Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(Mitutok @ 2010 09 14, 13:45)
Prisiruošiau nufotografuoti paskutinius mezginius. Dieta neitin intensyvi, bet vistiek smile.gif Pasigirti malonu  rolleyes.gif

labai gražu 4u.gif
QUOTE(savitre @ 2010 09 14, 13:46)

jau vyrukas koks rimtas wub.gif

QUOTE(meskute231 @ 2010 09 14, 13:52)
o aš prisiduosiu verysad.gif po ilgo bado - "persivalgymas"

ajetus, kokios gražios spalvos, tokių ir aš imčiau apsimesdama, kad nedieta biggrin.gif
___
aš tai visai nekūrybinga verysad.gif antrą tokį patį megztinį nusimezgiau, nes senasis buvo per mažas per iškilumus doh.gif
tai dabar prie jo sijoną kažkaip reiks nusiregzti, o tada gal ir į žmones bus galima išeit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marti: 14 rugsėjo 2010 - 14:23
Mitutok, Savitre, gražūs darbukai.
Pas mane siūlų daugėja, kai randu laaaaabai pigiai. Tada perku su mintis, kad ką nors kada nors sugalvosiu. Vieni siūlai taip yra tris metus pragulėję, kol radau tinkamą modeliuką. Ir dar, kai kas nors atiduoda. Turbūt nėra tokių, kur dykai duodamo gero daikto neimtų smile.gif Ir dabar vyro teta sakė, atiduos didelį maišą Vernito siūlų. Oi, laukiu laukiu, tik į Marijampolę reiks nuvažiuot
Atsakyti
Masyvūs dietos rezultatai biggrin.gif
user posted image

user posted image
user posted image

Tokiais tempais ir 4 kg ne per mažai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 14 rugsėjo 2010 - 16:21
Sveikos, dietinikės biggrin.gif

Kadangi neturiu valios dietoms, tai kol kas nebesilaikau blush2.gif blush2.gif Nors apie 2-3 kg. jau buvau numetus, bet.... doh.gif cool.gif
Tai va, atėjau pas jus su prašymų. Gal kas norėtu ruda ar juoda "Vernito" medvilne ar pusmedvilne atsikratyt. Man reik apie 200-300 g. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 09 14, 18:58)
Sveikos, dietinikės biggrin.gif

Kadangi neturiu valios dietoms, tai kol kas nebesilaikau blush2.gif  blush2.gif Nors apie 2-3 kg. jau buvau numetus, bet.... doh.gif  cool.gif
Tai va, atėjau pas jus su prašymų. Gal kas norėtu ruda ar juoda "Vernito" medvilne ar pusmedvilne atsikratyt. Man reik apie 200-300 g. ax.gif

O pusvilnės nereik?
Atsakyti
O su kuo ta pusvilnė juoda? Viena "dietininkė" (bandau tokia būti) mielai priglaustų. Tik reiktų man pažiūrėti, su kuo man reikia. Vieną kartą, kai trūko juodos pusvilnės, nusipirkau porą matkelių, o paaiškėjo, kad sintetika kita nei kad man reikia. Taip ir guli. Daugiau tokių nebemačiau (o dabar seniai ir beieškojau).
Beje, o gal čia yra žmonių iš Lentvario? Gal žinot, ar Lentvario kilimai firminėj vilnonių siūlų (ar ilgų siūlgalių) neparduoda? Man labai reiktų vienam eksperimentui kietesnės vilnos...
Atsakyti
Apgavau - ten vilna 100%. Ir ji šiurkšti ir skersuoja lygiai mezgant. Pirkau paltukui, taip ir guli dabar, nesugalvoju, kur sunaudot. Va taip ir susidaro perteklius g.gif
Atsakyti
Na, jeigu labai nori jos atsikratyti, o ji šiurkšti, manau, galėčiau padėti. Pridėčiau dar kitos spalvos vernito vilną (kaip padori rankdarbiautoja, turiu jos visokiausių atsargų) ir pabandyčiau vieną eksperimentą padaryti (ne mezgamą, bet iš siūlų, ir gal derinamą su mezgimu; jau net įsivaizduoju, nors vėliau save ir keikčiau dėl tokios nepraktiškos spalvos)
Atsakyti
Maximoje čiupinėjau kupranugario vilnos siūliukus, nu tikrai mieli, ir atrodo, kad nekanda, bet kaina tai doh.gif Gal kas esat mezgę? Kaip dėvisi šis siūlas? ( ten gal ne 100Pro. kupranugario vilna, su kažkuom maišyta,bet labai mielas plonas siūliukas)
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 15, 11:32)
Maximoje čiupinėjau kupranugario vilnos siūliukus, nu tikrai mieli, ir atrodo, kad nekanda, bet kaina tai  doh.gif Gal kas esat mezgę? Kaip dėvisi šis siūlas? ( ten gal ne 100Pro. kupranugario vilna, su kažkuom maišyta,bet labai mielas plonas siūliukas)

o kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 09 15, 12:46)
o kokia jų kaina?

žinok gal netiksliai info perteiksiu, bet manro 50gr. metražo nepamenu, tai apie 12-16Lt. ax.gif
Atsakyti
Mano siūlų atsargos dar šiek tiek sulieknėjo smile.gif

user posted image

Atsakyti