Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

Man ant klubų taip pat sunkiau užsitempia, nes medžiaga ne iš tampriausiųjų. O jei pabandyti daryti tą dalį platesnę? Čia merginos kalbėjo, kad labai tamposi, bet bent maniškė medžiaga tai neturėtų išsitampyti smile.gif
Tiesa, šį ryt vienam pažįstamui pasimaiviau su savo hm... suknele... Liepė pažadėti, kad pasiųsiu tokią pat smile.gif. Sesuo buvo atvykusi į svečius, tai čia su pažadu neprasisukau - teko iš karto siūti dar vieną, o po to dar ir jos dukrytei sukurpėm tokią pačią smile.gif
Tiesa, sesei atidaviau saviškę, nes užsisvajojus iškirpau ne 140cm, o 120 doh.gif
Atsakyti
Borri žinok prasitempia su laiku, bet man tada jau nuo krutinės krenta lotuliukas.gif tai sakiau paliksiu pirmenybę, kad ant klubų gerai laikytųsi, o po apačia be rankovių maikutę pasirengsiu smile.gif
Atsakyti
o gal pasakytumete kur Klaipedoje trikotazo nusipirkti. jau nuo ziemos vis paziuriu i sia tema, vis ruosiuosi ruosiuosi. noriu as pasisiuti. tik nzn i kuria cia parduotuve nulekti, kad nereiketu viso miesto makaluoti, o tiksliai ten kur reikia..
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 08 02, 15:11)
o gal pasakytumete kur Klaipedoje trikotazo nusipirkti.

Aš pirkau Šilko tekstilėje, bet ne iš trikotažo siuvau smile.gif
Mačiau yra prie senojo turgaus parduotuveje ir Tiltų g. Visos parduotuvės vietoje, aplėksite smile.gif
Atsakyti
as nusipirkau salia urupejos audiniu parduotuveje. 1m--35lt, nzn ar cia brangu g.gif

dabar negaliu kaip niesti rankos noriu siuti ax.gif
Atsakyti
Kažkas ieškojo karvės schemos, čia šis tas. Ispaniškai, bet vis šiek tiek aiškiau biggrin.gif
http://vctryblogger....-mucca-cow.html
Atsakyti
visur emami ismatavimai vienodi, o jei as esu 48 dydi nesiojanti moteriske, tai man gal kazkaip daugiau visko ten reikia.kaip zinoti, gal kur yra koks orientyras?
Papildyta:
QUOTE(perle70 @ 2012 05 25, 11:50)
suknelė, kuria pasiųsit per 20 minučių 4u.gif
user posted image
user posted image

pabandykit, idėja puiki thumbup.gif

o jei naudoti neyranti trikotaza, tai gal cia tik sniurus prisisiuti tereiktu?issikerpi sau skyles ir viskas.ar as cia klaidingai isivaizduoju?
Atsakyti
QUOTE(barsuke @ 2012 11 08, 17:02)
visur emami ismatavimai vienodi, o jei as esu 48 dydi nesiojanti moteriske, tai man gal kazkaip daugiau visko ten reikia.kaip zinoti, gal kur yra koks orientyras?
Papildyta:
o jei naudoti neyranti trikotaza, tai gal cia tik sniurus prisisiuti tereiktu?issikerpi sau skyles ir viskas.ar as cia klaidingai isivaizduoju?

Orientyras - skyles pro kuria ilendi plotis. smile.gif As sau dariau taip: Paemiau trikotaza, tampriai juo apsitempiau per krutine ir atsimatavau kokio plocio man reikia.

Su neiranciu trikotazu - galite pabandyti kaip rasete. Jei pastebesite kad krastai darosi negrazus -apkantuosite smile.gif
Atsakyti