Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(Marti @ 2010 09 16, 20:40)
yra prekės, kurioms aukcionas vyksta, yra kur gali iškart pirkti smile.gif tik man asmeniškai tai čia baisi liga biggrin.gif

O per ką užsakot?
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 16, 20:51)
Čia tas nuorodas turbūt įdėjot valios ugdymui  biggrin.gif

kaip tikra lietuvė gi negaliu kitų nepanervinus lotuliukas.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 16, 22:38)
O per ką užsakot?

pati smile.gif
Atsakyti
o aš neatsilaikiau prieš Maximos akciją. Nusipirkau tuos storus po 5,99 (kurie anksciau 9,99 kainavo) smile.gif Labai norėjau. Tik dabar suku galvą, koks modeliukas iš tokių storų gražiai atrodytų smile.gif
Atsakyti
nu margasis kepuriukas vertas didziausiu pagyru ir del grozio ir del apmazejusiu siulu atsargu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 09 16, 10:28)
Mano siūlų atsargos dar šiek tiek sulieknėjo smile.gif

Labai grazus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 09 17, 08:52)
o aš neatsilaikiau prieš Maximos akciją. Nusipirkau tuos storus po 5,99 (kurie anksciau 9,99 kainavo) smile.gif Labai norėjau. Tik dabar suku galvą, koks modeliukas iš tokių storų gražiai atrodytų smile.gif

aš tai paėmiau tų plonyčių 40proc. akrilo/30proc. moherio/30proc. poliamido. Dabar žiūriu, kad ant etiketės parašyta, kad gamintojas Lietuva bigsmile.gif O visus kitus siūlus pačiupinėjau, tai nebent merinosai dar gundytų, kupranugario gal dar norėčiau, bet visi kiti tai "kanda", tai man tokiai jautruolei, tokie siūlai netinka. Ir tai dar klausimas ar šitas mocheris nekąs? g.gif Šiandien buvau Gariūnuose su reikalais, tai prie progos galvojau, paieškosiu to plono šilto siūliuko, bet kaip tyčia šiandien siūlai nedirbo. Ot geriausiai dietintis, kai prekybininkai nedirba lotuliukas.gif

Dabar mąstau, tų siūliukų spava tokia, kokios anyta nemėgsta, tiksliai ji kvailai įsitikinus, kad tokia spalva jai netinka. Tai dabar galvoju, ar jai megzti ką nors ar nea, nes jau praeitais metais gavo rankų darbą ( ne mano), tai nemačiau, kad nešiotų jį, o, kai į Vilnių atvažiuoja tai savo seną sutriušusį tą daiktą nešiojasi doh.gif Tai kažkaip pagalvojus, net noro jai megzti nėra, nes padės į spintą ir kandys suės gerus siūlus ir gerą daiktą ax.gif Jums nebūna tokių pavadinkim kūrybinių kančių biggrin.gif Nes siūlas tas superinis, prašosi mezgamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 17 rugsėjo 2010 - 14:06
Nu labai fainai atrodo tie kinietiški siūlai ,bet turiu silpnybę pačiupinus pirkt bigsmile.gif Tai palauksiu gal kiniečiai užveš ,,gyvai'' tongue.gif
Atsakyti
Aš tai iš visų jėgų stengsiuos neit šią savaitę į maximą, nes būtinai prireiks ko nors ax.gif Dietinu atsargas. Apšiltinau panas savo. Tik pasvert pamiršau, o dabar džiūsta viskas doh.gif
Liemenė dičkei, naminė dažyta vilna:
user posted image
Šlaižiojimo kostiumėlis mažajai. Čia kad nebūtų liūdna gūdų rudenį:
user posted imageuser posted image
Sagų atspalvis skiriasi, bet taip jau būna, kai eini pirkt be siūlo galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 17, 17:25)

Šlaižiojimo kostiumėlis mažajai. Čia kad nebūtų liūdna gūdų rudenį:

jetus koks gražus wub.gif aš vis kaupiuos šitas nasrų kelnytes savo damai į darželį numegzt, bet kažkaip bijau, kad nesigaus, tai net ir nepradedu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 16, 19:55)
http://shop.ebay.com...-All-Categories
jie čia parduoda. turiu trejus siulus nusipirkus, tai bambukiniu 50g. pirkau už 3,50. nežinau ar čia daug ar mažai, bet norėjau išbandyti. vilnos 600m. pirkau už 7lt. aišku gali būti, kad ir kokybė siūlų kaip ir viskas kinietiška biggrin.gif

Manęs tai nenuvylė jų siūlai mirksiukas.gif Tiek vilna, tiek kašmyras 4u.gif Tad stengiuos dažnai nelandžioti į ebėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 09 18, 15:52)
Manęs tai nenuvylė jų siūlai mirksiukas.gif  Tiek vilna, tiek kašmyras 4u.gif  Tad stengiuos dažnai nelandžioti į ebėjų biggrin.gif

as su Ebay nesusidraugauju doh.gif ne viena karta ten buvau uzejusi, bet nesuprantu kaip reikia pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 09 17, 17:25)
Aš tai iš visų jėgų stengsiuos neit šią savaitę į maximą, nes būtinai prireiks ko nors  ax.gif  Dietinu atsargas. Apšiltinau panas savo. Tik pasvert pamiršau, o dabar džiūsta viskas  doh.gif

labai linksmas kostiumelis thumbup.gif ir puikus siulu dietos rezultatas thumbup.gif
Atsakyti