Ir tiesa dar daktare pasake, kad gimda apsitraukusi storom gleivem kaip ir pasiruosusi priimti nestuma
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 17:03)
Ir tiesa dar daktare pasake, kad gimda apsitraukusi storom gleivem kaip ir pasiruosusi priimti nestuma 
nepergyvenk,mergit,viskas bus gerai pasidaryk po keliu dienu pakartotinai kraujo tyrimus ir viskas paaiskes
QUOTE(*didi* @ 2010 05 17, 23:04)
nepergyvenk,mergit,viskas bus gerai pasidaryk po keliu dienu pakartotinai kraujo tyrimus ir viskas paaiskes 
O ka duos pakartotini kraujo tyrimai?
O gal kas zino, jeigu tarkim po poros dieneliu padarysiu dar karta kraujo tyrima ir hormonu skaiciukai padvigubes, tai gimdinis nestumas? O jeigu liks tokie pat tai negimdinis? Ar esant negimdiniui nestumui hormonai ir toliau dideja?
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 18, 16:46)
O gal kas zino, jeigu tarkim po poros dieneliu padarysiu dar karta kraujo tyrima ir hormonu skaiciukai padvigubes, tai gimdinis nestumas? O jeigu liks tokie pat tai negimdinis? Ar esant negimdiniui nestumui hormonai ir toliau dideja?
Gimdinis ar negimdinis, skaičiukai vis tiek man rodos didėja. Va kai sesei buvo nesivystantis tada skaičiukai sustojo augti ir vėliau pradėjo mažėti...
Nepergyvenki taip, viskas bus gerai
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 23:05)
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 18, 16:46)
nepakankamai dideja, jei negimdinis, man rodos. bent jau pas mane buvo per mazi skaiciukai.
Pakartok butinai, nes stresuot daug blogiau. Issklaidyk nezinomybe
Buvo ir man taip. Irgi gydytoja prigąsdino apie negimdinį, nors aš tiksliai žinojau, kad pastojau pačiam ciklo gale, 3-4 dienos iki būsimų, taip ir nepasirodžiusių mmm. T.y. nėštumas buvo mažesnis negu pagal gydytojos skaičiavimus nuo paskutinių mėn., bet ji mano pastojimo datos nepaisė ir man streso įvarė. O viskas buvo gerai.
QUOTE(liusÄ @ 2010 05 19, 14:06)
Buvo ir man taip. Irgi gydytoja prigÄ
sdino apie negimdinÄÆ, nors aÅ” tiksliai žinojau, kad pastojau paÄiam ciklo gale, 3-4 dienos iki bÅ«simų, taip ir nepasirodžiusių mmm. T.y. nÄÅ”tumas buvo mažesnis negu pagal gydytojos skaiÄiavimus nuo paskutinių mÄn., bet ji mano pastojimo datos nepaisÄ ir man streso ÄÆvarÄ. O viskas buvo gerai.
Na taip, bet man kraujo tyrimas rodo 1180 hormonu. Tai pagal ju skaiciavima, 4 savaite. O nieko nesimato.
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 18:27)
Na taip, bet man kraujo tyrimas rodo 1180 hormonu. Tai pagal ju skaiciavima, 4 savaite. O nieko nesimato.
nezinau kiek tiesos, bet kazkur tik nuo 1000 hcg pradeda matyti puslyte. Tai tavo turbut dar ne nebuvo 1000, juk turbut tik po echo darei hcg tyrima.
Siulyciau pakartot tyrima arba echo.
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 18:34)
nezinau kiek tiesos, bet kazkur tik nuo 1000 hcg pradeda matyti puslyte. Tai tavo turbut dar ne nebuvo 1000, juk turbut tik po echo darei hcg tyrima.
Na man padare echo nieko nemate, tada paeme krauja, buvo 1180, po keliu valandu padare vel echo ir nieko dar nemate ;(
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 19, 18:46)
Na man padare echo nieko nemate, tada paeme krauja, buvo 1180, po keliu valandu padare vel echo ir nieko dar nemate ;(
na taigi galejo nematyt- kur 1000, o kur 1180- skirtumo beveik jokio
QUOTE(ixchel @ 2010 05 19, 18:50)
na taigi galejo nematyt- kur 1000, o kur 1180- skirtumo beveik jokio
ir kaip rasiau, tik su gerais aparatais ta nuo 1000 man rodos mato. Tu pakartok hcg tyrima. Nuo pirmojo skaiciuojant, tas 1180 turi mazdaug kas antra diena dvigubeti. Kelinta geguzes darei hcg?
Pirmadieni dariau, 17 diena.