Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos - 2

QUOTE(netikėtai @ 2010 05 31, 15:02)
Panele Prym jau man tas tavo šalis Seilė iki žemės nutyso Jazau kokis grožis,nenusakomas. Baisiai tokio norėčiau Ar turi kokius scemiukus ar čia iš galvos ir minties? Nesu šakutės įvaldžiusi,bet dėl tokio grožio surizikuočiau 
Ir suknytė tokia psvajotina Tiokpupos mano viena jau nenori nertų rūbų,o kitai dar dzin.Reiks paaugint.

Ačiu 4u.gif Šalis:
user posted imageuser posted image
Schema

QUOTE(FasolkosMama @ 2010 05 31, 15:24)
panele Prym, o jau mezginių originalumas pasakiškas, mažosios Jūsų Princeses suknelė nepakartojama, likau sužavėta.
O dar nuotraukos su žaluma kaip iš mano atostogų miestelio Perlojos, taip ir nukeliavau tuo tiltu su mergaite smile.gif

Ačiu 4u.gif

QUOTE(naiste777 @ 2010 05 31, 16:41)
Aš ir juos užmačiau, irgi prisisvaigau, kas iš jų galėtų išeit. Bet ėmiau ir atsisakiau Nereikalingų siūlų likučių temos prenumeratos, vot. Turiu savo dar 11,5 kg.

Ir dar apie tą šalį. Pagyrimams žodžių trūksta. Vienžo, fantastika . O šakutė man dar vis mistika. Pvz., kaip reikia pasiskaičiuoti kokio ilgio juostą nusinerti? g.gif

Ačiu 4u.gif Aš nėriau iš kelių dalių, bendras juostos ilgis virš 10 m, tai pradėjo painiotis. Paskutinę dalį skaičiavau pagal raštą, kiek reikia. Šakute labai paprasta išmokti, man užteko pažiūrėti į instrukciją ant įpakavimo. Kol nemoki, atrodo sudėtinga, o iš tikrųjų daug lengviau nei megzti ar nerti.

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 05 31, 17:13)
VAU thumbup.gif  ir padietinta normalia ir dietinimosi rezultatai vercia is koto  thumbup.gif  bigsmile.gif

Ačiu ax.gif 4u.gif

QUOTE(uodegas @ 2010 05 31, 17:18)
Aš pagaliau prieš kraustynes ir savo atsargas suskaičiavau. 2 didelės kartoninės dėžės, 5 dėžutės nuo kačių maisto ir vienas komodas.... Na, sakyčiau, kokie 0,25 kub.m bus  blush2.gif

lotuliukas.gif Kas balkonais matuoja, kas kačių maistu... rolleyes.gif

QUOTE(mimrusikas @ 2010 06 01, 08:02)
O koks suknees grazumas, ir salio zinoma.
na ir as pagaliau galiu savo dietinimosi rezultata parodyt. Sunaudojau is viso apie 1 kg siulu.

Ačiu 4u.gif
Na, ir įdėjot darbo doh.gif Bus gražūs prisiminimai.

QUOTE(Lexana @ 2010 06 01, 09:56)
Panele Prym, kokie dail8s rankdarbiai. wub.gif Šalis neapsakomai gražus. thumbup.gif O suknytė...

Ačiu 4u.gif

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2010 06 01, 12:03)
Vat butent, pirmiausia, prieš pradedant dietą, reikėtų nebeužeiti į "Nereikalingų siūlų likučius"

Bet aš darau paslaugą visuomenei! Padedu atsikratyti pertekliaus! rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 01, 09:23)
ohoho kiek pasiruosta krikstynoms  thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2010 06 01, 10:56)

Mimrusik, bet jau koks pasiruošimas krikštynos. bigsmile.gif Viską pati padarei? rolleyes.gif Šaunuolė. friends.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2010 06 01, 13:28)
Na, ir įdėjot darbo doh.gif Bus gražūs prisiminimai.
Ačiu 4u.gif
Bet aš darau paslaugą visuomenei! Padedu atsikratyti pertekliaus! rolleyes.gif  blush2.gif

