Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 10:09)
labas rytas,man snd vos prie kelias min buvo PA verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu nors stauk,lupos melynos balta drebanti ir nezinanti kur detis verysad.gif taip pukiai laikisui du men ir se tau kad nori....per daug masciau matyt apie tai...dar ir dabar sunku rasyt nes rankos dreba..... cry.gif

console.gif bet kad dabar ir orai tokie, slėgis tai aukštas, tai žemas... O dar ir pilnatis artėja, girdėjau vieną astrologę kalbant, kad iki pilnaties ypač nekoks metas bus žmonėms... Laikykis 4u.gif
Man asmeniškai irgi ta orų kaita veikia, ypač kas spaudimą liečia, šią savaitę tai išvis atrodo, kad miegočiau ištysai, bet apie tai tik pasvajoti man smile.gif Tai net širdis kartais pasibaladoja.
O mintys mantau tau irgi prisidėjo, jei tiek nieko buvo ir jau galvojai apie tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 09:19
QUOTE(L@pke @ 2010 05 26, 10:18)
O del ko PA atsitiko? Apie kazka jau buvai nuo ryto susimascius ir galvojai, galvojai, galvojai... 4u.gif Ar viskas susitvarke?

Nesinervink, nuo to nemirstama drinks_cheers.gif Jau viskas praejo. Man nuo saves itikinimu irgi tada po 4 menesiu buvo antras PA, cia nuo menesiu nepriklauso, tik nuo saves itikinimu.

seip man viskas buvo gerai tuos du men apart sirdute,ji kartais man nepatikdavo nu toks jausmas ten ir viskas...neskauda nieko bet tas jausmas,jutimas jos...ir vakar prasidejo mmm,kazko ji vel man nepatiko ta sirdele,ir snd nuo ryto atsikelus galvoju kazi kada vel tas jausmas ateis ir kaip kale...tai vos spejau kaldra nusimest ir i balkona.....po to aisku prie veidrodzio,ten vaizdelis dar labiau isgazdino nemacius as tokiu melynu lupu ir balto veido(juk senai jau man taip buvo)nu ir drebu kaip epuses lapelis.....ranksluosi susivilgiau isgeriau raminancia ir lasiuku nuo sirdutes......jos man neskauda bet tas jausmas krutinej as jum nemoku pasakyt...nervina ir vercia pastovei galvot kas ten darosi.....galunes saltos o isprakaitavus juodai,eisiu po dusu nes kvapelis.....nu sitokia organizmo reakcija tai sakes.....man nepatiko lupu melynumas,sako kad istikro su sirdute negerai kai lupos melynuoja....nu nejau ir vel prisisvaigsiu nesamoniu verysad.gif
Atsakyti
Tai gal tau ta vadinama tachikardija, kai širdis perplakinėja, tarsi susivarto... Tai paprastai būna nerviniu pagrindu...

Ir šiaip ištikus PA, jei kažkas ypač neramina tuo metu, tai galima pasiskambinti greitajai ir viską nupasakoti, ten visada pakonsultuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 09:48
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 11:09)
labas rytas,man snd vos prie kelias min buvo PA verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu nors stauk,lupos melynos balta drebanti ir nezinanti kur detis verysad.gif taip pukiai laikisui du men ir se tau kad nori....per daug masciau matyt apie tai...dar ir dabar sunku rasyt nes rankos dreba..... cry.gif

Uzjauciu verysad.gif Matyt per daug mastei apie tai, nes as irgi pastebejau, kad kai per daug mastau tai ir istinka PA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 26, 10:36)
Tai gal tau ta vadinama tachikardija, kai širdis perplakinėja, tarsi susivarto... Tai paprastai būna nerviniu pagrindu...

o kas cia per liga....nesigilinau niekad....ji man nepermusa net nesmarkiai plaka bet nu kazkas darosi nzn kaip paaiskint...kraujo tyrimas idealus ir kardiograma kai dare buvo gera...nzn ka dar tikrintis jomajo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 10:47)
o kas cia per liga....nesigilinau niekad....ji man nepermusa net nesmarkiai plaka bet nu kazkas darosi nzn kaip paaiskint...kraujo tyrimas idealus ir kardiograma kai dare buvo gera...nzn ka dar tikrintis jomajo doh.gif  lotuliukas.gif

