Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(Arletė @ 2010 05 28, 15:41)
Del to sikaliojimo leituvo tvarkos nera, detu normalias baudas ,tai visi su savo sudais griztu namo  mad.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Arletė @ 2010 05 28, 16:08)
jum gerai, pas mane priesais mano langus didelis parkas ir gatve tokia sakyciau link centro arti , ale niekam nerupi kad vakarais sunys vedziojami ( arba rytais) ir sikalioja visur ,nei vienos bobelkos dar nesutikau kad sumaisiuku pareitu  blink.gif

bet dar ziauriau, kaip maisiuka nesiojasi, apsimeta labai kulturingais, bet suniukui padarius, apsizvalgo- nieko nematyt, maiseli i kisene(aisku tuscia) ir namo doh.gif blink.gif
Atsakyti
bet dar del akiu suvaidina biggrin.gif aisku ziauru ...
Atsakyti
o parke uz namo tai ne tik sunu rasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu merginos pranyke visai savaitgaliais thumbup.gif saunuoles ,ner cia ko namie surugus sedet prie pc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2010 05 27, 21:57)
O kiek kainuoja Northway viskas nuo pradžių?

Grybo gatveje konsultacija 160 Lt kainuoja su apziura dermatoskopu. Papildomai reikia moket tik uz operavima (nepriklausomai nuo operuojamu apgamu kiekio) - apie 400 lt, cia ir anestezija, ir siulai, ir pati operacija ir apgamo istirimas citologinis. Apziuri gerai - ir tarp pirstu, ir visa kuna, skiria demesio pakankamai. Operuoja onkologas.

Northway pigiau - 50 Lt konsultacija su apziura dermatoskopu. Operacija, su siulais, anestezija ir istirimu irgi kainuoja apie 400 Lt. Operuoja plastikos chirurgas. Nezinau ant kiek geriau ar blogiau, bet skirtingai nuo onkologo sake ims maziau odos aplink apgama, o del sveikatos butu geriau paimt siek tiek daugiau. Bet siaip viskas labai panasu. Tik kad apziuri labiau tuos apgamus, kuriuos parodai, ne paguldo kaip Grybo g., neapziuri kiekvieno kuno centimetro.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif kaip praejo savaitgalis?man pakankamai gerai tik vis galva pasvaigsta rytais arba diena doh.gif kaip atrodo kraujotaka butu sutrikusi, dar rankos nakti tirpsta, jei ne tai tai gyvenciau thumbup.gif , nu bet ka padarisi, kiekvienas turim savo problemu.
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 05 31, 11:15)
Sveikos merginos 4u.gif kaip praejo savaitgalis?man pakankamai gerai tik vis galva pasvaigsta rytais arba diena doh.gif kaip atrodo kraujotaka butu sutrikusi, dar rankos nakti tirpsta, jei ne tai tai gyvenciau thumbup.gif , nu bet ka padarisi, kiekvienas turim savo problemu.

Man gal nuo oro, o tikriausiai nuo tu geomagnetiniu audru sauleje labao smarkiu - vel pradejo svaigt galva, sirdis sunkiai ir greitai dauzosi, nes ramiai sedint virsija 74, nors dazniausiai pas mane 52 - 62. Galva neretai paskauda, akyse pajuoduoja, ir sonai skauda tai tarsi skrandis, tai tarsi kepenys ir vel skrandis ir vel kepenys. Lekt tikrintis labai nesinori, bet labai nervina. Be to kaskart po valgio bet kokio pucia pilva, atsirugsta, toks kaip sleikstulys atsiranda, pykina. Be to, jau savaite maudzia kaip ir neseniai desianiaja nugaros puse inksto vietoj doh.gif Siaip savaite praejo visai nieko, po Nortway klinikos apsilankimo kiek nusiraminau, tad ir siom dienom buvau geros nuotaikos ir pan., neziurint i savijauta. O siandien pasake vel ta saules audra bus labai labai smarki - suzinojau tik neseniai, o jau nuo vakar vakaro jauciuosi nekaip unsure.gif
Atsakyti
kokia saules audra? blink.gif g.gif
Atsakyti
[quote=L@pke,2010 05 31, 11:29]
Man gal nuo oro, o tikriausiai nuo tu geomagnetiniu audru sauleje labao smarkiu -

o tiksliai as ir paziurejau geomagnetines bangas, suaktyveje paskutinem dienom.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 31, 11:43)
kokia saules audra? blink.gif  g.gif

buna geomagnetines bangos, kurios veikia vaikus, senus, ligotus zmones ar turincius tik tam tikrus negalavimus.As tai tokia kaip gerai apgirtus vaikstineju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 05 31, 12:27)
buna geomagnetines bangos, kurios veikia vaikus, senus, ligotus zmones ar turincius tik tam tikrus negalavimus.As tai tokia kaip gerai apgirtus vaikstineju doh.gif

http://www.medicinav...97s-audros.html

O siandien kaip tik buvo antra smarki geomagnetine banga - tai jauciu, kad viskas nervina, ant visko pykstu, nors priezasciu nera, nuovargis, galva miglota, norisi tik miegot ir miegot, realiai kaip apgirtusi doh.gif
Atsakyti
o is kur suzinot kada jos buna,kad apsisaugot?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 31, 14:16)
o is kur suzinot kada jos buna,kad apsisaugot?

As specialiai niekada neseku, bet kai kazkas reiksmingesnio ivyksta per zinias pasako. Pavyzdziui ana savaite pasake kad bus labai smarki geomagnetine audra, kuri tesys 3 dienas, o 31 diena bus antra dar pirmai nenutylus. Ir baigsis jos birzelio pradzioj. tai laukiu, nes irzlumas nezmoniskas, o ir nuovargis labai stiprus, uzpraeita savaite daug geriau buvo, net ir praejusias dienas buvo visai ne kaip siandien. O apsisaugot nelabai galima - tik perlaukt, nebandyti nuvesti siom dienom kalnu ir bandyt nesipykti, taip pat daugiau ilsetis ir lepint save. Ar apart mane dar kas nors jauciasi siom dienom del tu audru nekaip? Ar as cia viena tokia? doh.gif
Atsakyti