Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

Labukas.

RositaK, brauk mane is sarasiuko. Istorija vel pasikartojo... Nesivystantis... Ir uz ka man taip? cray.gif cray.gif cray.gif Ner teisybes... angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif Bandysiu kaip nors gyventi toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:41)
Nesivystantis... Ir uz ka man taip?  cray.gif  cray.gif  cray.gif 

jerguteliau, nera zodziu sad.gif bet juk jau nemazai laiko buvo?! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 05 19, 12:51)
jerguteliau, nera zodziu sad.gif bet juk jau nemazai laiko buvo?!  verysad.gif

Buvo jau 8-ios savaites. Dar dvi savaites palaukem. O vakar jau galutinai patvirtino...
Atsakyti
Burbulex , laikykis 4u.gif console.gif nera teisybes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 19 gegužės 2010 - 11:06
QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:41)
Labukas.

RositaK, brauk mane is sarasiuko. Istorija vel pasikartojo... Nesivystantis... Ir uz ka man taip?  cray.gif  cray.gif  cray.gif Ner teisybes...  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif Bandysiu kaip nors gyventi toliau  verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
Dievulėliau, Burbulex, angel_sadangel.gif:
liepa7, atostogos kartais yra gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 19 gegužės 2010 - 11:40
Sveikos mergaites,

Pridaviau krauja siandien ryta. Laukiu rezultato, kinkos dreba, dirbti visai nebegaliu verysad.gif 16.00 bus atsakymas.
Man dare 2 IUI ir dabar pirmas IVF, visos proceduros BAK-e. Zinau, kad lyginant su kitomis dar mazai, bet jau taip sunku pasidare, kad kartais jau tokiu blogu minciu man kyla, tai atrodo jog is proto tuoj iseisiu cry.gif

Sekmes visoms ir stiprybes.
Atsakyti
Mergaitės, ar yra kam nors stimuliavę Menopur vaistais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 05 19, 11:12)

Viktoriuk,man buvo skyre si vaista,jau turejau recepta jam,tik nespejau.
UK labai populiarus,nes kainuoja maziau nei Gonalis o rezultatai ne ka prastesni.
Kiek suprantu gaminamas is menopauziniu moteru slapimo smile.gif

Norejau dar paklausti esant ilgam protokolui-21cd pradedu leistis Burselina,ir veliau FSH.Tai tarpe to buna dar kokios mm,ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 05 19, 13:12)

Man su Merional stimuliavo. Gal cia is tos pacios serijos kartais g.gif Internete yra apie juos aprasas? nes apie mano tai nieko neradau, LT net neregistruoti.
O kaip sniegei555 sekasi g.gif Ar jai pramuse is tikruju mmm? Nes gal ka praleidau?
Burbulex laikykis, liudna verysad.gif
Visoms laukiancioms linkiu aukstu skaiciuku 4u.gif
Dar karta klausiu kaip darot su darbais kai vyksta visas procesas? Nebeisivaizduoju ka daryti. Kazkuri rase kad atveze pazyma seimos gydytojai ir kad dave nedarbinguma. Gal man is Rigos parvezti, kad israsytu seimos gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 19, 10:28)
Viktoriuk,man buvo skyre si vaista,jau turejau recepta jam,tik nespejau.
UK labai populiarus,nes kainuoja maziau nei Gonalis o rezultatai ne ka prastesni.
Kiek suprantu gaminamas is menopauziniu moteru slapimo smile.gif
Norejau dar paklausti esant ilgam protokolui-21cd pradedu leistis Burselina,ir veliau FSH.Tai tarpe to buna dar kokios mm,ar jau nebe?

Man dabar keičia vaistus ir skyrė Menopur. Taip taip, daroma iš Argentinos kaimų menopauzinių moterų šlapimo biggrin.gif Kai man pasakė, galvojau, apsiversiu lotuliukas.gif

O mmm dar parplauks kartą, prieš stimuliaciją turi pareit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 05 19, 13:28)
Man su Merional stimuliavo. Gal cia is tos pacios serijos kartais  g.gif Internete yra apie juos aprasas? nes apie mano tai nieko neradau, LT net neregistruoti.
O kaip sniegei555 sekasi  g.gif Ar jai pramuse is tikruju mmm? Nes gal ka praleidau?
Burbulex laikykis, liudna  verysad.gif
Visoms laukiancioms linkiu aukstu skaiciuku  4u.gif
Dar karta klausiu kaip darot su darbais kai vyksta visas procesas? Nebeisivaizduoju ka daryti. Kazkuri rase kad atveze pazyma seimos gydytojai ir kad dave nedarbinguma. Gal man is Rigos parvezti, kad israsytu seimos gydytoja  g.gif

As kiek galėjau nusimuilinti, tiek....... (tai seminaras ale bilekoks, tai reikia del mokslu ,kad isleistu, tai reikia sveikata pasitikrinti). Siaip as visada rasydavaus kuo ansciau arba kuo veliau pas gydytoja, kad ta diena grisciau i darba, ar tik kelioms valandoms iseiciau anksciau......net po punkciju visada sededavau darbe...
Dar pora kartu kreipiausi pas seimos gydytoja..tipo silna, negera, vemiau nakti, galva skauda, temperatura buvo uzkilus.....zodziu vaizduodavau "LIGONE"...nu žinok suveikdavo gaudavau nedarbinguma smile.gif....kiek girdejau ir privati gienkologe gali "nustatyti",kad labai skauda pilva....uzdegimas ir pan. Dar kitas budas tuo metu pasiimti atostogas (nu kad ir nemokamas)..ir be stresu vazineti pas gydytojus.
Sekmes
Papildyta:
[quote=*Viktoriukas*,2010 05 19, 13:33]
Man dabar keičia vaistus ir skyrė Menopur. Taip taip, daroma iš Argentinos kaimų menopauzinių moterų šlapimo biggrin.gif Kai man pasakė, galvojau, apsiversiu :lotuliukas:

Fui ir aš apsivemsiu lotuliukas.gif .....nu pas mane labai jau laki vaizduote doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:57)
Buvo jau 8-ios savaites. Dar dvi savaites palaukem. O vakar jau galutinai patvirtino...

Labai gaila, o pirma karta kiek laiko buvo?

As tokius dalykus po IVF+ISCI turejau tris kartus (8;14;7 sav.) doh.gif ir galvojau,kad aš tik tokia išskirtinė, nes nu jau jei pavyksta su IVF, tai kiek skaitau baigiasi laimingai..........deja................
Man priežaščių nerado kol kas jokių.......dabar kaupiuosi vizitui pas Bykova (imuniniams tyrimams, gal ten ka ras?)...
Atsakyti