Nu tai vadinasi viskas čia gerai, tiesiog nervukai.. Pagerk kurį laiką pvz. magnio ar širdies lašiukų... O tai ne liga, tiesiog nuo emocijų būna tokių dalykų smile.gif
Atsakyti
turiu labai geru vitaminu sirdelei reikes pabaigt juos sugert nes apleidau...vadinasi maistas sirdziai thumbup.gif gudobele cesnakas ir dar kazkoks biesas ten yra...tik uzknisa kad visa diena cesnaku riaugeji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 11:03)
turiu labai geru vitaminu sirdelei reikes pabaigt juos sugert nes apleidau...vadinasi maistas sirdziai thumbup.gif gudobele cesnakas ir dar kazkoks biesas ten yra...tik uzknisa kad visa diena cesnaku riaugeji lotuliukas.gif

Man prieš gimdymą pamenu pradėjo širdis durniuoti, tarsi vartės, tarsi lėtai plakė, kartais per greit, tai nulėkiau pasidaryt kardiogramą, tai gyd. tik pasijuokė, kad dažnai sulaukia tokių pacienčių, kurias apėmęs striokas, kad tuoj gimdys jau biggrin.gif O esmė ta, kad aš visą nėštumą bijojau gimdyt labai, dar draugės savo išgyvenimų pripasokojo, tai išvis... Pamenu, kai nuvažiavom su vyrų į ligoninę, akušerė apžiūrėjo, sako jau 4 cm kaklelis presivėręs - ruoškis sako. O aš kad pradėjau bliauti, sakau noriu namo, nenoriu šiandien gimdyt - nu juokas vienas lotuliukas.gif
Bet žodžiu niekur nesidėjau, pagimdžiau ir labai greit, natūraliai, nebuvo ten tokių skausmų man, kaip man draugės nupasakojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 10:11
man su sirdele problemos prasidejo kartu su sia liga...nu as ja pradejau jausti,bet tyrimai geri ir visi aiskina kad tai tik nerviskai...bet kaip galima prie to priprast ir nekreipti demesio i tai kas vyksta kas dien?neymanoma ir kartais kaip ir siandien daveda.....
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 11:11)
man su sirdele problemos prasidejo kartu su sia liga...nu as ja pradejau jausti,bet tyrimai geri ir visi aiskina kad tai tik nerviskai...bet kaip galima prie to priprast ir nekreipti demesio i tai kas vyksta kas dien?neymanoma ir kartais kaip ir siandien daveda.....

Na suprantu tave, bet jei tyrimai geri, tai reikia tiesiog kažkaip mažiau kreipti dėmesį į ją... Aišku, lengva pasakyti - sunku padaryti, na bet kaip nors... 4u.gif
O lūpos tau pamėlo, nes tiesiog spazmas buvo užėjęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 10:14
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 26, 11:13)
Na suprantu tave, bet jei tyrimai geri, tai reikia tiesiog kažkaip mažiau kreipti dėmesį į ją... Aišku, lengva pasakyti - sunku padaryti, na bet kaip nors...  4u.gif
O lūpos tau pamėlo, nes tiesiog spazmas buvo užėjęs...

nu tikiuosi,nes dabar dar liko tas jausmas kad net pirstai atrodo sunkai lankstosi...bet viskas bus gerai turi but gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 26, 11:22)
nu tikiuosi,nes dabar dar liko tas jausmas kad net pirstai atrodo sunkai lankstosi...bet viskas bus gerai turi but gerai 4u.gif

Na taip, viskas praeis, tik dabar reik nesusikoncentruoti, kad va vėl buvo ir negyventi baimėje, kad vėl bus... 4u.gif

O šiaip tu validolio neturi tokiais atvejais, na čia sako bobučių vaistai biggrin.gif , bet taip atsitikus galima po liežuviu pasikišti, nebent tu jau turi savo nusiraminimo metodą smile.gif

Aš pvz. piniginej visada turiu validolio 4u.gif Man tvakioje patalpoje būna, kad trūksta oro, pvz. parduotuvėse vasaromis, tai aš iškart pasikišu ir viskas, taip maloniai vėsina, gera pasidaro, gaivu biggrin.gif

Šiaip man rodos tinka ir paprasti stipresni mėtiniai saldainiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 gegužės 2010 - 10:29