Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 09:14)
koks gražus wub.gif aš bandau pagal rusišką aprašymą panašią numegzt, al nesigauna visiškai sad.gif

aš irgis kepurių temoje panaršiusi esu, bet pagalvojau, kad paprasčiausiai bus megzt keturiais virbalais, pamezgi atnarą, o paskui tiesiai mezgi tik su trimis virbalais, o viršuje, paprasčiausiai užbaigi ir susiuvi siūlę. Gal net, sakyčiau, geriausiai, kad susiuvimas viršuj, nes tada gal su kepuriuku miegoti, niekur jokia siūlė netrukdo, o ant galvos gi nemiega biggrin.gif Jei ką, tai rašyki į AŽwink.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius atsiliepimus. Juk pacios zinot kai kazkas pagyria kitas darbelis geriau einasi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 29, 12:24)

aš irgis kepurių temoje panaršiusi esu, bet pagalvojau, kad paprasčiausiai bus megzt keturiais virbalais, pamezgi atnarą, o paskui tiesiai mezgi tik su trimis virbalais, o viršuje, paprasčiausiai užbaigi ir susiuvi siūlę. Gal net, sakyčiau, geriausiai, kad susiuvimas viršuj, nes tada gal su kepuriuku miegoti, niekur jokia siūlė netrukdo, o ant galvos gi nemiega biggrin.gif Jei ką, tai rašyki į AŽwink.gif

aciu. bandysiu, o jei nesigaus, kreipsiuos
Atsakyti
visu pirma parodau kiek turiu sulieknet, bet cia aisku dar ne visi siulai, dar koks trecdalis yra visokiu mazesniu kamuoliuku, jau buvau nemazai apmazinus, bet giminaiciai dovanu priveze, tai vel darbelio iki vasaros turesiu thumbup.gif

user posted image

o cia keletas dietos rezultatu is ankstensnes dietos ir dabartines

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

laukite tolimesniu mano lieknejimo rezultatu smile.gif
Atsakyti
O taip, pagarba. Kruopštumas neišpasakytas.
Atsakyti
user posted image
tik as kai kairiaranke man tas triju suemimas nesigavo sad.gif
net nesversiu biggrin.gif jauciu kokia 10 gramu jei bus tai cia daug tada lotuliukas.gif
Atsakyti

liolke, aš visai norėčiau vietoj to kiškučio pabūti lotuliukas.gif Labai gražūs darbeliai wink.gif
Ale kokius jūs supratingus giminaičius turit, kurie dovanų kalnus siūlų tempia ax.gif

Marti, šauniai pavyko kepurėlė, o sakei, kad kažkas nesigauna wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 30 rugsėjo 2010 - 17:39
QUOTE(liolke @ 2010 09 30, 17:27)

Kokios pirštinės wub.gif

QUOTE(Marti @ 2010 09 30, 17:54)

puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 30, 19:38)
[i]
liolke, aš visai norėčiau vietoj to kiškučio pabūti lotuliukas.gif Labai gražūs darbeliai wink.gif
Ale kokius jūs supratingus giminaičius turit, kurie dovanų kalnus siūlų tempia  ax.gif

planavau pradzioj pati ten itupt, bet pati save fotografavau tai biski sunkoka tai per aukstai tai per zemai keleta pasidariau nuotrauku, bet viso siulu grozio nesimate tai itupdziau kiski, kad viduriukas nebutu tuscias
o del giminaiciu jo jie nuostabus wub.gif thumbup.gif , vienas is ju pats prijauciantis mezgima, tai atsimine, kad giminej daugiau tokiu, didelis aciu jiems
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 09 30, 18:38)
Marti, šauniai pavyko kepurėlė, o sakei, kad kažkas nesigauna wink.gif[/i]

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 30, 18:45)

aciu. tik ateiciai dar reiks ismokt tris akis suimt kaip visi normalus zmones doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit šios kepurės schemytę?

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif nu čia ir tep aišku kad visos norėtume kiškučio vietoj bent sekundėlę patupėt

gražūs ir KRUOPŠTŪS darbeliai, o pirštiniukai tai išvis perfect wub.gif
Atsakyti