QUOTE(AREANA @ 2010 06 02, 12:01)
Sveikos meginos,kaip kauciates?
Lapke kaip tau sekasi? O as jau nebezinau ka daryti su savo galvos svaigimais, vel pradedu visokiu nesamoniu prigalvoti, kad koks insultas istiks, nes turbut man kraujotakos sutrikimas

Nu bliamba man tokie priepuoliniai tie galvos svaigimai buna, tikrai ne nerviskai, nes kiek skaiciau nerviskas galvos svaigimas buna kitoks, o man pasaulis aplinkui sukasi 5 min. ir praeina, nu jau metai tesiasi

Jauciu reikes eiti pas angiohirurga, gal man kraujagysliu anomalija kokia ar dar koks besas, nors kaklo kraujagysliu eho dariu, jokiu pakitimu nerado

Net galvojau, kad man osteochondroze, nes ir rankos nakti daznai tirpsta
Merginos gal jus zinot, kai tikrina akiu dugna ar gali pastebeti daktare, kad gali buti sutrikusi galvos kraujotaka?nes man kai tikrino sake viskas gerai, jokiu zidiniu nera, tai as supratau, kad jokiu agliu galvoje nera

, o del kraujotakos kaip manot?
Is akiu dugno iskart matosi jei su kraujagislem kas blogai, jei jos susiaureje ar kas kita.

Man irgi ziurejo akiu dugna, kardiologe viska ka galejo patikrino, kompiuterine galvos tamografija dare, bet nieko nerado, o galva skaudejo ir sukosi kasdien. As rimtai sakau galva skaudedavo nuo pacio akiu atmerkimo ryte iki uzsnudymo, ir sukosi labai... net sedint prie gydytojos kabineto belaukiant paziuredavau i korydoriu ir jis pradedavo siubuotis is vienos puses i kita ir niekaip negaledavau jo sustapdyt, tada dar pykint pradedavo... Po visu tyrymu kazkaip pradejau nebekreipt demesio i galvos skausma ir sukimasi...

Ir ka... laikui begant praejo, nebuvo kelias savaites, o dabar del tu magnetiniu audru vel buvo prasideje - tris dienas skaudejo galva, atsinaujino sukimasis, jausmas kad kazkur krenti, baime nualpt, insulto baime, bet nusprendziau ir i tai nekreipt demesio ir lyg tais nurimsta.
Ka tau galiu realiai patart - pagerk Tanakan. tikrai pades. Jis gerina kraujotaka, daro kraujagisles elastingesniais, stiprina juos, ir sako net prailgina gyvenima. Jis homeopatinis visiskai, nuo svaigimu, sukimosi, skausmu galvos. as tavo vietoj nekenteciau metus, o isgerciau pakeli ir atsikratyciau nemaloniu pojuciu
Del pulso jus tan dar kalbat - na as turiu bradihardija - zemas pulsas ir spaudimas. Mano geras spaudimas 106 ant 66, o pulsas 62. Todel negaliu gert per stiprios kavos, pergreit pakyla pulsas ir jauciuosi, tarsi tuoj sirdis is krutines issoks, kaip koks priepolis. Kartais man spaudimas nukrenta iki 100 ant 52 o pulsas iki 52, bet tada as nekaip jauciuosi, svaigsta galva, silpnumas nerealus, ir sirdies visiskai nejauciu, tada prasideda baimes nerealios, nes jausmas, kad tuoj mirsiu, sustos sirdis. Bet buna ir kad be priezasciu pakyla iki 119 ant 76, pulsas iki 75, kas man yra tikrai nebudinga ir nenormalu. Tokiom minutem irgi labai nervinuos, nes sirdis dauzosi sunkiai, per jega ir greitai, bet galvoj viskas pulsuoja, ir bijau, kad tai kokio insulto ar infarkto pradzia. Aisku, begant, mano pulsas irgi pakyla iki 145 - 150, tai normalu, kai yra didelis kruvis.
Kas del manes asmeniskai, jauciu abu pjausim apgamus si penktadieni apie 4 val. Bet zinokit ziauriai bijau. zinau kad nemirsiu ir pan., bet as taip bijau kraujo, o vaizduote tokia laki... As bijau kad man PA uzeis tik pamacius svirksta. O dar reikia gulet, o as zinosiu ka jie ten daro, as isivaizduosiu kaip skalpelis prapjauna oda, kaip pradeda begt kraujas, kaip adata praeina pro oda, kaip siulai sutraukia oda, o kraujas vis bega... fui... net ir dabar man bloga darosi, o ne galvot negaliu, sie vaizdai savaime ateina pries akis... As net krauja priduodama jau kelis kartus kai jau viska paeme, jauciu kad staiga ismusa prakaitas, akyse patamseja, ausis uzgula, pradeda skambet ausyse beviaik alpstu, tai atsiguliu pas juos paguliu siek tiek ir tada tik einu. Tai kas cia bus neisivaizduoju...