmė sąžiningai gerti tuos žolelių mišinius ir jaučiant pagerėjimą nemesti, o pabaigti kursą, kol jau jis pats pasakys, kad gana. Nes dažnai žmogus jau tokia būtybė, kad tik geriau patampa ir meta viską, o ypač su tom žolelėm kantrybės sako neužtenka daugeliui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 gegužės 2010 - 09:55
o kur Lucero?????? verysad.gif labas visoms
Atsakyti
Pasiskaitymui visoms "Mūsų organizmo vaistai"

http://www.draugauki...anizmo-vaistai/
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 24, 21:30)
Vandene, sakyk, o tu nesi vendenis? Tavo nikas panasiai skamba, o vandeiai yra labai savotiskas, nevingas ir jautrus zenklas, labai kurybingas ir su tuo kazkiek isprotejes. As tai vandenis rolleyes.gif

Na, tavo pasisakimai labai labai man artimi. As irgi atsibudus visada klausausi kaip kas kvepuoja, jei kvepuoja per tyliai, negirdziu, pradedu nervintis ir atsargiai zadint zmogu ir taip no mazens. ax.gif

Tik nelabai supratau ar tau tas gydymas ir vaistai padejo ar neviskas susitvrke?

taip, aš tipiškas vandenis ax.gif
na, aš nežadinu, bet einu delną pridedu prie nosies, kad pajausčiau doh.gif
o gimdymai mano atveju, iškėlė visą ligą į paviršių ir ryšium su tuo, kad privalėjau rūpintis ne tik savimi, bet pagrinde vaikais, privalėjau jau būtinai kreiptis pas gydytojus...

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 25, 09:12)
[size=1][/size]
PS. vandene6, labas smile.gif Koks sutapimas iš kaimynkų temos čia abi susitikome biggrin.gif

matai, kaip būna... dažnai čia paskaitinėju kai nesimiega, bet va, vakar tokia nuotaika pasitaikė, kad ėmiau ir parašiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 25 gegužės 2010 - 16:31
labas rytas,man snd vos prie kelias min buvo PA verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu nors stauk,lupos melynos balta drebanti ir nezinanti kur detis verysad.gif taip pukiai laikisui du men ir se tau kad nori....per daug masciau matyt apie tai...dar ir dabar sunku rasyt nes rankos dreba..... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 10:09)
labas rytas,man snd vos prie kelias min buvo PA verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu nors stauk,lupos melynos balta drebanti ir nezinanti kur detis verysad.gif taip pukiai laikisui du men ir se tau kad nori....per daug masciau matyt apie tai...dar ir dabar sunku rasyt nes rankos dreba..... cry.gif

O del ko PA atsitiko? Apie kazka jau buvai nuo ryto susimascius ir galvojai, galvojai, galvojai... 4u.gif Ar viskas susitvarke?

Nesinervink, nuo to nemirstama drinks_cheers.gif Jau viskas praejo. Man nuo saves itikinimu irgi tada po 4 menesiu buvo antras PA, cia nuo menesiu nepriklauso, tik nuo saves itikinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@pke: 26 gegužės 2010 - 09:19