Aciu uz pagyras. Visiems dalyviams buvo netiketa ir smagu.
bet va vakar tai sugriesijau, negalejau parduotuvej ramiai pro siulus praeit ir nusipirkau 300 g ivariu pasteliu spalvu siulu zaislams blush2.gif , bet ryt jau imsiuos ju naikinimo blush2.gif
Atsakyti
Panele Prym-labai ačiū už scemutę 4u.gif
Atsakyti
Pasvėriau siulus showoff.gif 4858 g, nu gal ir nemažai, reik kažkaip naikint g.gif
Atsakyti
Kažko tylu čia pas mus g.gif Aš rodau liemenę savo močiutei gimtadienio proga. 350g Vernito pusvilnės, patinka man tie siūlai. Dabar liko apie 11 kg sumegzti.
user posted image
Atsakyti
Savaitės rezultatas:
+ ~130 gr Sockenwolle
- 2 poros vaikiškų kojinyčių

user posted image

Sakyčiau, tas ant to gaunasi assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uodegas: 06 birželio 2010 - 19:46
kokia sauni liemene mociutei thumbup.gif

o as PAGALIAU iveikiau savo suknia bigsmile.gif dabar reikia pasuknele pasisiuti. (siuveja zadejo per birzeli padaryti) ir liepa jau galesiu pasirodyti rolleyes.gif rezultatas be pasukneles mane jau visai tenkina, tik viena beda, kad suknele suknoka... 1kg siulu suejo blink.gif galvoju kaip cia gudriai virsu ir apacia (ties keliais) suknios pritvirtinti prie pasukneles, kad taip netistu ir nesmuktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 06 birželio 2010 - 21:34
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 06, 14:31)
Kažko tylu čia pas mus  g.gif Aš rodau liemenę savo močiutei gimtadienio proga. 350g Vernito pusvilnės, patinka man tie siūlai. Dabar liko apie 11 kg sumegzti.

Liemenė thumbup.gif Močiutė kaip moderniai atrodo biggrin.gif

QUOTE(uodegas @ 2010 06 06, 19:44)
Savaitės rezultatas:
+ ~130 gr Sockenwolle
- 2 poros vaikiškų kojinyčių

Sakyčiau, tas ant to gaunasi  assa.gif

Nebesierzinkit su tom kojinėm, AŠ IRGI TOKIŲ NORIU!!!

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 06, 21:34)
kokia sauni liemene mociutei  thumbup.gif

o as PAGALIAU iveikiau savo suknia bigsmile.gif dabar reikia pasuknele pasisiuti. (siuveja zadejo per birzeli padaryti) ir liepa jau galesiu pasirodyti  rolleyes.gif rezultatas be pasukneles mane jau visai tenkina, tik viena beda, kad suknele suknoka... 1kg siulu suejo blink.gif galvoju kaip cia gudriai virsu ir apacia (ties keliais) suknios pritvirtinti prie pasukneles, kad taip netistu ir nesmuktu  g.gif

Laukiam laukiam ploja.gif

Aš dar turiu pora darbų nenufotkintų, ale kaip vėl išsiruošt g.gif
Atsakyti
Naiste777, puiki liemenė močiutei. wub.gif Ji turėjo būti labai patenkinta ja. wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras liemenei. Patiko jai labai, tik reikės dar kišenukus prisabačyti. O dabar - suknelė sesei:
840g medvilnės. Tuos siūlus pirkau gal prieš 2 metus, nes labai jau pigiai buvo. Ir vat tik dabar siūlai modelį susirado.
O ko čia taip tylu ramu? g.gif Visos futbolą žiūrit? g.gif Niu, bet žiūrint megzt tai eina. Aš čia kažko nesuprantu, prašom pasiaiškinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 17 birželio 2010 - 14:58
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 17, 15:57)
Ačiū už pagyras liemenei. Patiko jai labai, tik reikės dar kišenukus prisabačyti. O dabar - suknelė sesei:

840g medvilnės. Tuos siūlus pirkau gal prieš 2 metus, nes labai jau pigiai buvo. Ir vat tik dabar siūlai modelį susirado.
O ko čia taip tylu ramu?  g.gif Visos futbolą žiūrit?  g.gif Niu, bet žiūrint megzt tai eina. Aš čia kažko nesuprantu, prašom pasiaiškinti

Labai graži suknelė.... Tokia smagi, maloni atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 17, 14:57)
O ko čia taip tylu ramu?  g.gif Visos futbolą žiūrit?  g.gif Niu, bet žiūrint megzt tai eina. Aš čia kažko nesuprantu, prašom pasiaiškinti

Labai dailute suknele smile.gif Gal turit kokias schemas ar nuoroda kokia, pagal ka mezget?
Aciu
Atsakyti