QUOTE(mykolina @ 2010 05 19, 13:28)
Man su Merional stimuliavo. Gal cia is tos pacios serijos kartais

Internete yra apie juos aprasas? nes apie mano tai nieko neradau, LT net neregistruoti.
O kaip
sniegei555 sekasi

Ar jai pramuse is tikruju mmm? Nes gal ka praleidau?
Burbulex laikykis, liudna
Visoms laukiancioms linkiu aukstu skaiciuku
Dar karta klausiu kaip darot su darbais kai vyksta visas procesas? Nebeisivaizduoju ka daryti. Kazkuri rase kad atveze pazyma seimos gydytojai ir kad dave nedarbinguma. Gal man is Rigos parvezti, kad israsytu seimos gydytoja
As kiek galėjau nusimuilinti, tiek....... (tai seminaras ale bilekoks, tai reikia del mokslu ,kad isleistu, tai reikia sveikata pasitikrinti). Siaip as visada rasydavaus kuo ansciau arba kuo veliau pas gydytoja, kad ta diena grisciau i darba, ar tik kelioms valandoms iseiciau anksciau......net po punkciju visada sededavau darbe...
Dar pora kartu kreipiausi pas seimos gydytoja..tipo silna, negera, vemiau nakti, galva skauda, temperatura buvo uzkilus.....zodziu vaizduodavau "LIGONE"...nu žinok suveikdavo gaudavau nedarbinguma

....kiek girdejau ir privati gienkologe gali "nustatyti",kad labai skauda pilva....uzdegimas ir pan. Dar kitas budas tuo metu pasiimti atostogas (nu kad ir nemokamas)..ir be stresu vazineti pas gydytojus.
Sekmes
Papildyta:
[quote=*Viktoriukas*,2010 05 19, 13:33]
Man dabar keičia vaistus ir skyrė Menopur. Taip taip, daroma iš
Argentinos kaimų menopauzinių moterų šlapimo
Kai man pasakė, galvojau, apsiversiu :lotuliukas:
Fui ir aš apsivemsiu

.....nu pas mane labai jau laki vaizduote
Papildyta:
QUOTE(Burbulex @ 2010 05 19, 11:57)
Buvo jau 8-ios savaites. Dar dvi savaites palaukem. O vakar jau galutinai patvirtino...
Labai gaila, o pirma karta kiek laiko buvo?
As tokius dalykus po IVF+ISCI turejau tris kartus (8;14;7 sav.)

ir galvojau,kad aš tik tokia išskirtinė, nes nu jau jei pavyksta su IVF, tai kiek skaitau baigiasi laimingai..........deja................
Man priežaščių nerado kol kas jokių.......dabar kaupiuosi vizitui pas Bykova (imuniniams tyrimams, gal ten ka ras?)...