Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

mano dieta numezgiau vyrui kojines(foto nebus, nes juodai mėlynos o aš tokiu fotkinti nemoku) 100gr ir megztukas mergaitei (parodysiu kai isiūsiu užtrauktuklą) 200gr
viso nudietinta šiam kartui 300gr
Atsakyti
Tai prisiduodu ir aš. Kepurytė ir skarelė dičkei, apie 110g ir megztinis sesei, apie 560g. Foto irgi nebus, nes niekur nerandu fotiko laido ir sesė grįš tik mėnesio gale. Siūlų liko 12330g. Oi, daug dar, o jau noriu naujų
Atsakyti
Aš irgi truputį sudietinau - megztinukas-švarkelis dukrai (pradinė versija buvo švarkelis man) apie 350 g (siūlai medvilnė). mirksiukas.gif
Foto bus, kai išeisiu į atostogas ax.gif , nes dabar ryte kol dar būnu namie nėra modelio, o vakare kai grįžtu, jau per tamsu fotkinti doh.gif
Atsakyti
daug kantrybes pareikaavlusi dieta, kuri numete 50 g mocheros nuo drakiaus virsvorio ir dar kokius 10g gulbes plunksnu siulo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 08 spalio 2010 - 17:20
Zuviukai, kaip gražu. Niu man neina niekaip prisijaukinti šakutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 10 08, 18:43)
Zuviukai, kaip gražu. Niu man neina niekaip prisijaukinti šakutės  doh.gif

aciu ax.gif jei Kauniete, galim gyvai susitikti. parasyk AZ pakonsultuosiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 08 spalio 2010 - 18:06
Kaip gražu smile.gif Aš irgi niekaip neprisiruošiu šakutės į rankas paimti verysad.gif
Atsakyti
Dietai:
user posted image
Atsakyti
Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , superinė idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti

Skambanti tyla,
VA ČIA TAI IŠRADINGUMAS! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 10 spalio 2010 - 10:34
QUOTE(eling @ 2010 10 10, 11:33)
Skambanti tyla,
VA ČIA TAI IŠRADINGUMAS!  thumbup.gif

Ui, čia ne mano , tik idėja. Bet idėjos ieškojau sau....kažkada įvykdysiu. 4u.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau, dar idėjų iš internetinių platybių:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti