Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Oi, Zuviuk, nerealu. Dabar prašom pasipasakoti: kokie siūlai, kiek suėjo, kiek laiko užtruko nunerti. Super gražu wub.gif wub.gif

O aš šiandien pagaliau priprašiau mamą nusifotografuoti su paltu. Iš viso su rankine 1,5kg siūlų suėjo.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks grazus paltukas. Bet ypatingai man patiko tasiukas wub.gif
Atsakyti
Zuviukas:) superine suknele thumbup.gif
Naiste777 paltukas ir tasiukas - fainuiliai clap_1.gif

O as irgi sukudau tik trupuciuka, galiukus naudojau
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O didesni darba - palaidine sau tai po truputi narplinu, liko apdaila padaryti, tada bandysiu pasisoryt.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 31, 19:15)
O aš šiandien pagaliau priprašiau mamą nusifotografuoti su paltu. Iš viso su rankine 1,5kg siūlų suėjo.

swoon.gif oho merginos.... nu ir pavarot blink.gif neturiu zodziu... pasakiska bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 31 liepos 2010 - 20:24
naiste777, Begalo begalo grazu wub.gif wub.gif wub.gif . Ir jusu mamai taip tinka.

mimrusikas, labai mieli zaisliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už pagyras. Mimrusiko žaisliukai tokie fainučiai. Man tai neužtektų kantrybės taip smulkiai knebinėtis.
Atsakyti
Zuviuk, naiste777, nuostabūs darbai
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 31, 19:15)
Oi, Zuviuk, nerealu. Dabar prašom pasipasakoti: kokie siūlai, kiek suėjo, kiek laiko užtruko nunerti. Super gražu  wub.gif  wub.gif

Jau paltas tai idealus wub.gif mama pynem apipinta tiesiog tobulai atrodo thumbup.gif noretusi kazko panasaus ir man ax.gif

o mano suknelyte tai suvalge 1kg Yarn Art Sofist siuliuku (100g 400m). Virsutine dali iki keliu nuneriau per 2 savaites, o saules kliosa per 3 savaites vakarais po truputuka bet ne kasdien... ax.gif Didziausias sios sukneles trukuma ir yra svoris.... bet mocheros nenorejau g.gif o siuliukai labai patiko... tik negalvojau, kad taip daug ju sueis.... ypac apaciai... Kliosas 600g suvalge blink.gif

yra dar ir bolerukas prie sito reikal, bet kadangi buvo karsta, tai neprireike... kada radus proga pafotkinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 rugpjūčio 2010 - 08:34
user posted image

na va pasikūdinau , ta margoji dalis vieni likučiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 01, 16:09)

Labai grazi suknele, toj margojoj dalyje visas grozis. Puikiai suderinti siulu likuciai thumbup.gif

Pradejau ir as dietinti. As nesverau savo turto. Bijau kad vyras is namu neisvarytu, kai pamatys kiek as siulu turiu. doh.gif
O daugiausia pas mane visokiu likuciu, po kamuoliuka po du ir is ju nelabai kas iseina. Tai rusuoju pagal tipa, pagal spalva, pagal stori. Tai pradejau traukti po maisiuka ir naikinti.
Cia vienas is rezultatu:
user posted image

tutejau nusipirkus silkiniu siulu perdirbtu is sariu. siulas grazus bet kai pradedi megzti tai gaunas nu toks negrazus mezginys, labai nusiures. Tai turejau kelis kamuoliukus vilnos ir mezgiau kas antra eilute vilna kas antra silkas, visai nieko suknele gavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 01 rugpjūčio 2010 - 17:34
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 01, 18:30)
Pradejau ir as dietinti. As nesverau savo turto. Bijau kad vyras is namu neisvarytu, kai pamatys kiek as siulu turiu. doh.gif
O daugiausia pas mane visokiu likuciu, po kamuoliuka po du ir is ju nelabai kas iseina. Tai rusuoju pagal tipa, pagal spalva, pagal stori. Tai pradejau traukti po maisiuka ir naikinti.
Cia vienas is rezultatu:

tutejau nusipirkus silkiniu siulu perdirbtu is sariu. siulas grazus bet kai pradedi megzti tai gaunas nu toks negrazus mezginys, labai nusiures. Tai turejau kelis kamuoliukus vilnos ir mezgiau kas antra eilute vilna kas antra silkas, visai nieko suknele gavos.

nu nepasakyciau kad is likuciu thumbup.gif labai vykusiai suderinti siuliukai atrodo nuostabiai wub.gif kaip beje ir visi kiti Jusu darbeliai 4u.gif zaviuosi jusu kruopstumu ir kurybiskumu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 rugpjūčio 2010 - 19:11
Naiste,

labai grazus komplektukas smile.gif
o gal tasiuko schemute butu galima gauti?
nes dabar kaip kartas rezgu plana tasiuka megzti:)

Atsakyti