QUOTE(Lachesė @ 2010 06 07, 23:53)
man irgi daug emocijų kėlė šitos suknios, tai iš savo patirties ši ta papasakosiu : pirkau baltą medžiagą, sveriu 58kg ugis 164cm, tai emami suknutei reikia itin plono trikotazo, nes atsiranda daugybe klosciu ir labai storina, o baltas ir taip optiškai plečia. Saviškę atidaviau gerokai liesesnei mergaitei, 50kg, o ugis didesnis nei mano. Tai super, tokia deive atrodo, o dydis prisitaiko prie bet kokios figūros. Siuvom dar ir kitą, už mane aukštesniai ir proporcingai sunkesniai merginai, tai puikiai viskas tinka iš plonesnio trikotažo ir kakavinės spalvos. Geriausi trikotaszai ditekse, zveryne, nes kitur storesni. Metro kaina apie 45-50lt, sukniai dvieju metru reikia. Iš tų ku kalvarijose nekas , negraziai gulės tokia suknutė. Plius trikotazas turi buti dvipusis. Beje, ka kaunietes gali pasakyti apie
pakaitos trikotazus?
Dėkui tau

Aš tai iš praktiškumo jas atradau

Laukiuosi ir ieškojau suknelės kokios nesuddėtingos, bet šitos visai pakerėjo. Galėčiau ir dabar panešiot ir po gimdymo nereiktų atsisakyt
O aš, žinok, kaip tik ruošiaus į pardę prie turgaus važiuot, nes pamenu, kad ten viskozinio būdavo nemažas pasirinkimas, tai pagalvojau, kad liuks jis gal? O tu kokios sudėties pirkai gal pameni? Viskozinį ar kokį sintetinį? Rusės savo forumuose mačiau vis mini " trikotažas-sviestas" ir sako, kad iš jo idealiausiai gaunasi. Kažin kokį jos turi omenyje?
Beje, gal gariūnuose būtų ko tinkamo, nes ten esu mačius daug trikotažo. Tik man tasyk nelabai tiko mat dauguma sintetiniai, bet šiuo atveju bent jau sesėms išleistuvėms būtų turbūt idealiausias variantas? Sau tai norėčiau kokio viskozinio
QUOTE(rama123 @ 2010 06 08, 10:38)
Gal galit parašyti tikslesnį adresą parduotuvės žvėryne?
UAB "DITEKSAS" parduotuvė
Kęstučio 1/9
QUOTE(une @ 2010 06 08, 10:49)
o siuvai su overloku? pas mane paprasta siuvimo masina, tai galvoju tiesiog adata pristaikyti
aš nusipirkau specialią adatą trikotažui ir galvoju, kad turėtų užtekt

ta adata, tai tokia su apvalesniu galiuku, kad audinio nesukapotų