Man nuo saulės ir biškį nelabai gerai galva skaudena, bet pati kalta ,kad ant saulės dirbau...
Gryda-ar yra grybų?
llabas rytas
voveruskos skanumelis
vakar viriau is ju sriubyte kur per bilo laida rode,nu nereali sriuba

Aš tai grybų nemėgstu šiaip vagyti ( miško) ... Bet pagrybauti dukart per metus galiu

nu mano padruskes ryskiai atostogauja
nerasi nei su ziburiu

Atostogos

O man siandien psichiatras konstatavo, kad pasveikau nuo depresijos:) Liko tik nezymus nerimo sutrikimas. Tik vaistukus teks dar pusmeti pagerti, nes dabar mesti labai nepalankus momentas del asmeniniu aplinkybiu. Dar israse sporta po 2 val. 3k. per savaite...Reikes matyt klausyti daktaro...
GZA -labai sveikinu Tave
o aš kinų preparatais organizmą valau,vaistukus naudoju, antra diena galvos neskauda ,o prieš tai tai kosmosas buvo kas per skausmai

o aš kinų preparatais organizmą valau,vaistukus naudoju, antra diena galvos neskauda ,o prieš tai tai kosmosas buvo kas per skausmai

QUOTE(Arletė @ 2010 07 02, 16:34)
GZA -labai sveikinu Tave

Ačiū Gryda labai
O kaip tu jautiesi?

QUOTE(Arletė @ 2010 07 02, 22:23)
ačiū, kažkaip neblogao paskutiniu metu. Nu būna, kad širdis pasikalatuoja nei iš šio, nei iš to, pvz., rytais darbe. Bet praeina. Darbe net valerijono neturiu, tai praeina savaime. Namuose įkalu valerijono ir gerai. Ne kasdien. Bet šioks toks nerimas, kad gali būti kažkada PA - tai nervina. Bandau vyt tas mintis, bet visaip sekasi, tai geriau, tai blogiau. O mintys juk ir priveda prie to, jos galingos.
Valerijonas gerai ,man kaip reikėjo "patiko" jis man ...Ačiū Dievui dabar nieko nereikia
apart visų kiniečių preparatų
O tau žiūriu visumoj neblogai
smagu
gal saulė oras ar kas nežinau ...
Kur Lapkė ir kt. dingusios?

O tau žiūriu visumoj neblogai

Kur Lapkė ir kt. dingusios?