Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

Tokia jau pasisiuvus kone mėnesis laiko,nors spintoje tikrai daugybė drabužiu staiga patapo , kad nieko nėr ka apsirengti apart šio puikaus drabužio bigsmile.gif .Va manoji suknia- nesuknia ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 09 birželio 2010 - 12:37
o ji vienguba,jei taip tai manau viska supratau smile.gif
Atsakyti
Maniškė tikrai vienguba ax.gif
Atsakyti
Kaip stilingai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Dabar labai sunku pasakyti vyrui, kad neturiu ka apsirengti, visad sako taigi turi savo ta " vartikli- sukikli" .Dar šis dalykas gerai , kai turi per vakara pakeisti kelis apdarus thumbup.gif , gali turėti tik gražia bliuzele ir staiga iš suknios patapo sijonu thumbup.gif ar kelnėm bigsmile.gif .
Atsakyti
Katinytis , 10 balu!!! bigsmile.gif thumbup.gif super gerai atrodo wub.gif
o as "neikertu tos schemos schmoll.gif doh.gif ir audinio nusipirkau jau... ax.gif
kiek tu sunaudojai? 4u.gif
Atsakyti
Katinyti, ačiū už pirmas nuotraukas. O kaip nugara atrodo, gal kokią vieną foto negaila būtų? Labai šaunus daiktas!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 birželio 2010 - 17:05
Chi nuotraukos foto neturiu , nes fotografavo sūnus , fotikas buvo pamautas ant štatyvo. Šiuo metu nėr nei sūnaus nei štatyvo lotuliukas.gif .Galiu nupasakot, kad nugaroje yra siūle ir prisiūtas juosmuo, pas mane juosmuo juodo audinio ax.gif , nes man taip norėjosi, bet ar tai geriau nežinau , man patinka.
Galima toki dalyka pasiūti ir be siūlės nugaroje, bet sijonas daromas "saulės kliošo", o tam automatiškai reikia daugiau audinio ax.gif .
Atsakyti
ačiū už vaizdingą pasakojimą. Tie dryziai man protą subalamutino rolleyes.gif įdomu, kas dar ką pasidarę tokio stiliaus be emami.
Atsakyti
Susikirpus esu kokona, bet jis turi mažiau variantu ax.gif
Atsakyti
tą su šešiom rankovėm? manau,kad šitos suknios pasklis labai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 birželio 2010 - 18:17
Coconas su dviem rankovėm ir dviem skylėm, karvė su keturiom berods blush2.gif
Atsakyti