Dieve, kokia nuostabi tema!!!
Na man irgi reiktų jau tos dietos - tik vyras išbogino siūlus rūsin, o aš jau šiandien nedrąsiai prašiau "tik vieną kokį maišiuką" parnešt
QUOTE(Zemugne @ 2010 09 14, 22:25)
Beje, o gal čia yra žmonių iš Lentvario? Gal žinot, ar Lentvario kilimai firminėj vilnonių siūlų (ar ilgų siūlgalių) neparduoda? Man labai reiktų vienam eksperimentui kietesnės vilnos...
Aš ne iš Lentvario, bet šito gero turiu, jei dar reikia. Keletą maximos maišų

Likę nuo sirgimo vytinėmis juostomis, dabar sirgimas apslūgęs jau porą metų, o siūlų vis dar yra. Turiu įvairaus pilkumo smėlinių atspalvių, dar tokių Šlykščiai Rūžavų (ne, ne rožinių, o Rūžavų), mėlynų lyg... Mielai pasidalinsiu. Tik negaliu žalių duot, nes Gal Dar Kažkam Prireiks

Dar turiu tokių keistų siūlų... Pvz prieš keletą metų savo patėviui (apie 60 metų, apie 100 kg) nutarus megztinį numegzt buvau. Nupirkau tokių storųųųų siūlų. Daug. Tokių smėlinių maloniai. Grįžus namo ir apžiūrėjus atidžiau paaiškėjo, kad siūlai gal labiau būtų.... abrikoso spalvos

Na va ir guli jie. Daug jų. Ir panaši istorija nutikusi su jau plonesniais rudai kanapėtais siūlais. Irgi daug. Ir žali kažkokie.... bet žali jau tokie suvargę, kad gal reiks sumegzt kokią paklodėlę šuniui (nors šuo vis tiek miega lovoje, tai ta paklodėlė...

).
Na bet va jau dabar sugalvojau, kad reikia man kepurės ir pirštinių gal kokių... Ir vyras maloniai leido jam numegzti kepurę. Tai reiškia, kad prie tų likučių, iš kurių pradėsiu megzt, reikės nusipirkt dar truputį siūlų, kurie tiktų ir tada... na dar likučių liks... Blogiausia, kad mezgu tai aš labai jau neypatingai. O megzt moku tai tik kojines, šalikus ir labai kreivus megztinius arba liemenes... Be raštų