Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(L@pke @ 2010 06 23, 10:37)
Na vat kas per itikinimo galia pas mane... doh.gif Tu tik papasakojai apie senele, depresija ir trukusia kraujagisle ir as negaliu normaliai dirbt, tik isigylinu i darba, op susisuka galva, jausmas kad ir man kazkas galvoj ar sirdy truko, pasoku net, ciumpu uz stalo krasto, nes jausmas, kad kazkur krenti. Ir vel kazkiek sedziu, ir vel tas jausmas ir pasokimas... blink.gif Nors neturiu as tu dideliu spaudimu, bet nezinau kodel - labai bijau insultu ir infarktu  doh.gif

baik tu man 4u.gif niu niu niu,kad jokiu minciu man blogu mirksiukas.gif as irgi istisai tik ir tegalvoju kad svarbiausia nemirciau nuo insulto ar infarkto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galva skauda insultas jau man jei sirdi tai infarktas ir taip pastovei kaip tik ka skauda...tai dabar dziaugiuosi kiekviena diena kai nieko neskauda lotuliukas.gif o seip dabar aplamai mintys kad kuo greiciau sinusita pagydydt tai nieko ir neskauda doh.gif lotuliukas.gif vot taip man buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sirgau kažkada sinusitu, bet pasveikau tik tuomet, kai išsioperavau anginą.Matyt, viskas prasidėdavo nuo anginos.
Dabar gydausi veido trišakio nervo uždegimą, nes skaudžiai aptirpę pusę veido. Nežinau, ar perpūtė, ar nuo nervų, ar nuo kaklo osteochondrozės. Užknisa tos ligos. Bet kai ką nors konkrečiai skauda, tai pamiršti kitus skausmus. Nors ne kokia perspektyva bus, jei man dažnai kartosis tas veido nervo uždegimas, gali pusė veido prarasti mimiką g.gif Galvoju gerai, kad prasidėjo ta liga ne nuo dvidešimt metų, o tai labai imčiau į galvą blink.gif
Taigi, geros sveikatytės visoms 4u.gif ir linksmų joninių, jei ne lauke, tai bent širdyse wub.gif
Atsakyti
labas rytas, kaip jaučiamės? smile.gif bigsmile.gif
Aš nuotaikoj pakilioj rolleyes.gif išsimiegojus nors ir skaudama galva, bet pietūs jau pagaminti ,keliausiu dirbti iki vakaro , bet nuotaikos negadina tai biggrin.gif
Vakar žiūrėjau labai gerą filmą " Veronika ryžtasi mirti" laaabai patiko, vietomis baisu buvo , bet užsimerkiau ir vėl gerai, daug minčių davė šis filmas ,labai daug susimastymų ax.gif vat jo nuorodėlė jeigu kas nematėt labai rekomenduoju http://www.obuolys.l...ecides-die.html
Jeigu žinot kažkių panašių filmų ,būtinai pasiūlykit ,aš kažkokia kinomanė pasidariau ir kaip palieka toookį įspūdį tai išvis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
cia polas29 kkaip nekeista ir man prasidejo pirmoji panikos ataka persirgus sinusita...nors pries stai stresinej situacijoje sirdis suskaudo,bet va po sinusito,poras savaiciu ir sia tau dovanele,vargstu iki siok,itarineju visokias ligas,kamuoja naktimis ir dienomis veido ir galvos tirpimai,naktimis traukia meslungis,skauda kojos.kojos isvis kaip medines kai lenki jas per keliena,jos dreba,zodziu ne gyvenimas o pragaras.buvau pas neurologa,paziurejo,patikrino su ultragarsu galva,nieko blogo neitare,prirase xanax ir nootropil,tai taip ir gyvenu kentedamas,vakar ir siandien turejau bemiege nakti..veida smilgo,uze ausyse,mayt nuo vakarykstes kavos ir cocacolu..
Atsakyti
Rasmike-netikiu ,kad mėšlungis koją traukia nuo nervų? magnio pagerk ,mums tokiom jautruolėm jis labai reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 06 25, 11:43)
labas rytas, kaip jaučiamės?   smile.gif  bigsmile.gif
Aš nuotaikoj pakilioj  rolleyes.gif  išsimiegojus nors ir skaudama galva, bet pietūs jau pagaminti ,keliausiu dirbti iki vakaro , bet nuotaikos negadina tai  biggrin.gif
Vakar žiūrėjau labai gerą filmą " Veronika ryžtasi mirti" laaabai patiko, vietomis baisu buvo , bet užsimerkiau ir vėl gerai, daug minčių davė šis filmas ,labai daug susimastymų  ax.gif  vat jo nuorodėlė jeigu kas nematėt labai rekomenduoju http://www.obuolys.l...ecides-die.html
Jeigu žinot kažkių panašių filmų ,būtinai pasiūlykit ,aš kažkokia kinomanė pasidariau ir kaip palieka toookį įspūdį tai išvis  thumbup.gif  wub.gif

kaip tik parsisiunciau sita filma thumbup.gif bet laukiu kada viena busiu namie tada ir ziuresiu thumbup.gif as ir dabar kaip tik laisva minute filmus ryju,labai patinka man thumbup.gif
Atsakyti
o ten galima parsisiųsti filmų? Reiks pažiūrėt.
Man prirodė neblogą filmų puslapį - www.smailas.net thumbup.gif
Ten galima rasti seną filmą Visos upės teka - rodė, kai aš buvau paauglė. Dar pažiūrėjau už širdies griebiantį Žiniuonį thumbup.gif Rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 25, 20:01)
o ten galima parsisiųsti filmų? Reiks pažiūrėt.
Man prirodė neblogą filmų puslapį - www.smailas.net  thumbup.gif 
Ten galima rasti seną filmą Visos upės teka - rodė, kai aš buvau paauglė. Dar pažiūrėjau už širdies griebiantį Žiniuonį  thumbup.gif  Rekomenduoju  bigsmile.gif

dukrytei ten rusiskus multikus rodom thumbup.gif dar filmu yra www.online.lt bet ten paciu naujausiu nerasi,o as tai per torrentus siunciuosi viska ir greitai ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir iš torrentų thumbup.gif ir iš linkomanijos thumbup.gif man geriausia ,nes naktį internetas nemokamas ,tai siunčiu o dieną žiūriu arba kada jau noriu ir turiu filmų bigsmile.gif
Vėl nusprendžiau ,kad visos ligos nuo nervų biggrin.gif vakar tai galvą skauda po pusvalandžio skrandį ir taip iki vakaro, jau juokas ėmė kaip mėtosi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mergaites,po ilgojo savaitgalio neatsigaunat? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik atsigavusi ( nu bent aš) sualytė šviečia wub.gif thumbup.gif tai nėra ,kada tiek prie kompo sėdėti ir veiklos yra thumbup.gif
Atsakyti
ir aš atsigavus, daug ką nuveikėm, pasitvarkėm pauogavom, pagrybavom. Gal perkaitau miške kiek, tai vieną naktį blogai miegojau, širdis kalatavosi g.gif
Atsakyti