QUOTE(mazheee @ 2011 02 06, 21:21)
Atbuvau su priaugintomis blakstienomis pusę metų ir džiaugiuosi jų atsikračiusi 
)
Pasižiūriu nuotraukas, tai atrodo, kažkoks girtas žvilgsnis su tom blakstienom

)) Aš tamsiaplauke, tai man dar gražiai žiūrėdavosi, natūraliai atrodydavo. o kitos paneles, tai ryškiai perlenkia, blakstienų ilgumui ribų nebėra, atrodo nenatūraliai, kaip lėlės... Kai pati turėjau jas, labai daug pradėjau pastebėti netikras blakstienas.
Žodžiu, dabar džiaugiuosi, kad atsikėlus ryte galiu pasitrint akis, kaip noriu miegot, normaliai pasidažyt su šešėliais ir nesijaust visada su makiažu, galima pabūt ir natūraliai. O šiaip nėra gi labai sunku per blakstienas perbėgt tušu rytais

vistiek tas priaugintas tekdavo, susitvarkyt, susišukuot po nakties

Iš pradžių nusiėmus buvo keista, manosios blakstienos buvo pakritusios ir kažkokios trumpos ir bukos, bet per mėnesio laikotarpį viskas atsistatė. Vėl džiaugiuosi savo blakstienėlėmis, jos pačios gražiausios, nes jos mano ir natūralios
visiskai sutinku
as taip pat nusiemiau jau savo blakstienytes

aksciau ar veliau, mielosios, visitek jas reikes nusiimti gi, o tada sokas kai pamatai savasias

visiskai suvargusios, dar trumpesnes negu buvo, bukos ir manau tai neisvengiama nei vienai kuri prisiauginusi, daugiau ar maziau jom vistiek pakenkia

kai prisiauginau viskas gerai, bet dabar atrodo, kad jau geriau buciau nei nesiauginus