Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato

Siandien skaiciau, kad 4 savaiciu apie 2 mm buna gemaliukas 4u.gif
O mano 4 mm, ar cia gali taip buti? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dar domintu, ar nestumo metu, kad skauda kairi sona, cia yra normalu? g.gif
Tarsi duria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 22, 08:41)
Dar domintu, ar nestumo metu, kad skauda kairi sona, cia yra normalu?  g.gif
Tarsi duria  unsure.gif

Gaila, nespėjau nuraminti anksčiau - man gydytoja sakė, kad gimdoj kažką mato, kai HCG būna tik virš 1500 4u.gif Apie svorius - pats organizmas pasakys, kiek gali kelti ax.gif O dėl pūslelės ir gemaliuko dydžio - jis tik orientacinis, kaip ir HCG skaičiai. Tiksliausi išmatavimai, kada ir sutikslina gimdymo datą - 12 - 13 savaitė pagal pagal mėnesinių pradžią ax.gif
Atsakyti
Jolancik- neiskok bedu, kur ju nera 4u.gif
Viskas su tavim gerai, bek bendrauti pas nestukes 4u.gif
Atsakyti
Aš pakraupus...

4savaitės, tai leliui tik dvi savaitėles, ką ten galima buvo pamatyti???
žinoma, kad nesimate neštumo. O kai negimdvybinis, turi skaudėti ir gan stipriai, manau neįmanoma praleisti ar su kuo sumaišyti
Atsakyti
Butu idomu pagal ka jus mamytes nusistatet savo liniuotes? Nes pagal paskutiniu menesiniu pirma diena mums dabar 5 savaites ir 2 dienos, o daktare sake, kad 4 savaites, tai kaip cia yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancik: 23 gegužės 2010 - 09:34
Aš nustačiau pagal pirmą paskutinių mėnesinių dieną ax.gif Ir man kaip ir atitinka ax.gif

Nelabai suprantu, kodėl tau reikia tokio tikslumo, nes pirma- tikrai nežinai dienos, kada pastojai (nebent tai dirbtinis apvaisinimas), o antra - echoskopija - šešėlių mokslas, matavimai netikslūs, o kalba pradžioje eina apie milimetrus doh.gif

Siūlau nusiraminti ir džiaugtis nestuke.gif
Atsakyti
normalu , kad nesimato, mane irgi buvo isgasdine,meldziausi , kad viskas butu gerai, galiausiai perkele prie tikslesnio aparato, kuris parode jog mano taskiukas vietoje , kas baisiausiai per apziura nieko nesake tik kraipe galvas , o per ta tikslesne galiausiai isgirdau ''felicitation'' bigsmile.gif biggrin.gif ir nuotraukyte gavau 4 sav ir keliu dienu taskiuko bigsmile.gif
Atsakyti
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu? g.gif
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas unsure.gif
Ar kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 26, 19:33)
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu?  g.gif
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas  unsure.gif
Ar kam taip buvo?

Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 26, 20:15)
Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja smile.gif

Na mums, pagal mano skaiciavimus tai 5 savaites ir 5 dienos, o pagal daktares tai 4 savaites ir 5 dienos...
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 19:48)
Na is tikruju tai labai isgasdino, mes su vyru nekokie is kabineto isejome. Jos balsas buvo toks, tarsi as jau valyma padariau ir be leliaus likau  verysad.gif  doh.gif
Na lauksiu  blush2.gif
Papildyta:
Ka as be Jusu daryciau  wub.gif
Nuraminote  4u.gif
Aciu visoms  drinks_cheers.gif

Sveikos merginos,
Esu naujas zmogutis Jusu gretose, ir apimta didziules baimes ir vilties prasau Jusu patarimo ar komentaru. Siandien buvau pas gydytoja, pagal paskaiciavimus nuo paskutiniu menesiniu, jau 6 savaites kaip laukiuosi, taciau daktare pasake siandien, kad nemato dar sirdeles plakimo, kad pagal dydi, nestumas gali buti tik apie 4 savaites! Kaip taip gali buti? Tiksliai zinau, kad maziau nei 6 sav. tikrai negali buti.
Atsakyti