labai seniai pamačiau tokį išradimą, bet .... kaina šiek tiek didoka ir aišku ambicingos lietuvės charakteris - taigi galima pasidaryti pačiai.
Tiesa, verta paminėti, kad yra daug tokio tipo rūbelių, netik suknučių, o ir suknutės ne visos dailios. Įmetu pačio gražiausio varianto nuorodą. Gal kas siuvantis pasakys, kas per stebuklas šitas rūbas- niekur nematau siūlės.... ir kaip manot, kur daryti siūlę, siuvant pačiai.
http://www.youtube.c...feature=related
http://rowena.typepa...nity-dress.html
čia irgi tokio tipo suknutė su pavyzdžiu, kaip pasisiūti - žingsnis po žingsnio.
čia irgi tokio tipo suknutė su pavyzdžiu, kaip pasisiūti - žingsnis po žingsnio.
atrodo sugalvojau,kaip pasidaryti tokią suknutę, būtinai pranešiu, kaip sekėsi

QUOTE(Lachesė @ 2010 05 15, 00:44)
Ir man idomu sužinoti kaip jums sekėsi siūti. Jūs omenyje turit tą pirmąją suknelę?
Manau, kad cia ne tiek sudetinga padaryti sia suknele, tik reiketu labai elastinio ir plono trikotazo.Nors dazniausiai tokiomis savybemis pasizymi sintetinis. Kita vertus ,norint pasiekti tokio rezultato, tiks ir sintetinis.

http://www.picaropuck.com/galeria.html dar viena begalinė suknutė. Kol kas ieškau medžiagos ir darau iškarpų eskizus savo išsvajotajai.
Reiketu kokiai profesionaliai siuvejai parodyt sita filmuka, manau, patartu ir del iskarpos, ir del medziagos. As irgi jau mirtinai uzsimaniau sitos sukneles...

su šita suknute jau viskas aišku, pasidariau daugybę bandymų ir radau, kur šuva pakastas... tik problema, kad nedaug medžiagų jai tinka. Trikotažas turi būti labai kritus, kad gražiai atrodytų ir gan plonas. Pagal mane yra keli būdai, kaip ją pasidaryti, abu ,matyt, savaip teisingi. Kai turėsiu nuotraukas įdėsiu, bet Vilniuje jau galite pamatyti vieną panelę su tokia suknia

Bandysiu ir as siutis tokia suknele
QUOTE(Lachesė @ 2010 06 02, 15:30)
su šita suknute jau viskas aišku, pasidariau daugybę bandymų ir radau, kur šuva pakastas... tik problema, kad nedaug medžiagų jai tinka. Trikotažas turi būti labai kritus, kad gražiai atrodytų ir gan plonas. Pagal mane yra keli būdai, kaip ją pasidaryti, abu ,matyt, savaip teisingi. Kai turėsiu nuotraukas įdėsiu, bet Vilniuje jau galite pamatyti vieną panelę su tokia suknia 

nu kaip smagu, kad radau šią temą

aš jau koks mėnuo svaigstu nuo visų šių suknelių, bet dar nepradėjau siūt, nes audinio neturiu, tai laukiu kol pasitaikys proga nuvažiuot į Vilnių.
Kol kas esam su sesėm suplanavę siūt 3 skirtingas. Aš sau noriu tą kur ir švarkelis pasidaro bei su skylutėm rankoms arba šitos. Sesėms išleistuvės ant nosies, tai viena nori tos, kur su šniūreliu ant kaklo, o kita pagal tą ispanišką ar portugališką tokį seną brėžinį, žinai jį?
O ką tavo patirtis rodo apie audinio pasirinkimą, a? Kokį audinį geriau imt?
man irgi daug emocijų kėlė šitos suknios, tai iš savo patirties ši ta papasakosiu : pirkau baltą medžiagą, sveriu 58kg ugis 164cm, tai emami suknutei reikia itin plono trikotazo, nes atsiranda daugybe klosciu ir labai storina, o baltas ir taip optiškai plečia. Saviškę atidaviau gerokai liesesnei mergaitei, 50kg, o ugis didesnis nei mano. Tai super, tokia deive atrodo, o dydis prisitaiko prie bet kokios figūros. Siuvom dar ir kitą, už mane aukštesniai ir proporcingai sunkesniai merginai, tai puikiai viskas tinka iš plonesnio trikotažo ir kakavinės spalvos. Geriausi trikotaszai ditekse, zveryne, nes kitur storesni. Metro kaina apie 45-50lt, sukniai dvieju metru reikia. Iš tų ku kalvarijose nekas , negraziai gulės tokia suknutė. Plius trikotazas turi buti dvipusis. Beje, ka kaunietes gali pasakyti apie pakaitos trikotazus?