Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

QUOTE(Magira @ 2011 05 01, 10:54)
Tai gal kokia fotke galima  ax.gif
Pasidziaugtumem ir mes kartu.

galima, galima, tik reikės prisiruošti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Nusprendžiau ir aš iškeisti "n" suknelių į šią vieną Emami lotuliukas.gif
Nusipirkau medžiagą, šiandien susikirpau, bet nesusiūvau doh.gif
iškilo man toks klausimėlis g.gif
Kokia siūle apdirbti tą siusiuvimą, kuris kaip suprantu gaunasi nugaroje... kadangi vidinė siūlė matosi kai pasikelia priekis, tai kaip padaryti kad ji gražiai trodytų? g.gif
Pasidalinkite patirtimi kas jau pasisiuvo ax.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2011 05 03, 23:09)
iškilo man toks klausimėlis  g.gif
Kokia siūle apdirbti tą siusiuvimą, kuris kaip suprantu gaunasi nugaroje... kadangi vidinė siūlė matosi kai pasikelia priekis, tai kaip padaryti kad ji gražiai trodytų?  g.gif
Pasidalinkite patirtimi kas jau pasisiuvo  ax.gif
Dėkui  4u.gif

Mane irgi tas pats domina 4u.gif
Atsakyti
pasisiuvau ir aš emami smile.gif . ir pačiai keista o jau aplinkiniu žvilgsniai : doh.gif blink.gif . nugarine siule siuvau su overloku, nes ta siulė neatsiverčia ir jos nesimato.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 07 17, 17:43)
pasisiuvau ir aš emami smile.gif . ir pačiai keista o jau aplinkiniu žvilgsniai  : doh.gif    blink.gif . nugarine siule siuvau su overloku, nes ta siulė neatsiverčia ir jos nesimato.

o kokie tie aplinkiniu zvilgsniai ax.gif
Atsakyti
na buvo toks atvejis, aš pasidariau iš enami pati pirma rodoma varianta, ir ėjau pro sustojima kur stovėjo dvi moteriškės (apie 30)ir sau tarpusavyje šnekučiavosi, o man praeinant pro jas, abi nutilo ir akis ismeigė lyg norėdamos suprast kuo aš čia apsirengus lotuliukas.gif kai praėjau atsigrežiau pasižiūrėt o jos į mane žiūri bigsmile.gif
Atsakyti
parodykit ir mums cia, labai idomu bigsmile.gif .
Atsakyti
Tikrai labai idomu imesk fotke -noriu pasiziuret .Ar jau isbandei kokius varijantus ???
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 07 17, 20:08)
na buvo toks atvejis, aš pasidariau iš enami pati pirma rodoma varianta, ir ėjau pro sustojima kur stovėjo dvi moteriškės (apie  30)ir sau tarpusavyje šnekučiavosi, o man praeinant pro jas, abi nutilo ir akis ismeigė lyg norėdamos suprast kuo aš čia apsirengus  lotuliukas.gif kai praėjau atsigrežiau pasižiūrėt o jos į mane žiūri bigsmile.gif

fainiai smile.gif net moteriskes nutyla ir pritrenktos biggrin.gif
tikrai pasirodykit kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
http://img808.images...72/nuot2019.jpg
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 07 17, 23:33)

Super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražu, net užpavydėjau rolleyes.gif
Atsakyti