Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

Sveikos,

Mat kaip, dar ir tokių dakykų būna, aš ir nežinojau... smile.gif

Šiaip tai šiomis dienomis mieganti vaikštau tiesiog... Ir spaudimas jaučiu kad svyruoja. Tai ir jaučiuos taip, vieną minutę atrodo čia tuoj kai padirbėsiu ką nors, o kitą jau žiūrėk ir stovėdama nusnausčiau gal net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 31, 15:35)
As specialiai niekada neseku, bet kai kazkas reiksmingesnio ivyksta per zinias pasako. Pavyzdziui ana savaite pasake kad bus labai smarki geomagnetine audra, kuri tesys 3 dienas, o 31 diena bus antra dar pirmai nenutylus. Ir baigsis jos birzelio pradzioj. tai laukiu, nes irzlumas nezmoniskas, o ir nuovargis labai stiprus, uzpraeita savaite daug geriau buvo, net ir praejusias dienas buvo visai ne kaip siandien. O apsisaugot nelabai galima - tik perlaukt, nebandyti nuvesti siom dienom kalnu ir bandyt nesipykti, taip pat daugiau ilsetis ir lepint save. Ar apart mane dar kas nors jauciasi siom dienom del tu audru nekaip? Ar as cia viena tokia?  doh.gif

o man gal del to su sirdute negerumai g.gif keturias dienas sakes buvo...snd pirma diena kai jau pamirstu,tai reiskias nelabiai jau ir vartosi jin ten.....tikriausiai del to,nes taip nera buve kad keleta dienu nuo pat ryto jau as ja nesmagiai jauciu...kaip ir sakiau neskauda bet jausmelis tai neduok Dieve...jauciu busiu radus priezasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 31, 17:59)
o man gal del to su sirdute negerumai g.gif keturias dienas sakes buvo...snd pirma diena kai jau pamirstu,tai reiskias nelabiai jau ir vartosi jin ten.....tikriausiai del to,nes taip nera buve kad keleta dienu nuo pat ryto jau as ja nesmagiai jauciu...kaip ir sakiau neskauda bet jausmelis tai neduok Dieve...jauciu busiu radus priezasti thumbup.gif

Bet tada ir siandien turetu vartytis, nes siandien kaip tik antra labai smarki audra... 4u.gif O viskas nutil kokia birzelio 4-5
Atsakyti
Labas. Nu mat kaip - o aš visai jokių audrų nejaučiau. Na, šeštadienį vakare buvo šiek tiek negra, bet aš tai nurašiau persidirbimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 31, 14:16)
o is kur suzinot kada jos buna,kad apsisaugot?

as tai www.gismeteo.ru pasiziuriu 4u.gif
reikia pasirinkti ir nusistatyti savo miesta, rodo prognozes ,geomagnetines bangas, as irgi ju neseku specialiai, bet kadangi gyvenu prie greitosios pagalbos bustines netoli, tai jau kaip daznai lekia su garsiais pasiziuriu, visada buna tos bangeles ax.gif

o zinokit tuos negalavimus kaip galvos svaigimas, sirdeles pasivartymai ar tachikardiju puiku atsikratyti sportu ar kazkokiu fiziniu kruviu, kad ir nestipriu.Kaip emiau mazinti vaistus, atsirado salutiniu poveikio, tokios kaip vadinamos lengvos "lomkes", pradejau sportuot super jauciuosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi skaičiau (turbūt, tam paslaptingaligalt puslapyje), kad tachikardijos metu labaigerai truputį pajudėti, o ne atvirkščiai, kaip galima pagalvoti - kad gulėt. Tas judėjimas kažkaip atstao širdį. Taip pat labai gerai esant tachikardijai spausti akių obuolius. dabar taip ir daraui, kai tik širdelė per daug kalatuojasi.
Atsakyti
labukas 4u.gif tai man pilnai dar nepraejo,bet dabar tik rytais pasibaladoja ,pasivarto o diena jau ramiau,taip nejauciu....reiskias po 4 dienu visai praeis,bet kaip veikia tokie dalykai zmones tai sakes doh.gif negaleciau patiket,bet kai paciai dabar negerumai tai ir menulis ir saule veikia juodai....
man sportas ir labai patikdavo,nu paminti elipsini treniruokli,bet dabar laikausi dietos tai negaliu sportuot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 01 birželio 2010 - 06:44
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 01, 07:43)
labukas 4u.gif tai man pilnai dar nepraejo,bet dabar tik rytais pasibaladoja ,pasivarto o diena jau ramiau,taip nejauciu....reiskias po 4 dienu visai praeis,bet kaip veikia tokie dalykai zmones tai sakes doh.gif negaleciau patiket,bet kai paciai dabar negerumai tai ir menulis ir saule veikia juodai....
man sportas ir labai patikdavo,nu paminti elipsini treniruokli,bet dabar laikausi dietos tai negaliu sportuot schmoll.gif

Man rodos siandien irgi geriau, o vakar tai buvo kazkoks kosmaras. Maza to, kad nuotaikos nebuvo ir irzlumas didelis, tai dar ir pojuciai kune nekokie. Tikiuosi greit praeis.
Atsakyti
pakentekim dar iki savaitgalio ir atsigausim mirksiukas.gif
bet kur dingo Lucero?dar taip nebuvo kad tiek ilgai jos nebutu....
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , o man siandien nakti taip keistai pasidare net nemoku apibudinti, tokia keista banga praejo per visa kuna, net prabudau, pamaniau, kad numiriau doh.gif , sirdis dauzesi nesveikai greitai bet po keliu minuciu vel uzmigau, bet taip gyvenime nera buve, toks keistas jausmas, kad ir nerimas atsirado doh.gif
Atsakyti
as ir banguoju.....va dabar pardej tokia banga uzejo kad nzn ar bekt ar rekt blink.gif bet kadangi skanavo jau mano prekes tai stoviu ir galvoju..nu nugriusiu tai vistiek pakels kas,prasiciukinsiu ir pareinu sau..bet praejo po keliu min..bet kad kazkas negerai tai labai jauciasi... doh.gif
Atsakyti
Įkeliu jums merginos truputėlį ramybės, gal patiks - pasiklausykit... ax.gif

Richard Clayderman http://www.youtube.c...h?v=3LmMEaE4ENw

Man tai jo melodijos patinka, dažnai klausau... Nuneša į svajones, žodžiu labai gerai atsijungiu wub.gif biggrin.gif

Dar Enya patinka... rolleyes.gif http://www.youtube.c...feature=related
Mes net garso takelius ant savo vestuvinio filmuko uždėję, tai faina prisiminti tas akimirkas... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2010 - 14:04