Liuksiškai sesutė atrodo, daug geriau nei originalas

Man sesės variantas irgi labiau patinka už originalą

QUOTE(naiste777 @ 2010 06 17, 15:57)
Ačiū už pagyras liemenei. Patiko jai labai, tik reikės dar kišenukus prisabačyti. O dabar - suknelė sesei:
Eina sau kaip stulbinamai gražu.

Niu ačiū dar kartą visoms. Ant tokios figūros kabink beleką, gražiai atrodys
Gaila, kad manęs tris kartus daugiau

QUOTE(uodegas @ 2010 06 20, 17:25)
pavydziu tam kas nesios šias kojines

aš irgi pradėjau naikint siūlus

Ar kas nors pavyko su pasauline mezgimo diena?

Uodegas, kojines - truksta zodziu

kolekcioniere, o kas cia bus? Gal kokis sijonas?

O as tai sau megztini uzsiemiau megzt, rankoviu dar truksta. Su savo tempais gal iki kitos savaites galo ir baigsiu. Truputi vienos spalvos siuliu pritrukau, tai teko improvizuoti

O va cia kad liudna nebutu, galiuku naikinimo rezultaas

kokie faini zaisliukai
ypac tas baltas
dar neapsisprendžiu kas bus, matysiu kiek uzteks zalio siulo, planuose buvo suknelė 8-metei, bet gali belikt tik sijonas
, kažkaip reikt išvengt dapirkinėjimo, nes žiūriu maišas tik didėje, didėja, gal į jį kas naktį siūlų prideda

dar neapsisprendžiu kas bus, matysiu kiek uzteks zalio siulo, planuose buvo suknelė 8-metei, bet gali belikt tik sijonas

Seniai buvau beužsukus
Matau, kad sėkmingai lieknėjat
Ypač įstrigo močiutės liemenė, nieko sau, Naiste
Super tiesiog, išsisaugojau foto, norėčiau ir aš tokios, tik nesuprantu, kaip tokios rankovės padaromos?
O aš irgi lieknėju
Jau sumezgiau daugiau, nei pusę savo sankaupų
Tikiuosi, per vasarą subaigt viską
Paskutinis darbelis iš likučių. Margokas išėjo
Tikėjausi, kad vien rožinių siūlų užteks visam megztiniui, bet teko ir oranžinius, ir geltonus, ir žydrus sumegzt
- 300 g

O aš irgi lieknėju

Paskutinis darbelis iš likučių. Margokas išėjo

Gražus megztukėlis, toks šiltas minkštas ir jaukus. O su tos liemenės rankovėm nieko mandro nėra. Įšėmiau tik po kelias akis, paskui susiuvus surinkau ant valo ir pamezgiau kokius 5 cm. Ir viskas.
Mūčinuos dabar su paltu mamai iš naminių šiurkščių vilnų, bet vis galvoju apie tuniką sau. Turiu raudonų lininių siūlų ir vis nesugalvoju, kokios jos noriu.
Mūčinuos dabar su paltu mamai iš naminių šiurkščių vilnų, bet vis galvoju apie tuniką sau. Turiu raudonų lininių siūlų ir vis nesugalvoju, kokios jos noriu.