Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Man ji irgi labai patinka. Per 2 savaites aš ją įveikiau vakarais prie teliko. Buvo, kelias naktis užsinėriau iki pirmos ir vėliau. Šeimyną suguldai, užsimeti kokį filmą ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
super temele thumbup.gif
jauciu, prisijungsiu prie jusu, mergaites, - kartu dietinsiuos, vis smagiau, kai bendraminciu yra biggrin.gif beda, tik kad siulu kalnas tik dideja - jei numezgi viena megztini, tuojau pat kazkaip stebuklingai siulu padvigubeja doh.gif doh.gif doh.gif matyt, labai bijau "bado" lotuliukas.gif
grizusi is keliones pafotkinsiu savo sankaupas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2010 07 30, 21:55)
super temele  thumbup.gif
jauciu, prisijungsiu prie jusu, mergaites, - kartu dietinsiuos, vis smagiau, kai bendraminciu yra  biggrin.gif beda, tik kad siulu kalnas tik dideja - jei numezgi viena megztini, tuojau pat kazkaip stebuklingai siulu padvigubeja  doh.gif  doh.gif  doh.gif matyt, labai bijau "bado"  lotuliukas.gif
grizusi is keliones pafotkinsiu savo sankaupas  doh.gif

va būtent. vos ne depresija apima kad taip sparčiai jie mažėja.
Atsakyti
na pagaliau galiu parodyti pirmasias savo didziosios dietos sukneles nuotraukas ax.gif

user posted image

Atsakyti
dar viena nuotraukyte ax.gif

user posted image
Atsakyti
fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 07 31, 08:32)
dar viena nuotraukyte ax.gif

blink.gif wub.gif
Atsakyti
Zuviukas:), fantastiškai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos mirksiukas.gif malonu skaityti jusu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif koooks grožis thumbup.gif Zuviukas:) malačius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos siūlų maniakės 4u.gif Netyčia radau šią temelę ir labai apsidžiaugiau, kad aš ne vienintelė maniakė, ir ne tik siūlų pirkimo, bet ir kitos rūšies rankdarbių žaliavų srityje biggrin.gif Tad tikiuosi, kad priimsit mane į savo būrį... blush2.gif Dabar tik belieka savo sukauptą turtą susisverti ir nufotografuoti, bei taip sakant ,,prisiduoti,, savo likimo seserims mirksiukas.gif

Nuostabus zuviuko darbelis, negaliu atsigrožėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as tai mazai tesukudau verysad.gif tik 20 g. kazi ar tiek gavosi g.gif
user posted image
Atsakyti