Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

QUOTE(gryda @ 2010 05 18, 11:47)
Sveikos, merginos.
Noriu pasidalinti su jumis tuo, ką perskaičiau vienoje angliškoj knygoj. Tai apie PA ir kaip jo atsikrayti visiems laikams. Taigi, kai užeina PA, reikia ne vengti jo, o kaip tik kviesti, na, pvz.: ateik ateik, parodyk, ką sugebi, Tik tiek? taip silpnai? Nagi, parodyk... Atrodo baisu, ar ne? O pasirodo, mes taip iš savo pasąmonės išvarysim savo neapibrėžtą baimę. Rašo, kad nesistengiant jos išvengti, o kaip tik - kviečiant, kaip kokį priešą, na, galima savaip įsivaizduoti tą PA - PA ima ir dingsta, sustoja, neįsisiūbuoja.
Sakiau, pabandysiu. Nors truputį baugu. Gi natūralu, kad žmogus nori vengti blogų pojūčių. O čia riekia jų norėti  doh.gif Ir būti tvirtai, nebijoti. Mes gi žinom, kad nuo PA nemirsim  mirksiukas.gif

Nemirsim ne ,bet tas PA ir nieko gero ,b8davo ir man anksčiau kratydavausi ,nevalingai nieko neatsimenu tuo metu sąmone prarasdavau. Dabar to jau nėra kokie pora daugiau metų nes neleidžiu kad taip nutiktų stengiuosi nedaeiti iki to ,o kaip tik jo kviesti nebandau .Kaip as ji kviesdavau ir tai uzeidavo PA. Bet gal kitiem kitaip
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 18, 12:24)
Nemirsim ne ,bet tas PA ir nieko gero ,b8davo ir man anksčiau kratydavausi ,nevalingai nieko neatsimenu tuo metu sąmone prarasdavau. Dabar to jau nėra kokie pora daugiau metų nes neleidžiu kad taip nutiktų stengiuosi nedaeiti iki to ,o kaip tik jo kviesti nebandau .Kaip as ji kviesdavau ir tai uzeidavo PA. Bet gal kitiem kitaip

O visom PA buna be disinimo? As kaip tik PA atejima jauciu is pramusimo prakaitu, sirdies plakimo padaznejimo ir jausmo, kad kakla suverzia apykakle, jauciu tarsi uzdeta apykakle ir uzsitraukia, o toks kaip spazmas eina i zandikauli i krutine. g.gif
Atsakyti
dusinimo? smile.gif
Atsakyti
man aciu Dievui nera dusulio,bet va mano draugyte tai kas nakti dusta verysad.gif tik uzmiega ir sako pamirstu kvepuot,pasoka is lovos kaip skezdama ir taip jau pora metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 18, 12:36)
O visom PA buna be disinimo? As kaip tik PA atejima jauciu is pramusimo prakaitu, sirdies plakimo padaznejimo ir jausmo, kad kakla suverzia apykakle, jauciu tarsi uzdeta apykakle ir uzsitraukia, o toks kaip spazmas eina i zandikauli i krutine. g.gif

Man ir dusinimo nėra. Kad širdis stipriai tai ir taip plaka virs simto buna kaip pasimatuoju ,o kaip PA metu tai isvis nzn kiek budavo doh.gif ir poto drebulys budavo ir tuoj verkiu ir siaip jeigu kas as labai greit verkiu gal taip issikrauna organizmas nzn ,nors jau tas verkimas nenormalus ,beprotiskai ...
Atsakyti
Kas domites 4u.gif

http://www.medicine....r...&strid=7323
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 18, 12:58)
man aciu Dievui nera dusulio,bet va mano draugyte tai kas nakti dusta verysad.gif  tik uzmiega ir sako pamirstu kvepuot,pasoka is lovos kaip skezdama ir taip jau pora metu verysad.gif

Na as siaip nedustu, miegu gerai, ir nera nieko blogo su kvepavimu, bet va PA tai apart drebulio, plakimo, visada yra apykakle ant kaklo ir verzia, toks labiau net ne dusimas, o spazmas kakle, plintantis i zandikauli. As tik sitaip suprantu kad ateina PA ir tada ji sustapdau. Jei nera kaklo spazmo, tai net neskaitau tai PA, siaip nerimas, nervai ar dar kas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 18, 15:27)
Na as siaip nedustu, miegu gerai, ir nera nieko blogo su kvepavimu, bet va PA tai apart drebulio, plakimo, visada yra apykakle ant kaklo ir verzia, toks labiau net ne dusimas, o spazmas kakle, plintantis i zandikauli. As tik sitaip suprantu kad ateina PA ir tada ji sustapdau. Jei nera kaklo spazmo, tai net neskaitau tai PA, siaip nerimas, nervai ar dar kas. rolleyes.gif

man budavo, per PA kad noriu ikvepti, bet uzspazmuoja, arba jei nakti budavo PA tai pabusdavau nuo to, kad truksta oro.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 05 18, 16:24)
man budavo, per PA kad noriu ikvepti, bet uzspazmuoja, arba jei nakti budavo PA tai pabusdavau nuo to, kad truksta oro.

Nu tai gal kazkas ir panasiai, as tik jauciu, kad spazmas gerklej plinta, iskart bandau kazkuo kitu uzsiimt, greit i kita kreipt demesi ir panasiai. Nors buna kad nespeji nukreipt ir rodos, atsistojai, per visa kambari praejei ir rodos jau pabegai nuo to... ne uzdengia staigiai ir jau tada negalima to sustabdyt, tik perlaukt, iskest...

O nakti neisivaizsduoju kaip gali but, miegant, nes man PA prasideda nuo minciu visokiu, nuo nervu, nuo isikalbejimo, kai ilgai apie kazka mastau, uzsuku save, o nakti gi miegodamas negalvoji... g.gif
Atsakyti
man karta buvo nakti,as tau nemoku apsakyt kaip baisu buvo.....gal as susapnavau ta kosmara bet tik pamenu kad kulversciais begau i virtuve prie lango verysad.gif kad dukrytes nepazadinciau,kai truputi praejo paziurejus i laikrodi rode 3 val nakties....ir nesupratau kas nutiko tik jau iki darbo taip ir nebeuzmigau,baisus drebulys krete ir baisi baime.....
Atsakyti
Man dienom PA buvo uzeje gal kokius 2-3 kartus, viskas vykdavo nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 05 18, 19:45)
Man dienom PA buvo uzeje gal kokius 2-3 kartus, viskas vykdavo nakti doh.gif

tikrai labai baisu,kada zmogus net nakti nepailsi nuo dienos nerviniu ytampu...as net laukdavau nakties kad atsijungciau nuo baimiu.....o kam nakti?ka tada daryt?isprotet galima verysad.gif
Atsakyti