Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

sveikos 4u.gif Lapke tai arba zenijasi arba ruosiasi labai lotuliukas.gif nes kazkada juk vestuves tik nesake kada...lucero senai jau mus paliko kazkodel o as tai ka,lyg neblogai gyvenu kartais uzknisa kokie skausmai ar svaigimai bet jau stengiuosi apart AD negerti nieko daugiau smile.gif
Atsakyti
Žiūriu čia visoms sekasi neblogai smile.gif smagu ax.gif
O aš vakar nemažą kelionę turėjau virš 200km apvažiavau o dar kur vaikščiojimai tai galvytę jau skaudėjo, bet labiau svaigo...
Atsakyti
nera taip gerai kaip noretusi bet manau visos jau susigyvenom su tuom kas su mumis vyksta 4u.gif tai kur buvot isleke taip toli?
Atsakyti
Vištytis,Virbalis ir pan smile.gif 4u.gif
Bet man kažkaip nuotaika tmos dabar geresnė kaip buvo anksčiau doh.gif
Atsakyti
o tai ir yra svarbiausia,nes kartais kai bloga nuotaika tai ir prisisaukiam visokius biesus verysad.gif o kai gera,tai ir ne taip skauda thumbup.gif labai faina vistyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi su šitais velniais kovoju 4u.gif

Panos, jei kuri turite nenaudojamo mirtazapino (remerono ar kitais pavadinimais), ketipinoro, venlafaksino (tabletėmis Velaxin arba Efexor), aš mielai nupirkčiau iš Jūsų! Rašyti į až smile.gif
Atsakyti
ka turiu nevartojamo po pilna pakuote tai rispoleptum 2mg ir clomazepano smile.gif jei kam reikia prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.. gal kas bandet Valdoxan 25mg? as pirma diena vartoju, tai toks mieguistumas jaucias... laikaus, kad neuzmigciau...
Atsakyti
QUOTE(erating @ 2010 07 08, 22:05)
sveikos.. gal kas bandet Valdoxan 25mg? as pirma diena vartoju, tai toks mieguistumas jaucias... laikaus, kad neuzmigciau...

as valdoxana geriu jau 9men,man nieko pradzioj gal greiciau uzmigdavau bet dabar tai kaip ir nieko,nes jy reikia gerti tamsiu paros metu tai ar taip ar taip isgerus varau gult lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 07 09, 07:31)
as valdoxana geriu jau 9men,man nieko pradzioj gal greiciau uzmigdavau bet dabar tai kaip ir nieko,nes jy reikia gerti tamsiu paros metu tai ar taip ar taip isgerus varau gult lotuliukas.gif

O man israse gerti po tablete ryte per pusrycius. gal reik paklaust gydytojo, gal puse tabletes galesiu gerti rytais, nes taaaaaaaaaaip miegu...
Papildyta:
na va pasiskambinau, dabar sake gerti po puse valdoxano vakarais:)
Atsakyti
Užvakar geriau pusę xanaxo 0.5 .Prasivarčiau kažin kiek laiko užmigti nėjo... išgėrusi tabletę užmigau ,poto išvaliau organizmą dabar vėl gerai...nesuprasi
Atsakyti
mano gydytoja butinai liepe valdoxana gerti kai sutemsta,todel kad jis pradeda veikti tik tampsiuoju paros metu smile.gif keisti tie daktarai man....ziemos metu geriau 21val bet atejus vasarai daktare liepe gerti apie 23val nu zodziu keisti laika ir gerti tik kada sutemsta biggrin.gif
Atsakyti