Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

QUOTE(Lachesė @ 2010 06 07, 23:53)
Geriausi trikotaszai ditekse, zveryne, nes kitur storesni. Metro kaina apie 45-50lt, sukniai dvieju metru reikia. Iš tų ku kalvarijose nekas , negraziai gulės tokia suknutė. Plius trikotazas turi buti dvipusis. Beje, ka kaunietes gali pasakyti apie pakaitos trikotazus?

Gal galit parašyti tikslesnį adresą parduotuvės žvėryne?
Atsakyti
man irgi daug emocijų kėlė šitos suknios, tai iš savo patirties ši ta papasakosiu : pirkau baltą  medžiagą, sveriu 58kg ugis 164cm, tai emami suknutei reikia itin plono trikotazo, nes atsiranda daugybe klosciu ir labai storina, o baltas ir taip optiškai plečia.  Saviškę atidaviau gerokai liesesnei mergaitei, 50kg, o ugis didesnis nei mano. Tai super, tokia deive atrodo, o dydis prisitaiko prie bet kokios figūros. Siuvom dar ir kitą, už mane aukštesniai ir proporcingai sunkesniai merginai, tai puikiai viskas tinka iš plonesnio trikotažo ir kakavinės spalvos. Geriausi trikotaszai ditekse, zveryne, nes kitur storesni. Metro kaina apie 45-50lt, sukniai dvieju metru reikia. Iš tų ku kalvarijose nekas , negraziai gulės tokia suknutė. Plius trikotazas turi buti dvipusis. Beje, ka kaunietes gali pasakyti apie pakaitos trikotazus?

aciu, kad pasidalinai wink.gif
ypatingai del pardavimo vietu thumbup.gif

o siuvai su overloku? pas mane paprasta siuvimo masina, tai galvoju tiesiog adata pristaikyti unsure.gif
Atsakyti
Vau bigsmile.gif Pirmą kartą matau tokį išradimą biggrin.gif
Būtų labai smagu tokį tuėti, gal priiminėjate užsakymus??? smile.gif
O savo rezultatų nenufotografavote? Įdomu kaip jie atrodo smile.gif
Atsakyti
man irgi daug emocijų kėlė šitos suknios, tai iš savo patirties ši ta papasakosiu : pirkau baltą  medžiagą, sveriu 58kg ugis 164cm, tai emami suknutei reikia itin plono trikotazo, nes atsiranda daugybe klosciu ir labai storina, o baltas ir taip optiškai plečia.  Saviškę atidaviau gerokai liesesnei mergaitei, 50kg, o ugis didesnis nei mano. Tai super, tokia deive atrodo, o dydis prisitaiko prie bet kokios figūros. Siuvom dar ir kitą, už mane aukštesniai ir proporcingai sunkesniai merginai, tai puikiai viskas tinka iš plonesnio trikotažo ir kakavinės spalvos. Geriausi trikotaszai ditekse, zveryne, nes kitur storesni. Metro kaina apie 45-50lt, sukniai dvieju metru reikia. Iš tų ku kalvarijose nekas , negraziai gulės tokia suknutė. Plius trikotazas turi buti dvipusis. Beje, ka kaunietes gali pasakyti apie pakaitos trikotazus?

Dėkui tau wink.gif
Aš tai iš praktiškumo jas atradau biggrin.gif Laukiuosi ir ieškojau suknelės kokios nesuddėtingos, bet šitos visai pakerėjo. Galėčiau ir dabar panešiot ir po gimdymo nereiktų atsisakyt lotuliukas.gif
O aš, žinok, kaip tik ruošiaus į pardę prie turgaus važiuot, nes pamenu, kad ten viskozinio būdavo nemažas pasirinkimas, tai pagalvojau, kad liuks jis gal? O tu kokios sudėties pirkai gal pameni? Viskozinį ar kokį sintetinį? Rusės savo forumuose mačiau vis mini " trikotažas-sviestas" ir sako, kad iš jo idealiausiai gaunasi. Kažin kokį jos turi omenyje?
Beje, gal gariūnuose būtų ko tinkamo, nes ten esu mačius daug trikotažo. Tik man tasyk nelabai tiko mat dauguma sintetiniai, bet šiuo atveju bent jau sesėms išleistuvėms būtų turbūt idealiausias variantas? Sau tai norėčiau kokio viskozinio

QUOTE(rama123 @ 2010 06 08, 10:38)
Gal galit parašyti tikslesnį adresą parduotuvės žvėryne?

UAB "DITEKSAS" parduotuvė
Kęstučio 1/9

QUOTE(une @ 2010 06 08, 10:49)
o siuvai su overloku? pas mane paprasta siuvimo masina, tai galvoju tiesiog adata pristaikyti  unsure.gif

aš nusipirkau specialią adatą trikotažui ir galvoju, kad turėtų užtekt bigsmile.gif ta adata, tai tokia su apvalesniu galiuku, kad audinio nesukapotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas turi pirmosios suknutės iškarpas?

Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2010 06 08, 14:56)
Ar kas turi pirmosios suknutės iškarpas?

štai čia wink.gif
Atsakyti
Ačiū.
O kas moka siūti? smile.gif
Atsakyti
siuvom su overloku, bet ir su paprasta imanoma, pagal brezini (kurio as neradau, nes nemoku rusiskai) , tai matosi,kad tik kelios siules. Pameginau su savo paprasta masina, kuri turi overlokine siule ir kelias skirtas trikotazams, tai viskas liux. O Del audinio- tai siulau tik viskozini, jis naturalus ir gerai krenta, medvilne nedailiai atrodys. Labai idomu,kas gariunuose, kokios kainos? jeigu kas vaziuos, lauksim atsiliepimu. Beje, merginos, kurios norit ilgesnes nei virs keliu, (ugiui 164) tai pirkit platesne nei 140cm medziga, ditekste buvo 147 rodos plotis, o ševčenkos gatveje 150cm, bet ten storokas kaip pirmiau minejau, kad ditekse man geriausiai buvo.

Del karvarkiu trikotazu viskoziniu ir margu- jei netinkami sitom sukniom, nes jos turi buti is abieju pusiu vienodos spalvos, nes susivarto visaip. Tai uztai jokiu margu iki siol nemaciau, tik vienspalves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 birželio 2010 - 18:34
Lachese, dar klausimukas, o raistelius irgi siuvote, ar prisitaikete, kazkokius kitokius ax.gif
Atsakyti
pasiuvom, nes medžiagytės nedaug jiems reikia, triju metru raištelio per akis, durem iš dviejų dalių, per medžiagos plotį kirpti kokius 4cm.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 06 09, 09:40)
pasiuvom, nes medžiagytės nedaug jiems reikia, triju metru raištelio per akis, durem iš dviejų dalių, per medžiagos plotį kirpti kokius 4cm.

Aciukas, niu nesiuveja as visai, bet taip noriu, tai gal susikaupsiu ir susigundysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 06 09, 10:40)

o man biski neaisku kaip su tais sonais kur breziny, apacioj raistelis o kaip sonai ten uzsiuti?
Atsakyti