Man ji irgi labai patinka. Per 2 savaites aš ją įveikiau vakarais prie teliko. Buvo, kelias naktis užsinėriau iki pirmos ir vėliau. Šeimyną suguldai, užsimeti kokį filmą ir pirmyn

super temele
jauciu, prisijungsiu prie jusu, mergaites, - kartu dietinsiuos, vis smagiau, kai bendraminciu yra
beda, tik kad siulu kalnas tik dideja - jei numezgi viena megztini, tuojau pat kazkaip stebuklingai siulu padvigubeja
matyt, labai bijau "bado"
grizusi is keliones pafotkinsiu savo sankaupas

jauciu, prisijungsiu prie jusu, mergaites, - kartu dietinsiuos, vis smagiau, kai bendraminciu yra

QUOTE(irenairsavi @ 2010 07 30, 21:55)
super temele
beda, tik kad siulu kalnas tik dideja - jei numezgi viena megztini, tuojau pat kazkaip stebuklingai siulu padvigubeja
matyt, labai bijau "bado"

va būtent. vos ne depresija apima kad taip sparčiai jie mažėja.
na pagaliau galiu parodyti pirmasias savo didziosios dietos sukneles nuotraukas

dar viena nuotraukyte

fantastika

Zuviukas:), fantastiškai gražu

aciu merginos
malonu skaityti jusu atsiliepimus

Sveikos siūlų maniakės
Netyčia radau šią temelę ir labai apsidžiaugiau, kad aš ne vienintelė maniakė, ir ne tik siūlų pirkimo, bet ir kitos rūšies rankdarbių žaliavų srityje
Tad tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį...
Dabar tik belieka savo sukauptą turtą susisverti ir nufotografuoti, bei taip sakant ,,prisiduoti,, savo likimo seserims
Nuostabus zuviuko darbelis, negaliu atsigrožėti

Nuostabus zuviuko darbelis, negaliu atsigrožėti