Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Ačiū dar kartą 4u.gif Neturiu aš jokių schemų. Pasipaišiau sau šiek tiek ir mezgiau. Rankines toks pat raštas kaip palto tik siūlas dvigubas. Turiu dar baltų vilnonių siūlų apie 3kg, tai galvoju sau paltą su rankine susiorganizuoti.
Atsakyti
O pamusala rankines siuvai ar apmezgei kokia kita rankine?
Atsakyti
Labai gražūs jūsų visų darbai, ypač patiko zuviuko suknelė, čia vestuvinė ar pamergės?
Nu šita, merginos, gal galit patart, kaip sukrakmolint nertus žaisliukus? Viena mergina sakė, kad kažkaip į krakmolą kiša, bet gal yra koks kitas būdas, padarei formą, apipurškei kokiu standinimo purškikliu ir vualia? Bet ar toks yra? Ar čia aš prisigalvojau?
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 08 02, 12:27)
O pamusala rankines siuvai ar apmezgei kokia kita rankine?

Pamušalą mama siūsis. Niekaip nerandam gabalėlio linoleumo į dugną įdėt, visus pažįstamus apklausėm, nieks neturi doh.gif Reiks ką nors kito sugalvot
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 08 02, 13:59)
Pamušalą mama siūsis. Niekaip nerandam gabalėlio linoleumo į dugną įdėt, visus pažįstamus apklausėm, nieks neturi  doh.gif Reiks ką nors kito sugalvot

linoleumas gali smirdet....
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 13:09)
Labai gražūs jūsų visų darbai, ypač patiko zuviuko suknelė, čia vestuvinė ar pamergės?
Nu šita, merginos, gal galit patart, kaip sukrakmolint nertus žaisliukus? Viena mergina sakė, kad kažkaip į krakmolą kiša, bet gal yra koks kitas būdas, padarei formą, apipurškei kokiu standinimo purškikliu ir vualia? Bet ar toks yra? Ar čia aš prisigalvojau?

aciu ax.gif vestuvine cia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 02, 15:55)
aciu ax.gif vestuvine cia... smile.gif

vestuvinė...Ech, mano svajonė wub.gif

Įkeliu antrą kepuriuką wink.gif
user posted image

Merginos, paaiškinkit, turiu 1mm vašelius, bet ant vieno parašyta 1.00-10, o ant kito 12 1,0mm. Tai kuris čia tikrasis pirmo, nes pagal vąšelio galiuką, tai dydžiai tikrai skiriasi ( 12tas didesnis). Ir dar, MAXIUS rekomenduoja nerti 1,5 vąšeliu, o kas jei aš mažesniu dydžiu nersiu? Ne tas kritimas gaminio bus? Ar jei nersiu mažesniu bus standesnis? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 02 rugpjūčio 2010 - 15:48
As irgi tyliai dietinuosi su jumis biggrin.gif Esu padarius apie 20 darbu, bet taip ir nesusikaupiu visus nufotografuoti ir ikelti cia ax.gif
O cia vienas is mano naujausiu darbu, bolero. Bus dar ir suknele pire jo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 16:43)

vestuvinė...Ech, mano svajonė  wub.gif

Įkeliu antrą kepuriuką wink.gif
user posted image

Merginos, paaiškinkit, turiu 1mm vašelius, bet ant vieno parašyta 1.00-10, o ant kito  12  1,0mm. Tai kuris čia tikrasis pirmo, nes pagal vąšelio galiuką, tai dydžiai tikrai skiriasi ( 12tas didesnis). Ir dar, MAXIUS rekomenduoja nerti 1,5 vąšeliu, o kas jei aš mažesniu dydžiu nersiu? Ne tas kritimas gaminio bus? Ar jei nersiu mažesniu bus standesnis? g.gif

Aš Maxius neriu 2mm. vašeliu, nes labiau mėgstu minkštesnius rūbelius. Žinoma kuo mažesnis vašelis tuo standesnis gaminukas bus. Galbūt ir nelabai gražus kritimas gausis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 08 02, 19:01)
Aš Maxius neriu 2mm. vašeliu, nes labiau mėgstu minkštesnius  rūbelius. Žinoma kuo mažesnis vašelis tuo standesnis gaminukas bus. Galbūt ir nelabai gražus kritimas gausis.  g.gif

Ačiū cipa007 drinks_cheers.gif ( oj, jūsų nikas man priminė mano mergyčių serialo vieną iš herojų lotuliukas.gif ) Einu bandyt narpliot, nes laikas nelaukia, reikia jau sėst prie dietinimosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 20:06)

Ačiū cipa007  drinks_cheers.gif  ( oj, jūsų nikas man priminė mano mergyčių serialo vieną iš herojų  lotuliukas.gif ) Einu bandyt narpliot, nes laikas nelaukia, reikia jau sėst prie dietinimosi wink.gif

Mano nikas , tai mano papūgytės vardas 4u.gif
Atsakyti
Mano Naujas Darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti