Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

Man nuo saulės ir biškį nelabai gerai galva skaudena, bet pati kalta ,kad ant saulės dirbau...
Gryda-ar yra grybų?
Atsakyti
Arlete, uogavom, bet visai netuyčia suradom apie 3 litrus voveraičių. Jau suvalgėm essen.gif
Atsakyti
llabas rytas 4u.gif voveruskos skanumelis thumbup.gif vakar viriau is ju sriubyte kur per bilo laida rode,nu nereali sriuba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai grybų nemėgstu šiaip vagyti ( miško) ... Bet pagrybauti dukart per metus galiu biggrin.gif
Atsakyti
nu mano padruskes ryskiai atostogauja thumbup.gif nerasi nei su ziburiu lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atostogos thumbup.gif
Atsakyti
O man siandien psichiatras konstatavo, kad pasveikau nuo depresijos:) Liko tik nezymus nerimo sutrikimas. Tik vaistukus teks dar pusmeti pagerti, nes dabar mesti labai nepalankus momentas del asmeniniu aplinkybiu. Dar israse sporta po 2 val. 3k. per savaite...Reikes matyt klausyti daktaro...
Atsakyti
GZA -labai sveikinu Tave 4u.gif
o aš kinų preparatais organizmą valau,vaistukus naudoju, antra diena galvos neskauda ,o prieš tai tai kosmosas buvo kas per skausmai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 07 02, 16:34)
GZA -labai sveikinu Tave  4u.gif
o aš kinų preparatais organizmą valau,vaistukus naudoju, antra diena galvos neskauda ,o prieš tai tai kosmosas buvo kas per skausmai  unsure.gif

thumbup.gif abiems, tiek GZA-ai, tiek Arletei
Atsakyti
Ačiū Gryda labai 4u.gif O kaip tu jautiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 07 02, 22:23)
Ačiū Gryda labai  4u.gif  O kaip tu jautiesi?  smile.gif

ačiū, kažkaip neblogao paskutiniu metu. Nu būna, kad širdis pasikalatuoja nei iš šio, nei iš to, pvz., rytais darbe. Bet praeina. Darbe net valerijono neturiu, tai praeina savaime. Namuose įkalu valerijono ir gerai. Ne kasdien. Bet šioks toks nerimas, kad gali būti kažkada PA - tai nervina. Bandau vyt tas mintis, bet visaip sekasi, tai geriau, tai blogiau. O mintys juk ir priveda prie to, jos galingos.
Atsakyti
Valerijonas gerai ,man kaip reikėjo "patiko" jis man ...Ačiū Dievui dabar nieko nereikia bigsmile.gif apart visų kiniečių preparatų smile.gif
O tau žiūriu visumoj neblogai thumbup.gif smagu bigsmile.gif gal saulė oras ar kas nežinau ...
Kur Lapkė ir kt. dingusios? smile.gif
Atsakyti