kur lendantis pamusalas
ten rankena apsiuta ir visas vidus
O tai kad nėr čia ką kloti. Nieko nedėjau, kad neperšlaptų. Stengsiuos nevaikščiot per lietų ir sniegą
Rankenos yra apmegztos šlangutės, senukuose pirkau. Labai smagu, kad patiko
savitre,ir aš noriu tiek siūlų turėt
Naiste777, kaip visą laiką labai super darbelis
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 11, 23:58)
O tai kad nėr čia ką kloti. Nieko nedėjau, kad neperšlaptų. Stengsiuos nevaikščiot per lietų ir sniegą
Rankenos yra apmegztos šlangutės, senukuose pirkau. Labai smagu, kad patiko 
o šlangutės kam skirtos? Ir kuriame Senukų skyriuje?
Tiesa, merginose, iš kur jūs siūlų babinose gaunat?
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 13, 19:03)
o šlangutės kam skirtos? Ir kuriame Senukų skyriuje?
Tiesa, merginose, iš kur jūs siūlų babinose gaunat?
aš turiu iš senų laikų ir dar kaune ABC parduotuvėj jose parduoda vilnonius ir pusvilnonius siūlus
QUOTE(savitre @ 2010 09 11, 14:10)
vakar sėdžiu ir galvoju ar yra nors viena mezganti ar nerianti moteris kuri sugebįtų nusipirkti siūlų tiek kiek reikia pagaminti darbelį, sunaikinti visus likučius siūlo ir tik tada eiti pirkti kitam darbeliai? o jei ir yra itariu kad čia neužsuka
kad neužsikrėstų šita liga 
Labiesai
Aš tai kategorijai priklausau...nes negaliu pakęsti jokių likučių
O neužsukau čia, nes dietos nereikėjo
Savitre, aš muset nusižudyč su tavo siūlų kiekiu...
QUOTE(Capricorn @ 2010 09 14, 11:27)
Storai virvei ant kaklo pakaktų jų ir dar likt...
KOŠMAREKAS
Jomajo...Ir tu pvz pirkai juos žinodama ką gaminsi ir kai jau ateina eilė gamint nepritrūksti/nelieka/nepasikeičia norai idėjai????? 
ta dalis siūlų kuriuos pati pirkau (nes didžiąją dalį mama atsiuntė) tai pirkau nes 1. buvo akcija ir galvojau kad noriu vieno ar kito darbelio
2. pirkau nes buvo užsiprašę manęs kad pagaminčiau kelis darbelius, bet po kažkiek laiko persigalvojo ir taip tie siūlai liko pas mane
3. yra likę siūlai nuo darbelio pvz pirkau liemenei siūlų 4kamuoliukus bet pakeitus modeliuką liko 1,5 kamuoliuko siulo tai iš tokiu likučių nelabai šauna idėjų taip greitai ka nors gaminti o jei ir kyla idėja rankos nebenori tų siūlų nes jau būna truputį pabodę ir spalva ir siūlo storis (organizmas pats reikalauja pertraukos).
4. buvo dalis siūlų pirkta dar ir todėl kad žinojau jog tie siūlai ten kur aš perku žiemą bus brangesni o kadangi pirkau per karščius tai pvz iš mocherio nieko nesinorėjo tada ir daryti
5. liga yra liga o gydymas ilgas ir labai skausmingas, bet man pastebėjau pagrindinės ligos šaknys yra pirkimas o ne siūlai nes man visko labai reikia pvz dabar žinau kad siūlų nebegaliu pirkti tai norisi pirkti gėles
dėl pritrūkimo tai visada pirkdavau su atsarga arba jei žinau kad iš kart kibsiu i ta darbeli tai perku pagal tai kiek manau prireiks ir teko ne karta važiuoti dar nusipirkti tokiu siūlų dėl trūkumo
norų pasikeitimus tai man nėra buvę mezgant sau ar savo šeimynai kad norai nepasikeistų nes pamatau kokį originalų rūbą jo užsimanau bet pasjkui prisimenu toki dalyką kaip plagijavimas prasideda tada noro koregavimas ir gaunasi visai nepanašu i pradinį variantą (na nebent tiek kad jei sugalvota liemenė tai ir liko liemenę bet modelis visai kitas)
norėjau pasirodyti su savo keliais darbeliais bet kai pamačiau foto tokia didelę tai išsigandau gal galit pasakyti kaip foto sumažinti?
Capricorn bet kaip taip pavyksta nusipirkti siūlo butent tiek kiek reikia o paskui jei liko tuos galiukus sunaudoti? labai šaunu kad taip sugebat
QUOTE(savitre @ 2010 09 14, 12:18)
Capricorn bet kaip taip pavyksta nusipirkti siūlo butent tiek kiek reikia o paskui jei liko tuos galiukus sunaudoti? labai šaunu kad taip sugebat 
Kažkaip nuo pradžių taip pavykdavo, o dabar ir patirtis yra.
QUOTE(Capricorn @ 2010 09 14, 10:27)
Labiesai
Gavau signalą kad esu paieškoma
Storai virvei ant kaklo pakaktų jų ir dar likt...
KOŠMAREKAS
Jomajo...Ir tu pvz pirkai juos žinodama ką gaminsi ir kai jau ateina eilė gamint nepritrūksti/nelieka/nepasikeičia norai idėjai????? 
Nu gražu. Ateina į ligonių būrį ir tyčiojasi
Nu man pvz buvo, užsisakė grandiozinį krikštynų kostiumėlį, uodegą primynus judina, tik greičiau, krikštynos ant nosies, nespėsim, aš nupirkau 800 g siūlų, o ji sugalvojo, kad jai mezgėja jos mieste patikimiau
Bet dažniausiai būna, kad kažką mezgu ir bemegzdama suprantu, kad nepatinka man mezginys. Vieninteliai mezginiai, kurie man patinka yra tie, kuriuos numezgu svetimiems.
Va ir dabar, pradėjau iš lino pertekliaus nertinį, liko tik rankovės, ir man jis kažko ne
Arba pvz užeini į likučių temą, o ten kažkas atiduoda siūlų perteklių kilogramais. Nu kaip gali nepaimt????
QUOTE(savitre @ 2010 09 14, 11:18)
Viskas labai paprasta. Kai daug mezgi, iš anksto apskaičiuoti, kiek mezginiui siūlų prireiks labai lengva, o galiukai puikiai sueina į vaikiškus mezginukus. Tik kažkodėl įgyvendint man šitą planą sunkiau sekasi