QUOTE(Kvaki @ 2011 02 01, 13:54)
Inc, gal galima konsultacijos
Nusipirkau vakar medžiagą. Plona ji lyg man pasirodė. Ploniausia iš turimų pardėj, na tų sintetinių, nes su medvilne buvo ir plonesnių, bet jos įtariu nelabai tinka, nes tuoj nusiburbuliuotų...
Bet kažkaip man tas visas gabalas sunkokas pasirodė(2,3m 1,6 pločio).Įsivaizduoju,kad suknutė lengvutė turi būt.
čia tai žaliai pagal tavo trio...
Kaip patikrint ar tinkama ta medziaga? Bijau sugadint, o po to pamatyt kad netinka šiai suknelei.
Tolokai man iki sostinės, tai provincijoj perku
žinok, iš manęs menka patarėja siuvimo klausimais, nes esu visiška pradedančioji

tad patirties mažai teturiu
šiaip ta šviesiai žalia nėr, kad būtų bais lengva. dėl to į vidų to juosmens ir gumą siuva, kad nenukristų nuo to svorio
nu tu kaip nors susikaupk ir gerai viską apmąsčius bandyk

nu jei nesigaus, kokią palaidinę gal pasisiūsi?
QUOTE(milda.25 @ 2011 02 02, 20:27)
labai dekui. dabar aiskiau. tik kokio plocio juostas daryt ir ar galima kazin vidury apskirtitima issikirpt kad nereiktu sonines siules daryt. beje, tu sakei kad neapsiuvai. tik nezinau ar sitos sukneles. tai cia apacios neapsiuvai? galvoju ar pavyktu issisukt prisiuvant tik juosmeneli ir juostas ju nepsiuvus... as vis del tos trikotazines siules galvoju. ir kokia cia siule butu artimiausia trikotazui. o adatos nuejus i parde trikotazui prasyt? ir siuliuko?
štai dar viena nuoroda apie šitą suknelę. gal dar ką išskaitysit vertingo?
http://tallerthantho...vertible-dress/
o dėl pločio kažkuriam aprašyme paminėta kaip pasiskaičiuot lyg? berods, kai sukeiti tas juostas krūtinės srityje, tai turi lyg po pažastimis užsibaigt. žodžiu paskaičiuot susikeitimui ir iki po pažastimis. nu bet tu pasitikslink. gal netyčia jau ir pamiršau, ok?

aš , žinok, anei vienos neapsiūlėjus esu. gal tiesiog paprastą siūlę naudot galima būtų? mhm, sakyk trikotažui, tai turėtų žinot

dar sakaiu paskysiu, kad kai kirpsi skylę pilvui, geriau pasidaryk pradžiai mažesnę ir jei reiks padidinsi. mat tas trikotažas nenuspėjamas ir pasidaro bais didelę skylė nei būni apskaičiavus ant popieriaus