Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

Neatsimenu kurbet maciau megztas kojines, labai margaspalves. Gal kuri ka turit panasaus? Manau tai geras budas "pasikudinti" ir ziema silta bus. Kojines ne dryzuotos bet ten lyg ornamentai kazkokie. Neatsimenu. doh.gif
Padekit
Atsakyti
http://public.fotki....p/sl381937.html
LINA BATA- ar ne apie sias? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 03 spalio 2010 - 12:09
QUOTE(Marti @ 2010 09 30, 17:54)
user posted image
tik as kai kairiaranke man tas triju suemimas nesigavo sad.gif
net nesversiu biggrin.gif jauciu kokia 10 gramu jei bus tai cia daug tada  lotuliukas.gif

aš galiu patarti, mat kaip kairiarankei lygiai tas pats išėjo, bet poto mama paprotino kaip reik smile.gif žodžiu kai prieina vieta tas tris sumegzti tai pirma ir antra reik sukeisti vietomis kad antroji būtų ant viršaus ir tada visas tris išmegzti. Aš išmezginėju su vašeliu, nes su virbalu man neišeina blush2.gif

pabandysiu nupiešti

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aciu Tiklis 4u.gif , kaip apie tokias svajoju. Gal cia tavo darbeliai?
Man tai cia aukstas pilotazas.
Papildyta:
Tiklis, ar sitos kojines apvaliai megztos? Gal uzduodu durna klausima bet as ant nuotraukos taip matau. Gal galit kas paaskinti. Ar cia megzta ratu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Bata @ 2010 10 04, 18:57)
Aciu Tiklis 4u.gif , kaip apie tokias svajoju. Gal cia tavo darbeliai?
Man tai cia aukstas pilotazas.
Papildyta:
Tiklis, ar sitos kojines apvaliai megztos? Gal uzduodu durna klausima bet as ant nuotraukos taip matau. Gal galit kas paaskinti. Ar cia megzta ratu? doh.gif

blush2.gif taip-cia mano rakaliojimas...cia broliui,o dar tokias pat numezgiau ir jo 4 m vaikuciui blush2.gif ..jos megsttos ''apvaliai''.5 virbalais..labai nesunku,jei moki megsti kojines,tik laiko sugaisti daugiau siulus ''kaitaliodama'' biggrin.gif ..jei dar ko reikes-drasiai kreipkis i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 04 spalio 2010 - 19:12
atkeliauja dar dvi siulu dietos naujienos:4u:

Storas ir siltas varkelis prie kurio dar planuojamos riesines ir minkstas siltas salikas-salis rolleyes.gif suejo visas 1 kg vernito akrilo
user posted image

ir megztukelis mazam padykusiam berniukui:bigsmile: sudietines apie 150g pusvilnes
user posted image
Atsakyti

Tiklis aciu uz atsakyma. Bandysim g.gif
Tik nezinau kada pradesiu nes dabar pleda mezgu. Bet butinai nusimegsiu. O ornamentus is galvos emei ar kur matei?
Papildyta:
[quote=Zuviukas:),2010 10 04, 18:42]

Zuviukas labai saunus darbeliai thumbup.gif , ypac patiko megztukas vaikiskas megztukas
Atsakyti
[quote=Lina Bata,2010 10 04, 20:54]
Tiklis aciu uz atsakyma. Bandysim g.gif
Tik nezinau kada pradesiu nes dabar pleda mezgu. Bet butinai nusimegsiu. O ornamentus is galvos emei ar kur matei?
Papildyta:
[quote=Zuviukas:),2010 10 04, 18:42]
Zuviukas labai saunus darbeliai thumbup.gif , ypac patiko megztukas vaikiskas megztukas
[/quote]
zvaigzdes nusiziurejau blush2.gif ...o siaip rasta ''pasipaisiau'' pagal akiu skaiciu.. mirksiukas.gif (sudeliojau motyvus taip.kad uztektu akiu ir t.t.)
Atsakyti
Dieve, kokia nuostabi tema!!!
Na man irgi reiktų jau tos dietos - tik vyras išbogino siūlus rūsin, o aš jau šiandien nedrąsiai prašiau "tik vieną kokį maišiuką" parnešt doh.gif

QUOTE(Zemugne @ 2010 09 14, 22:25)
Beje, o gal čia yra žmonių iš Lentvario? Gal žinot, ar Lentvario kilimai firminėj vilnonių siūlų (ar ilgų siūlgalių) neparduoda? Man labai reiktų vienam eksperimentui kietesnės vilnos...

