Įkraunama...
Įkraunama...

Viena suknelė, o variantų daugybė

QUOTE(daiva_z @ 2012 07 25, 13:32)

Ačiū bigsmile.gif
Būtinai pasirodysiu kas gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 05 25, 11:50)
suknelė, kuria pasiųsit per 20 minučių 4u.gif
user posted image
user posted image

pabandykit, idėja puiki thumbup.gif

Suknele idomiai atrodo smile.gif Is kokio audinio geriausiai butu ja siuti? doh.gif Akivaizdu, kad audinys turi buti dvipusis...

Pasiuvus is frotinio trikotazo su rankovem butu fainas chalatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2012 07 25, 13:32)

Gal netycia brezinuka turite kaip sia pasisiuti? kaip suprantu rankoms imauti yra prisiuta medziaga,ar cia butu dviguba ax.gif ? Aciu, as sioje srity busiu naujoke.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2012 07 26, 02:40)
Gal netycia brezinuka turite kaip  sia pasisiuti? kaip suprantu rankoms imauti yra prisiuta medziaga,ar cia butu dviguba ax.gif ? Aciu, as sioje srity busiu naujoke.. 4u.gif

Zr. auksciau esancia zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 07 26, 07:07)
Zr. auksciau esancia zinute smile.gif

Aciu,nesusipratau is karto blush2.gif
O medziagyte turetu buti trikotazas su elastanu?Koki rinktumetes storesni ar plonesni?kad graziai kristu..o iskirpus rankoves reiktu apsiuti zigzagu?Pacia iskirpta medziaga taip pat uztektu apsiuti zigzagu(ar dar ir paprasta siule)?na kad geriau laikytu...
jei galite pakonsultuokite,zalia as sitoj srity...apie medziagas taip pat ne ka ismanau... biggrin.gif
osuknele gerai butu tokia tureti,aisku jei kas gausis man smile.gif

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 26 liepos 2012 - 16:18
QUOTE(solnyszko @ 2012 07 25, 20:27)
Suknele idomiai atrodo smile.gif Is kokio audinio geriausiai butu ja siuti?  doh.gif Akivaizdu, kad audinys turi buti dvipusis...

Pasiuvus is frotinio trikotazo su rankovem butu fainas chalatas  ax.gif

turetu sauniai gautis thumbup.gif ...as vis gundausi is plono trikotazo pasisiuti, bet vis rankos nedaeina blush2.gif taip ir vasara prabegs besiruosiant

Austejos*Mamyte, tinka bet koks plonas ir gerai krintantis trikotazas. Rankoviu isemimus ir krasta aplink geriausiai butu pametyti overloku ir paskui siaurai atlenkti, arba galima apkantuoti kokia juostele.
Atsakyti
Aciu uz patarimus,bandysiu siutis.veliau idesiu kas gavosi.
Beje skaiciau kad merginos trikotaza siuna su specialia adata ? g.gif ar uztenka tiesiog plonesne adata pasiimti,nes mano ziniomis kuo plonesne medziaga,tuo plonesne adata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2012 07 26, 18:16)
Aciu uz patarimus,bandysiu siutis.veliau idesiu kas gavosi.
Beje skaiciau kad merginos trikotaza siuna su specialia adata ? g.gif ar uztenka tiesiog plonesne adata pasiimti,nes mano ziniomis kuo plonesne medziaga,tuo plonesne adata  ax.gif

Geriau butu speciali adata uzapvalintu galiuku. Smaili adata kertatrikotazo siuliukus ir gali atsirasti skylutes.

Del Jusu minetos sukneles - krastus as apkantuociau juostele, juk reikia kad is abieju pusiu butu vienodas grazus krastas.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 07 26, 21:20)
Geriau butu speciali adata uzapvalintu galiuku. Smaili adata kertatrikotazo siuliukus ir gali atsirasti skylutes.

Del Jusu minetos sukneles - krastus as apkantuociau juostele, juk reikia kad is abieju pusiu butu vienodas grazus krastas.

ar cia kartais ne ta speciali kantine juostele? ar kaip ten ji vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2012 07 26, 22:21)
ar cia kartais ne ta speciali kantine juostele? ar kaip ten ji vadinasi? smile.gif

As siuciau to paties trikotazo juostele. Galima ir specialia trikotazine kantavimo juostele, bet reiktu ieskoti tinkancios, be to tai sugaistas laikas ir papildomos islaidos
Atsakyti
Pusantrų metų vis varvinau seilę į Jūsų temutę ir šiandien prisiruošiau pati. Sėdžiu su saviške "EMAMI". Och, Jums irgi iš pat pradžių taip nelengva buvo sugaudyti tuos raištukus? Seku, seku tas moterėles youtubėj, o man vis užsipainioja kažkas, išsprūsta doh.gif
Raištelius dariau apie 350cm, matyt, labai ryškiai per ilgi...
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2012 07 27, 00:38)
Pusantrų metų vis varvinau seilę į Jūsų temutę ir šiandien prisiruošiau pati. Sėdžiu su saviške "EMAMI". Och, Jums irgi iš pat pradžių taip nelengva buvo sugaudyti tuos raištukus? Seku, seku tas moterėles youtubėj, o man vis užsipainioja kažkas, išsprūsta doh.gif
Raištelius dariau apie 350cm, matyt, labai ryškiai per ilgi...

Mano raišteliai taip pat ilgi: medziagos plotis x 2 tai apie 3m. Jau gan ilgoki, bet man viskas OK. Man problema didesne yra su ta dalimi, kur jei uzsitempiu ant krutunės tai ant klubų niekaip doh.gif medžiagoje tik 5% elastano, gal todėl nesitampo taip g.gif Kai pasižiūriu video, lyg ir visi modeliai akcentuojami su apatine maikute, tai lyg ir tada turetų ant klubų daugiau nešioti. smile.gif
Atsakyti