QUOTE(netikėtai @ 2010 05 31, 15:02)
Panele Prym jau man tas tavo šalis Seilė iki žemės nutyso Jazau kokis grožis,nenusakomas. Baisiai tokio norėčiau Ar turi kokius scemiukus ar čia iš galvos ir minties? Nesu šakutės įvaldžiusi,bet dėl tokio grožio surizikuočiau
Ir suknytė tokia psvajotina Tiokpupos mano viena jau nenori nertų rūbų,o kitai dar dzin.Reiks paaugint.
Ir suknytė tokia psvajotina Tiokpupos mano viena jau nenori nertų rūbų,o kitai dar dzin.Reiks paaugint.
Ačiu

Schema
QUOTE(FasolkosMama @ 2010 05 31, 15:24)
panele Prym, o jau mezginių originalumas pasakiškas, mažosios Jūsų Princeses suknelė nepakartojama, likau sužavėta.
O dar nuotraukos su žaluma kaip iš mano atostogų miestelio Perlojos, taip ir nukeliavau tuo tiltu su mergaite
O dar nuotraukos su žaluma kaip iš mano atostogų miestelio Perlojos, taip ir nukeliavau tuo tiltu su mergaite

Ačiu

QUOTE(naiste777 @ 2010 05 31, 16:41)
Aš ir juos užmačiau, irgi prisisvaigau, kas iš jų galėtų išeit. Bet ėmiau ir atsisakiau Nereikalingų siūlų likučių temos prenumeratos, vot. Turiu savo dar 11,5 kg.
Ir dar apie tą šalį. Pagyrimams žodžių trūksta. Vienžo, fantastika . O šakutė man dar vis mistika. Pvz., kaip reikia pasiskaičiuoti kokio ilgio juostą nusinerti?
Ir dar apie tą šalį. Pagyrimams žodžių trūksta. Vienžo, fantastika . O šakutė man dar vis mistika. Pvz., kaip reikia pasiskaičiuoti kokio ilgio juostą nusinerti?

Ačiu

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 05 31, 17:13)
Ačiu

QUOTE(uodegas @ 2010 05 31, 17:18)
Aš pagaliau prieš kraustynes ir savo atsargas suskaičiavau. 2 didelės kartoninės dėžės, 5 dėžutės nuo kačių maisto ir vienas komodas.... Na, sakyčiau, kokie 0,25 kub.m bus 

QUOTE(mimrusikas @ 2010 06 01, 08:02)
O koks suknees grazumas, ir salio zinoma.
na ir as pagaliau galiu savo dietinimosi rezultata parodyt. Sunaudojau is viso apie 1 kg siulu.
na ir as pagaliau galiu savo dietinimosi rezultata parodyt. Sunaudojau is viso apie 1 kg siulu.
Ačiu

Na, ir įdėjot darbo

QUOTE(Lexana @ 2010 06 01, 09:56)
Ačiu

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2010 06 01, 12:03)
Vat butent, pirmiausia, prieš pradedant dietą, reikėtų nebeužeiti į "Nereikalingų siūlų likučius"
Bet aš darau paslaugą visuomenei! Padedu atsikratyti pertekliaus!