Aš ne iš Lentvario, bet šito gero turiu, jei dar reikia. Keletą maximos maišų blush2.gif Likę nuo sirgimo vytinėmis juostomis, dabar sirgimas apslūgęs jau porą metų, o siūlų vis dar yra. Turiu įvairaus pilkumo smėlinių atspalvių, dar tokių Šlykščiai Rūžavų (ne, ne rožinių, o Rūžavų), mėlynų lyg... Mielai pasidalinsiu. Tik negaliu žalių duot, nes Gal Dar Kažkam Prireiks biggrin.gif
Dar turiu tokių keistų siūlų... Pvz prieš keletą metų savo patėviui (apie 60 metų, apie 100 kg) nutarus megztinį numegzt buvau. Nupirkau tokių storųųųų siūlų. Daug. Tokių smėlinių maloniai. Grįžus namo ir apžiūrėjus atidžiau paaiškėjo, kad siūlai gal labiau būtų.... abrikoso spalvos doh.gif Na va ir guli jie. Daug jų. Ir panaši istorija nutikusi su jau plonesniais rudai kanapėtais siūlais. Irgi daug. Ir žali kažkokie.... bet žali jau tokie suvargę, kad gal reiks sumegzt kokią paklodėlę šuniui (nors šuo vis tiek miega lovoje, tai ta paklodėlė... blush2.gif ).
Na bet va jau dabar sugalvojau, kad reikia man kepurės ir pirštinių gal kokių... Ir vyras maloniai leido jam numegzti kepurę. Tai reiškia, kad prie tų likučių, iš kurių pradėsiu megzt, reikės nusipirkt dar truputį siūlų, kurie tiktų ir tada... na dar likučių liks... Blogiausia, kad mezgu tai aš labai jau neypatingai. O megzt moku tai tik kojines, šalikus ir labai kreivus megztinius arba liemenes... Be raštų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 10 04, 22:51)
Na man irgi reiktų jau tos dietos - tik vyras išbogino siūlus rūsin, o aš jau šiandien nedrąsiai prašiau "tik vieną kokį maišiuką" parnešt  doh.gif
Aš ne iš Lentvario, bet šito gero turiu, jei dar reikia. Keletą maximos maišų  blush2.gif  Likę nuo sirgimo vytinėmis juostomis, dabar sirgimas apslūgęs jau porą metų, o siūlų vis dar yra. Turiu įvairaus pilkumo smėlinių atspalvių, dar tokių Šlykščiai Rūžavų (ne, ne rožinių, o Rūžavų), mėlynų lyg... Mielai pasidalinsiu. Tik negaliu žalių duot, nes Gal Dar Kažkam Prireiks biggrin.gif
Dar turiu tokių keistų siūlų... Pvz prieš keletą metų savo patėviui (apie 60 metų, apie 100 kg) nutarus megztinį numegzt buvau. Nupirkau tokių storųųųų siūlų. Daug. Tokių smėlinių maloniai. Grįžus namo ir apžiūrėjus atidžiau paaiškėjo, kad siūlai gal labiau būtų.... abrikoso spalvos  doh.gif  Na va ir guli jie. Daug jų. Ir panaši istorija nutikusi su jau plonesniais rudai kanapėtais siūlais. Irgi daug. Ir žali kažkokie.... bet žali jau tokie suvargę, kad gal reiks sumegzt kokią paklodėlę šuniui (nors šuo vis tiek miega lovoje, tai ta paklodėlė...  blush2.gif ).
Na bet va jau dabar sugalvojau, kad reikia man kepurės ir pirštinių gal kokių... Ir vyras maloniai leido jam numegzti kepurę. Tai reiškia, kad prie tų likučių, iš kurių pradėsiu megzt, reikės nusipirkt dar truputį siūlų, kurie tiktų ir tada... na dar likučių liks... Blogiausia, kad mezgu tai aš labai jau neypatingai. O megzt moku tai tik kojines, šalikus ir labai kreivus megztinius arba liemenes... Be raštų biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=žostautė,2010 10 04, 19:51]

Zostaute, rasai tai tiesiog kaip apie mane biggrin.gif . Kaip teisingai. As negaliu ramiai praeiti pro siulu parduotuve(o ji kaip tik pakeliui namo). Cia tikrai liga doh.gif
Atsakyti
Niu, rodomės toliau ax.gif Dieta - dvi tokios servetėlės wink.gif

user posted image
Atsakyti