O mano 4 mm, ar cia gali taip buti?
Siandien skaiciau, kad 4 savaiciu apie 2 mm buna gemaliukas
Dar domintu, ar nestumo metu, kad skauda kairi sona, cia yra normalu?
Tarsi duria
Tarsi duria
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 22, 08:41)
Gaila, nespėjau nuraminti anksčiau - man gydytoja sakė, kad gimdoj kažką mato, kai HCG būna tik virš 1500
Aš pakraupus...
4savaitės, tai leliui tik dvi savaitėles, ką ten galima buvo pamatyti???
žinoma, kad nesimate neštumo. O kai negimdvybinis, turi skaudėti ir gan stipriai, manau neįmanoma praleisti ar su kuo sumaišyti
4savaitės, tai leliui tik dvi savaitėles, ką ten galima buvo pamatyti???
žinoma, kad nesimate neštumo. O kai negimdvybinis, turi skaudėti ir gan stipriai, manau neįmanoma praleisti ar su kuo sumaišyti
Butu idomu pagal ka jus mamytes nusistatet savo liniuotes? Nes pagal paskutiniu menesiniu pirma diena mums dabar 5 savaites ir 2 dienos, o daktare sake, kad 4 savaites, tai kaip cia yra
Aš nustačiau pagal pirmą paskutinių mėnesinių dieną
Ir man kaip ir atitinka
Nelabai suprantu, kodėl tau reikia tokio tikslumo, nes pirma- tikrai nežinai dienos, kada pastojai (nebent tai dirbtinis apvaisinimas), o antra - echoskopija - šešėlių mokslas, matavimai netikslūs, o kalba pradžioje eina apie milimetrus
Siūlau nusiraminti ir džiaugtis
Nelabai suprantu, kodėl tau reikia tokio tikslumo, nes pirma- tikrai nežinai dienos, kada pastojai (nebent tai dirbtinis apvaisinimas), o antra - echoskopija - šešėlių mokslas, matavimai netikslūs, o kalba pradžioje eina apie milimetrus
Siūlau nusiraminti ir džiaugtis
normalu , kad nesimato, mane irgi buvo isgasdine,meldziausi , kad viskas butu gerai, galiausiai perkele prie tikslesnio aparato, kuris parode jog mano taskiukas vietoje , kas baisiausiai per apziura nieko nesake tik kraipe galvas , o per ta tikslesne galiausiai isgirdau ''felicitation''
ir nuotraukyte gavau 4 sav ir keliu dienu taskiuko
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu?
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas
Ar kam taip buvo?
Siandien pradejo negausiai rudai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacioje, bet skausmas pakenciamas
Ar kam taip buvo?
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 26, 19:33)
Ar tepliojimas nestumo metu, tai normalu?
Ar kam taip buvo?
Ar kam taip buvo?
Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja
QUOTE(Ksesanko @ 2010 05 26, 20:15)
Priklauso nuo nestumo savaiciu. Pradzioje gali pateplioti ir pilvas su nugara paskaudeti, nes keiciasi hormonai, atsipalaiduoja raumenys, sausgysles prilaikancios gimda. pati gimda pradeda augti. O jei teplioja veliau, tai geriau kreiptis i gydytoja 
Na mums, pagal mano skaiciavimus tai 5 savaites ir 5 dienos, o pagal daktares tai 4 savaites ir 5 dienos...
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 17, 19:48)
Na is tikruju tai labai isgasdino, mes su vyru nekokie is kabineto isejome. Jos balsas buvo toks, tarsi as jau valyma padariau ir be leliaus likau
Na lauksiu
Papildyta:
Ka as be Jusu daryciau
Nuraminote
Aciu visoms
Na lauksiu
Papildyta:
Ka as be Jusu daryciau
Nuraminote
Aciu visoms
Sveikos merginos,
Esu naujas zmogutis Jusu gretose, ir apimta didziules baimes ir vilties prasau Jusu patarimo ar komentaru. Siandien buvau pas gydytoja, pagal paskaiciavimus nuo paskutiniu menesiniu, jau 6 savaites kaip laukiuosi, taciau daktare pasake siandien, kad nemato dar sirdeles plakimo, kad pagal dydi, nestumas gali buti tik apie 4 savaites! Kaip taip gali buti? Tiksliai zinau, kad maziau nei 6 sav. tikrai negali buti.