Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Oho kokia graži megztuko dieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 21, 10:49)
Seniai buvau beužsukus  blush2.gif  Matau, kad sėkmingai lieknėjat  smile.gif  Ypač įstrigo močiutės liemenė, nieko sau, Naiste blink.gif  Super tiesiog, išsisaugojau foto, norėčiau ir aš tokios, tik nesuprantu, kaip tokios rankovės padaromos?

O aš irgi lieknėju  ax.gif Jau sumezgiau daugiau, nei pusę savo sankaupų rolleyes.gif  Tikiuosi, per vasarą subaigt viską  rolleyes.gif

Paskutinis darbelis iš likučių. Margokas išėjo  blush2.gif  Tikėjausi, kad vien rožinių siūlų užteks visam megztiniui, bet teko ir oranžinius, ir geltonus, ir žydrus sumegzt  doh.gif  - 300 g

labai labai labai fainas megztukas thumbup.gif o dieta ziuriu puikiai sekasi cool.gif
as esu nusikaltusi - labai reikejo silk mocherio bolerukui rolleyes.gif tai 75 gramus pirkau - muskite - kanorit darykit... bet kitaip negalejau verysad.gif
jau baigineju ji nerti ir tada vel kibsiu i dietinius reikalus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 21 birželio 2010 - 19:24
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 21, 19:22)
labai labai labai fainas megztukas thumbup.gif o dieta ziuriu puikiai sekasi cool.gif
as esu nusikaltusi - labai reikejo silk mocherio bolerukui rolleyes.gif tai 75 gramus pirkau - muskite - kanorit darykit... bet kitaip negalejau verysad.gif
jau baigineju ji nerti ir tada vel kibsiu i dietinius reikalus cool.gif

jei bus labai gražu nemušime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 21, 21:37)
jei bus labai gražu nemušime  biggrin.gif

svarkelis paprastutis ax.gif derintas prie neriniuotos suknios... tik sukia pas siuveja vis dar, ta nzn ar tikrai tiks tas rastelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 21, 20:39)
svarkelis paprastutis ax.gif derintas prie neriniuotos suknios... tik sukia pas siuveja vis dar, ta nzn ar tikrai tiks tas rastelis  unsure.gif

VA va jau pradedi teisintis, kad nemuštume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 31, 09:46)
Palaikau šį nepasitenkinimą drinks_cheers.gif

Na va, savaitgalį pasiautėjau su fotoaparatu, dabar tai jau dėsiu spamo.
Prieš:
user posted image

Po:
user posted image

Sumezgiau po kaupą biggrin.gif Dabar turiu 4050 g likučių.

Niekaip nepavyko įtikinti, kad suplyšę džinsai – labai madingi, teko pasitelkti vaizduotę:
user posted image

Labai labai seniai norėtas šalis, kuris apjungia dvi mano mėgstamas, bet retai naudojamas technikas - šakutę ir briuge nėrinius (410 g):
user posted image
user posted image

Mano panelės išleistuvinė suknelė "Žydinčios vyšnios" (400 g):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Šalis ir suknelė šiuo metu - mano patys mėgstamiausi ir gražiausi darbai blush2.gif Kam atrodo, kad persistengiau su nuotraukų kiekiu, galiu nuraminti - džiaukitės, kad nesukėliau visų 24, kurias buvau atrinkusi kaip tinkamas publikavimui biggrin.gif

thumbup.gif fantastika
Atsakyti
noreciau ir as savo dukrytei tokiu ''zydinciu vysniu'' suknytes thumbup.gif
Atsakyti
Palengvėjau beveik 100gr
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bangelee, iš galvos nėrei šalikėlius ar pagal schemą? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Šiandien oras tik mezgimui tinkamas. Tai ta proga vėl susisvėriau susirūšiavau savo siūlus. Ir kažkaip keistai jie pas mane dauginasi g.gif Maniau, kad jau beturiu 10 kg, bet, pasirodo, visi 12 besą. Paskui prisiminiau, kad mama dar 2 kg vilnonių siūlų atidavė, nes nusprendė, kad po rankos lūžimo megzt nebegalės.
P.S. gražūs šalikėliai
Atsakyti
Žinote, po gipso aš tik mezgimu rankos sąnarį vėl išjudinau. Taip kad tikėtina, kad jūsų mama neteisi.
Atsakyti
Pasirodysiu ir čia ax.gif , bliuskutė iš siūlų likučių smile.gif
user posted image
Atsakyti